Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Definicija prostitutke

Definicija prostitutke

Kaj se sploh obremenjuješ z lajdrami? Gre za uboge ženske, ki v resnici niso tako potrebne, ampak imajo cel kup notranjih bojev, ki jih preko seksa rešujejo. Nekateri so taki, da postanejo nasilni in tepejo ter pobijajo ljudi, one pa pač to rešujejo preko seksa, kar je vsekakor manj družbeno nevarno.

Opravičujem se, če sem bila zgoraj preveč nazorna. :))

Ti si šele ena prasi*čka:)

Pujski so simpatične in pametne živali. 😉

Kaj ima seksualnost veze z nasiljem in pobijanjem ljudi? Nič.
Oziroma po tvoje je bolje za nasilneže, da seksajo, ker sicer bi pobijali ljudi.
Antilopa, čas bi že bil, da bi… :))) … ali pa da se zgleduješ po svetnicah. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Oziroma po tvoje je bolje za nasilneže, da seksajo, ker sicer bi pobijali ljudi.
Antilopa, čas bi že bil, da bi… :))) … ali pa da se zgleduješ po svetnicah. :D[/quote]Vidiš sedaj, kako je matjažko zloben, saj bi ti še pomagala, ampak ti njega hočeš v svojem teamu…verjetno, ker ima vedno prav 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Antilopa, čas bi že bil, da bi… :))) … ali pa da se zgleduješ po svetnicah. :D[/quote]Vidiš sedaj, kako je matjažko zloben, saj bi ti še pomagala, ampak ti njega hočeš v svojem teamu…verjetno, ker ima vedno prav 🙂 :)[/quote]

Zloben? Antilopo samo malo potisnem naprej včasih, seveda z dobrimi nameni. 😉
Jaz nisem v nobenem teamu, negotovi ljudje se združujejo in iščejo zavetnike? 😀

Vidiš sedaj, kako je matjažko zloben, saj bi ti še pomagala, ampak ti njega hočeš v svojem teamu…verjetno, ker ima vedno prav 🙂 :)[/quote]

Jaz nisem v nobenem teamu, negotovi ljudje se združujejo in iščejo zavetnike? :D[/quote]Saj veš, kako je, če si si s kom idejno blizu 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz nisem v nobenem teamu, negotovi ljudje se združujejo in iščejo zavetnike? :D[/quote]Saj veš, kako je, če si si s kom idejno blizu 🙂 :)[/quote]

Mene bolj zanima, s katero sem si morebiti seksualno blizu, dekleta? A je kaj čutiti? :)))

Saj veš, kako je, če si si s kom idejno blizu 🙂 :)[/quote]

Mene bolj zanima, s katero sem si morebiti seksualno blizu, dekleta? A je kaj čutiti? :)))[/quote]

Nič kaj dosti, problem je v tem, da letaš za vsako kuro :DD

Matjazko, ne obnašaj se kot prostitut:))).

Mene bolj zanima, s katero sem si morebiti seksualno blizu, dekleta? A je kaj čutiti? :)))[/quote]

Nič kaj dosti, problem je v tem, da letaš za vsako kuro :DD[/quote]

Kalipso, umiri se, ne rabiš biti napeta, zdaj sem jaz na forumu… :))))
Malo si danes nekaj na trnih? 😀 Te bo moral kakšen pocartat malo.

Ufff, še več perjadi, spotikam se ob vas. 😀

Ufff, še več perjadi, spotikam se ob vas. :D[/quote]

Niti blizu ne moreš. A veš, takšne peteline se zavoha že na daleč in potem veeeeelik obvoz:). Ti se zatikaš ob svojo domišljijo:). Ja, ta ja res brezmejna:).

Nič kaj dosti, problem je v tem, da letaš za vsako kuro :DD[/quote]

Kalipso, umiri se, ne rabiš biti napeta, zdaj sem jaz na forumu… :))))
Malo si danes nekaj na trnih? 😀 Te bo moral kakšen pocartat malo.[/quote]

Samo ti si res en velik, velik prostitut – zdaj se že meni ponujaš….hehehe 😀

Antilopa, čas bi že bil, da bi… :))) … ali pa da se zgleduješ po svetnicah. :D[/quote]Vidiš sedaj, kako je matjažko zloben, saj bi ti še pomagala, ampak ti njega hočeš v svojem teamu…verjetno, ker ima vedno prav 🙂 :)[/quote]V svojem teamu ga želi, ker je iz drugega konca slo in ga ne poznajo v njenem kraju…. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

se ne strinjam popolnoma.vsaka oseba najde kompaktibilno.evo jaz imam raje zrelejšo,v tvojem žargonu,ovenelo,kar je pa čisto mimo povedano.ne podcenjuj same sebe ,ker ne glede na leta je vsaka ženska lahko privlačna.

Ti si ninfomanka ni si kura vredna ženska za spoštovanje tebe bi se ozeno hecam se rajse se kastriram xD

Poglej klikni me na snap ali kam javi se kako imas snap fb kar kol in se lahko zmeniva

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close