Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dejstvo, edino stranka resni.ca vas ščiti pred prisilnim cepljenjem

Dejstvo, edino stranka resni.ca vas ščiti pred prisilnim cepljenjem

Nisem član te stranke niti agigator, ampak edino ta stranka vas ščiti pred obveznih prisilnim cepljenjem. vse druge stranke nimajo tega programa in verjemite mi, ne glede na to kdo od drugih pride na oblast bo obvezno cepljenje, ni mi mar kaj je zoram stevanovič počel v preteklosti, pravijo da je kradel, lažejo vsepovprek, edino on nas ščiti pred cepivom strupi in govori po pravici,. a janez pa ostali lopovi , a oni pa ne kradejo, lažejo. poglej vizjaka kaj je počel, celo sodnikom bi jajca trl. slovenci ste v večinoi debili in ne spregledate. volili boste spet nekoga ki vam ga bodo servirali tisti,. ki že 30 let pogubljajo državo. država je v stečaju 5.1 smo se spet zapufali skor za 2 milijarde, dolga je 40 milijard. napisano so dejstva oz moje prepričanje.

Glavno, da nisi agitator.

Odgovor na objavo uporabnika
edino stranka resni, 09.01.2022 ob 11:29

Nisem član te stranke niti agigator, ampak edino ta stranka vas ščiti pred obveznih prisilnim cepljenjem. vse druge stranke nimajo tega programa in verjemite mi, ne glede na to kdo od drugih pride na oblast bo obvezno cepljenje, ni mi mar kaj je zoram stevanovič počel v preteklosti, pravijo da je kradel, lažejo vsepovprek, edino on nas ščiti pred cepivom strupi in govori po pravici,. a janez pa ostali lopovi , a oni pa ne kradejo, lažejo. poglej vizjaka kaj je počel, celo sodnikom bi jajca trl. slovenci ste v večinoi debili in ne spregledate. volili boste spet nekoga ki vam ga bodo servirali tisti,. ki že 30 let pogubljajo državo. država je v stečaju 5.1 smo se spet zapufali skor za 2 milijarde, dolga je 40 milijard. napisano so dejstva oz moje prepričanje.

Treba je naredit velik ovinek, če bi kazalo, da se je možno z njimi srečat.

zoran je lahko proti,a je nepomemben igrač.tudi leve stranke so proti vakcini,a le ker je janša za.a ko bodo vladal i se bo vse spremenilo.tudi petkovi kolesarji in razni protestniki.pač bo obvezno.in bodo rekli da so že prej podpirali te ukrepe.

Obvezno cepljenje bi prišlo v poštev le, da cepivo prepreči okužbo.

Virus gripe je bil že pred covidom vsako leto. Zaradi gripe je umrlo veliko ljudi,pa vseeno cepljenje proti gripi ni obvezno.

Sem proti obveznemu cepljenju.

Mogoče je Zoran res nepomemben player. Bomo videli. Kar se tiče masla na glavi… A ga kdo od politikov nima??

Redko hodm na volitve, letos zihr grem, vrjetn predčasno. Vem sam to, da moj glas ne bo šel NOBENMU od teh, ki jih zdej gledamo v parlamentu.

Raj potem glasujem za Resnico.

Kad na vrbi rodi grozde. A ste naivni. Evropske miljarde ne padajo iz dobrote. Kdor placa ta odloca. Politicni pajaci odlocajo samo o tem katere gate bojo zjutraj oblekli pa se to samo tisti, ki nimajo zajebane zene doma, tem namrec tud gate zena izbere.

Naj bo kriminalec, goljuf… A Janša je pa pošten? Tokrat volim resnico in nikogar drugega. Naj bo nekaj novega. Tisto kar je trenutno v parlamentu je vse za v rog in zasut z zemljo. Resnica pa kljub temu slabša od sedanjih ne more bit.

Do zdaj se je dokazalo, da lahko še vedno gre slabše in Stevanovič mi ne vzbuja zaupanja.

Volim samo tiste, ki ponujajo konkretne zadeve, po možnosti čim več tistega, kar meni ustreza, cepljenje ni obvezno, ukinitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja, razbremenitev plač, decentralizacija,  tisti, ki ne nudijo nič od tega obvoz.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 10.01.2022 ob 21:32

Kad na vrbi rodi grozde. A ste naivni. Evropske miljarde ne padajo iz dobrote. Kdor placa ta odloca. Politicni pajaci odlocajo samo o tem katere gate bojo zjutraj oblekli pa se to samo tisti, ki nimajo zajebane zene doma, tem namrec tud gate zena izbere.

prpravla bunker? ?gate za moža da mu v rit ne zebe??puškomitraljez ?

Prvo in osnovno,  prisilnega cepljenja ni. V smislu da te držijo in cepijo brez tvojega dovoljenja, to bi pobil celo familijo komurkoli ki bi mi to naredil.  Obveznega tudi ne more bit vse do leta 2023 dokler je v eksperimentalnoj fazi.

Izsiljevanje pa je dovoljeno. To pa vidite.

Ne bom se cepila, nimajo osnove za prisilno cepljenje, vsaj dokler proizvajalci ne dokončajo testiranj on jih zdravstveni organi ne potrdijo kot varne in delujoče.

Dovolj je tudi pravnikov pri nas, ki se strinjajo s tem.

Resni.ce pa niti po pomoti ne bom volila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close