dejte mi neki razložit
Ko sem spodaj brala pisarjenje o Viliju Resniku se mi je pojavilo eno vprašanje…Kje je point sexat z enim znanim tipom…
..taki tipi tovrstne bejbe popedenajo tako na hitro brez občutka…tudi o Viliju sem že in personam slišala komentarje o tovrstni fast food obdelavi…
torej sex ni dober, čustev ni…v čem je point…v vašem samoljubju, pa saj vam samoljubje ne zagotavlja spolnega užitka?
Ej ženske, a ve sploh zante uživat v svoji sexualnosti?
Oz. kako sploh lahko dovolite, da se vas dotika tip do katerega baš nič ne čutite, samo zato, da rečete ..jaz sem pa fukala z Vilijem???
…po moje, velja tist tvoj ta zadnji stavek…..pač nekaterim bejbam se to zdi ful kul, da se dajo dol z znanim tipom…čeprov je samo še ena “črtica” na njegovem seznamu…to jim po moje dvigne samozavest, češ, če me tak tip pof…pol je pa res dobra bejba, če jo hoče takle………ne vem, al pa se jim fajn zdi, da se kažejo s takimi tipi…Morala bi tiste še vprašat, ki se valjajo z znanimi, kaj čutijo ob tem?
Ja – temu se reče lačnokurčnost na kratki rok…. Pa dvigovanje nezrelega ega in trkanje po “kurjih” prsih v stilu: haaaa, jst’ sm’ pa jahala unga pa unga ta znan’ga!
Joj, joj frajlice, ko boste pa deset let starejše in malo pametnejše, vas bo pa. če imate kaj samospoštovanja, pošteno sram! Ali pa tudi ne, če še tudi takrat ne boste “obrnile gat naokoli”…
Linea
Forum je zaprt za komentiranje.