Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dejte mi neki razložit

dejte mi neki razložit

Ko sem spodaj brala pisarjenje o Viliju Resniku se mi je pojavilo eno vprašanje…Kje je point sexat z enim znanim tipom…

..taki tipi tovrstne bejbe popedenajo tako na hitro brez občutka…tudi o Viliju sem že in personam slišala komentarje o tovrstni fast food obdelavi…

torej sex ni dober, čustev ni…v čem je point…v vašem samoljubju, pa saj vam samoljubje ne zagotavlja spolnega užitka?

Ej ženske, a ve sploh zante uživat v svoji sexualnosti?

Oz. kako sploh lahko dovolite, da se vas dotika tip do katerega baš nič ne čutite, samo zato, da rečete ..jaz sem pa fukala z Vilijem???

strast, stara, strast, pa poželenje in noro dobr filing, ko se ujameš, je fletno veš, pa sploh ne hitro, grem stavt, da ti med tem časom že dvakrat vmes končaš;

sploh pa če si tolk zgrožena, zakaj pa pol bluziš s tem pisanjem, drugič preskoči,
lp

…po moje, velja tist tvoj ta zadnji stavek…..pač nekaterim bejbam se to zdi ful kul, da se dajo dol z znanim tipom…čeprov je samo še ena “črtica” na njegovem seznamu…to jim po moje dvigne samozavest, češ, če me tak tip pof…pol je pa res dobra bejba, če jo hoče takle………ne vem, al pa se jim fajn zdi, da se kažejo s takimi tipi…Morala bi tiste še vprašat, ki se valjajo z znanimi, kaj čutijo ob tem?

v čem je pa razlika med znanimi pa neznanimi, a če se pa s sosedovim Lojzetom valaš je pa uredu al kaj; a si zakompleksana ker ne prideš v poštev pri ” ZNANIH”,

pa probi pri sosedu…..

lp

Mene bi pa skrbelo dejstvo, da sem sexsala s tipom, ki je obdelal že 1000 bejb in bog ve, kaj vse so tiste bejbe delale že prej…
Buek, res hvale vredno:)))))

Ja ene so pač čudne, kaj čmo.
Mi normalni tega ne mormo razumet, njim pa se zdi cool.

ej ravno to…kakšna je razlika…

ker zeme je full razlika sexat s tipom, v katerega sem zaljubljana v primerjavi s tipom, ki mi ni hm..nič sex v zadnjem primeru je čist brez veze…grem raje lady brat…me bolj rajca (če me sploh)

Ja – temu se reče lačnokurčnost na kratki rok…. Pa dvigovanje nezrelega ega in trkanje po “kurjih” prsih v stilu: haaaa, jst’ sm’ pa jahala unga pa unga ta znan’ga!
Joj, joj frajlice, ko boste pa deset let starejše in malo pametnejše, vas bo pa. če imate kaj samospoštovanja, pošteno sram! Ali pa tudi ne, če še tudi takrat ne boste “obrnile gat naokoli”…

Linea

:-000

Bravo Linea, lepo si tole povedala….
A ste se že vse šle stestirat da vam ni Vilči še česa podaril:))

take bejbe imajo ponavadi zelo nizko-če sploh imajo-samospoštovanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close