Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deka na kavču

deka na kavču

Ali grejo še kateri na živce deke na kavču. Če kaj sovražim, pol je to, to. Na dan jih po 30x lepo postavim, a samo, da se en usede, je že vse nametano in grdo. Nikoli več, me noben ne našunta, da kupim kavč iz mikriofibre, ker se ga ne da čistiti, če ga že, ostanejo sami fleki. Tele deke pa mi parajo živce….Mogla sem se izpovedat, hvala.

Se strinjam, pa še grdo je. jaz sem kupila eno bombažno pregrinjalo v Ikei, pa je malo boljš. Ampak naslednji korak je pa nov kavč – iz navadnega lepega blaga!

v quelle katalogu imajo prevleke iz streča. ko se vsedeš se lepo s tabo raztegnejo , ko pa vstaneš se nazaj skupaj poravnajo

Zakaj pa bi moralo biti vse poravnano?
Dajte no, pa to je vaš dom, kjer ste lahko sproščene, kjer VAŠE stvari ležijo okrog, tako kot VAM ustreza, kjer pijete, jeste, sedite, ležite, se pokrivate z dekcami, ko vam in kako vam paše…Pa mikrofibro gladite v isto smer, da za obiske lepše zgleda?
Pa slike obešate zaradi obiskov?
…..UH SMISEL ŽIVLJENJA JE?
DA SMO MIRNI IN DELAMO DOBRO?

Meni se je že od nekdaj zdelo nagravžno, da ljudje kupijo kot nek lep kavč, potem pa gor dajejo kake grde deke. Dosti ceneje bi bilo, če bi kupili grd kavč in na njem sedeli, učinek bi bil pa isti. Poznam ene take, imajo ogromno kotno usnjeno sedežno garnituro, precej lepo (če imaš dovolj prostora), gori pa razprostrte tiste najcenejše sintetične deke, pisane rjave barve.

Midva imava kavč iz mikrofibre, tak svetlo rumen, in za živo glavo ne bo gor nikol deke, na kateri bi morali sedet. Imamo sicer eno, s katero se pokrivamo, če je hladno, sicr je pa zložena. Zaenkrat sva lahko še vse fleke lepo sama dol očistila. Je pa res, da ko sva kupovala kavč, sva vzelo tisto malo dražjo, gostejšo mikrofibro, ker je prodajalka rekla, da se bo dosti lepše čistila.

mOJA SESTRA IMA TO PREGRINJALO IZ qUELLE-TA IN JE RES SUPER. PA ŠE BARVO KAVČA SI JE SPREMENILA V NJEJ NAJLJUBŠO barvo (oprostite za velike črke). Super rešitev, samo ni pa poceni, je dala skoraj 90 eur.

ja, deka je na kavču zato, da se z njo pokrijem, ko mi je hladno

Ko sem kupovala mikrofibro, so mi ponujali neko čistilo. Ali katera ve, kje je to možno kupit-ga še nikjer nisem zasledila.
Moj svetlo rumen kavč, pa počasi že spreminja barvo 🙁

Mi imamo tudi sedežno iz mikrofibre, en razred pod tisto najdražjo.
Pa imamo odeje gor. Trije majhni otroci jo obdelujejo z vsem mogočim 🙂
in imam prav dober občutek, da operem odeje na 7-10 dni.
Sedežna se sicer da lepo očistiti, samo rabim kakšno uro za to, potem se pa še suši kar nekaj ur.

Poleg deke na kavču so mi mim tud dalinci v plastični vrečki pa vse take zadeve ko pač neko stvar kao ščitiš in to tako, da jo ful pogršaš.

Pri nas je dekca zato, da se pokrijemo z njo zvečer pred TV ali med popoldanskim dremežem. Tudi meni se zdi brez veze lep kavč zakrivat za zaščito, pa imamo tudi dva majhna otroka. Na njem je sicer po 8 letih nekaj madežev, ampak načeloma je še vedno zelo lep kavč temno roza barve. Ko bo res preveč umazan, bomo pa kupili novega, ne!

zame je daleko najboljša rešitev kavč iz usnja, nobenih flekov! (če ni svetlo, jasno) Pa tko se gor dvigne in imam spodaj deke, lčepo jih pospravim čez dan, zvečer, ko se pa zleknem pa ven izvlečem in se pokrijem 🙂

mi mamo usnjen kavč in spodaj deko, da ni mrzlo ko se usedeš. Tud jaz včasih kr znorim, ko noben od mojih treh fantov (no, enemu je oproščeno, je še majhen) nikoli ampak res nikoli še niso popravili, če jim je zlezla že čisto na tla, pa sem kdaj prav čakala, a bo vidu, a bo popravu? No, tud meni je zdej malo lažje.

Ne razumem, zakaj ste kupili usnjen kavč, če vam je mrzlo se usest nanj?

poleti jim je pa najbrž fajn, a ne mama2831? :)))

brez dek, povštrov sedežne ne gredo in le zakaj hudiča ne smejo bit mal pomečkane in ne vse na sojem mestu, se vsaj ve, da tam nekdo uživa, mene to ne moti. Imamo veliko sedežno iz usnja in deke zložene na kupu, povštre pometane sem in tja in si vsak vzame po želji ko kaj nuca. meni je pozimi usnje hladno in si jo dam na kavč predno se uležem, poleti pa je usnje super, ker ti je vroče in je sedežna odlično hladna;)) zato imamo usneje sedežne, da ne omenjam kako so bolj snažne, se v njih ne nabira prah in kako so bolj trpežne in še in še.

še to, mi nimamo sintetičnih dek, temveč bombaž, je bolj prijeten otip, pere se brez problema in ne mečka se, ker do deke iz zmečkanega bombaža…

Po mojem pa ne, ker imajo deko gor in jim je potem v rit vseeno vroče :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close