dekliščina
Malo se ga zadente,pa kakšno slači igro se pojdite.No zadente sem mislil mal napijte in boste fajn potem regljale in se smejale,pa še kakšen dober vic ali fora bo padla.Naredite žur ob dobri glasbi,pa mogoče srečolov:vsaka naj prinese darilo v vrednosti ene 2000 in darilo naj bo čim bolj smešno ali uporabno(kondomi,vibrator…)
Me smo imele žurko najprej doma, tam smo se malo najedle, napile in se šle razne igrice:
1. najprej je morala odgovoriti na določena vprašanja, tudi malo provokativna (katera smo postavile že njenmu tipu) in je morala enako odgovorit – če je zgrešila je pila
2. naredile smo torto, na sredini je ven “štrlela” banana v obliki velikega K in to je mogla seveda “obdelat”
3. morala je z zavezanimi očmi z otipavanjem naših teles (glava ne velja) ugotoviti katera je katera, ene tri je ugibala, potem pa otipala slačifanta!!
4. kakšno uro je imel on program
5. potem je pela karaoke (stoje na stolu, smo ji sprintale besedilo, z banano v roki ala mikrofon in oponala npr N. Verboten) in ker ni dobro pela, je spet pila
6. z zavezanimi očmi si je morala nalakirat nohte z rdečim lakom
Okoli 1h zjutraj smo šle pa ven žurat (s tistimi rdečimi nohti in seveda tudi prsti!!), tam se je pa naprej dogajalo
7. naredile smo ji verižico iz Haribo gumijevih bombonov, na laksu in je morala tiste bonbone prodajat moškim v lokalu, seveda ji je moral bonbon vzeti z usti – ti povem, so deci kar v vrsti stali.
In še kar nekaj takih luštnih, ne preveč predrznih for je bilo, imele smo se pa super. Tudi ona!!!
Nas je bilo pa kar veliko, iz različnih družb, tako, da smo se že 14 dni prej dobile, se spoznale, vse zmenile, in zorganizirale. Vsaka je dobila kakšno nalogo, tudi hrano smo me zrihtale.
Pa plakat smo ji naredile (vsaka je prinesla kakšno svojo in njeno fotko, npr. iz otroštva, faksa, kakšne maškare, po možnosti take slike, ki jih ona sploh še ni vidla).
Tako, da je bila res žurka za SLAVLJENKO (ona je poskrbela samo za pijačo in se ji niti sanjalo ni, da smo me vse tako dobro organizirale)!
Upam, da se boste imele dobro!
Javi se, kaj ji boste kaj ušpičile, če imaš pa še kakšno vprašanje, pa vprašaj.
Lp:)
Forum je zaprt za komentiranje.