Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dejt z bogatašem

Dejt z bogatašem

Pa si mu povedala kje si zaposlena. Kolikor jaz vem, taksni momci ne vabijo cistilk na dejt.

S čim se točno ti zdaj hvališ?

Da si na prvem zmenku seksala s tipom, ki si ga spoznala prek spleta?

Da si na prvem zmenku seksal z bogatim tipom, ki si ga spoznala prek spleta?

Da si neznancu, ki te je podrl, stikala po predalih?

#samvprašam, saj zanima me ne … 😛

Da ni bilo 2500eu ???, tudi jaz, se vedno dobim mesečno papirnat bančni izpisek.

Slovenci imajo na banki miljarde!!!!

ja smo imeli milijarde, dokler nam jih ni Vlada Alenke Bratušek zaplenila.

Ta denar najbrž nima veze s tabo. V vsakem primeru se delaj kot, da pojma nimaš, da je bogataš. Tudi ti mu plačaj kakšno pijačo… Morda išče kakšno, ki ga ne bo imela rada glih zaradi denarja.

če ti je to preveč pa pridi k meni man tolk minusa na računu

Odgovor na objavo uporabnika
no coment, 03.12.2021 ob 19:27

ja smo imeli milijarde, dokler nam jih ni Vlada Alenke Bratušek zaplenila.

Slovenci imajo v bankah 24 milijard….to so banke….kje so še vsi računi v tujini, vrednosti papirji, nepremičnine in premičnine, kripto, denar, ki ni legalen….pa kje vi živite.

No, takole:

1.) ne brskaš ljudem po predalih (nikoli, zakaj bi),

2.) nevem se piše: ne vem (NARAZEN!!!), pismo, no.

Odgovor na objavo uporabnika
spoznala sem zanimivega, 30.11.2021 ob 17:18

Spoznala sem modela prek neta in me je povabil na drink. Tip solidnega izgleda in čist normalen. Avto, ki ga voz sicer ni slab, ampak čist nič posebnega….spila sva mal več in nato odšla k njemu. Flet ma sicer precej velik in lepo opremljen, ni kej…. On je zjutraj vstal pred menoj in očitno šel nama po zajtrk v trgovino. Jaz sem se malo ogledala po stanovanju in firbec kot sem, se tudi malo po predalih pobrškala….. tam poa me skoraj kap…. najdla sem izpisek banke, model ma na računu skoraj 2.5 milijonov evrov. Nevem kaj naj si mislim.

@ spoznala sem zanimivega

A je potem vsaj kaj plačal… a si dobila samo papirnat izpisek? ?

.https://www.youtube.com/watch?v=JRDgihVDEko

Potem si se pa zbudila z roko v skoljki.

Si mogoce ti vceraj gledala tale film.

. https://youtu.be/v1dv-skGIYY

Ma bogatih ljudi je kar dosti, mogoče je na hitro zaslužil s kriptovalutami, pa je čist realen tip. Sicer ljudje marsikaj skrivajo, jaz se ne veselim več. Imam tudi skriti fond, da moj ne ve in živim povprečno, se ne preseravam. Moj pa sploh ne sme vedet, zaslužim.3x več in po njegovo bi vse zapravila, ni šans. Seveda pa to ni nikjer na bančnih izpiskih, dobim elektronsko. Bolj skrivam kot svoje intimne dele pred vsemi.

Verjetno je imela dejt z Damianom Merlakom.

. https://youtu.be/OIlYb-4_LDc

Morda pa je tip priredil bančne izpiske in jih namerno tam pustil, da te preveri. Morda ima celo skrito nadzorno kamero in je spremljal tvoje brskanje. V letu 2021 nič od tega ni nemogoče. Premisli o tem.

Ena moja mlada piška je tako našla podoben izpisek enega izmed mojih brokerage računov. Potreboval sem ga za nek postopek, pozabil na postelji, ona pa ga je med pospravljanjem odkrila in vidno v zadregi podala, ko sem se vrnil. S tem, da se je to zgodilo med tem, ko sem brezplacno bival v njenem stanovanju, lol. O dogodku nisva več nikoli spregovorila.

2,5 miljona?

Omembe nevredna sitnica

Avtorica se ne oglaša več. Jo je že zamenjal.

Treba malo zenski ego nabit še drugim zenskam. In vzpuditi da je biti kurba v sedanjem času čista normalno. Ter še si eno zgodbo več zmislit. Ni še zadosti da druzbena omrezja in novice ter tv to promovira je še potrebno pisat po forumo. Ko norost nima meje. Mislim da je za 2030 napovedano da bo vsaka druga zenska (50%) samska, zaradi teh zadev, in s časom čez 20-30 let imeti druzino bo nekaj neprimerno.

Sem moški, star 38 let. Sem razgledan, izobražen in uspešen. Ustavril sem si premoženje okoli 4 mio, sedaj sem pa še kar nekaj podedoval…. pa se ne počutim nič kaj posebnega zaradi tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close