Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Definicija prostitutke

Definicija prostitutke

ene 30+ so “ovele” tudi kakšna 25 ni za pogledat, je pa kakšna 50+ še vedno greha vredna.
Sicer pa si govorila o sexu in ne o letanju za ženskami.
Če ženska hoče.. tudi dobi. Kaj dobi, je pa odvisno od nje same. Povpraševanje je…

Aha, pa smo tam. Odvisno kaj dobi. Ja, mlada lepotica lahko izbira. Potem, ko si pa že v letih pa ni več izbirčnosti, če hočeš kaj dobiti.
Tule gor vestno moški pišejo, da jih nad 30 ženske ne zanimajo.
No saj tudi jaz malce provociram, ker vem, da je tema provokacija. Pač zamera nekega moškega, ker mu je ena luštna punca dala košarico in jo hoče malce oblatiti.

kavelj je v “spoštovanju” (lastnih) €
tipi, ki plačajo (prostitutkam) te ženske spoštujejo vsaj v toliko, da se o njih pogovarjajo samo s kolegi, katerim RES zaupajo. Pa še to potiho.

o radodajkah oz. “jogijih” kot si sedaj se pa na ves glas hvalijo tudi tisti, ki so samo slišali, da te je od znanca kolegov znanec nasajal.

tvoj čas bo pa potekel neglede ali kasiraš ali ponujaš đabe

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vem da obstajajo tudi take, ki se le dajo dol in jim niti ni ne vem kako pomembno s kom in kje, sploh ne dvomim. Samo te potem ne pišejo in ne sprašujejo tipov, če bi bili z njimi v nekem razmerju, kakor je zastavljeno v začetnem postu, ki skuša zanetit debato s tem, da izpostavlja neke moralne vrednote o zvestobi in promiskuiteti, vse v istem košu.

Niso bukve za bukove…. (iz bukev lahko tudi planke narediš…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vse se da popravit, dokler si še živa. A ti je zmanjkalo motivacije??? Al v čem je problem.

V mestu ji je zmanjkalo novih tič.ev, pa je dala oglas..

In se že lepijo novi tipi.
Glede na številne oglase moški, ki iščejo tu gor, ne bo imela problemov. Bo komot izbirala.

Prostitutka=vlačuga z blagajno

Kar neki!!!!

In kdo ti to verjeme? :))) Koliko si pa star? Enih 13,14 in so ti začele dlake poganjati pod pazduho? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A ti nas malo…? 🙂
Kaj tebi ni jasno? Saj veš kakšna si in kakšno reputacijo imaš. Če te moti formalno stanje, pa lahko začneš tudi račune izstavljat.
Kakorkoli obračaš, očitno nisi ženska, ki bi si jo moški želel za partnerko. Za ponucat v sili si pa dobra. Če si zastonj, še toliko boljše za njih.
Če boš hotela, da se to spremeni, ne bo dovolj, da gledaš na internetu kaj pomeni biti prostitutka. Ko boš spremenila obnašanje, se bo morda tudi tvoj “častni naziv”. Ni pa nujno.[/quote]

Bikini, ne bodi naivna. :))) Gre za pubeca, ki te/vas je “nategnil”. “liter po liter” pada v moški družbi,torej način izražanja ni tipično ženski, hoče samo odgovor s strani ženske publike (fanteka zanima, kako so ženske “odprte” kaj v tej sferi, da same napišejo erotično izpoved, ki ga bo malo podžgala :D), pisanje o kvazi “spolnih dogodivščinah”, ki potem povzročijo slabo vest, seveda :D, zrelostni nivo pisanja in način nakazuje na zelo mlado osebo => najstnik vas zafrkava, “monove kure”, ki vsako zrno poberete. 😀

Matjažko, ti nisi nič manjša kura od nas 😛

Matjažko, ti nisi nič manjša kura od nas :P[/quote]Manjši ni, ima pa lepše perje….. sedaj ko ga je od nas pobral se lahko kiti z njim…. 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matjažko, ti nisi nič manjša kura od nas :P[/quote]

Jaz sem petelin. 🙂 Zgleda, da vas je tudi starejše monove kure nafarbal zelo mlad petelin, ki še niti nima prav rdečega grebena, pa je že skakal po vas. :)))

Jaz sem petelin. 🙂 Zgleda, da vas je tudi starejše monove kure nafarbal zelo mlad petelin, ki še niti nima prav rdečega grebena, pa je že skakal po vas. :)))[/quote]

Reci temu kakor želiš, gre se za čvekanje, čeprav brez resničnega izhodišča; starejše ali ne, to je povsem irelevantno. Naloga petelinov je, da se šetajo po dvorišču, gnoju – torej spravi se tja in tam delaj red, tu ti ga ni treba 😛

Nisem naivna. Saj sem napisla, če nas malo…
Vseeno pa je lahko tema na nek način zanimiva tudi če je anekdota izmišljena. 🙂

A ti nas malo…? 🙂
Kaj tebi ni jasno? Saj veš kakšna si in kakšno reputacijo imaš. Če te moti formalno stanje, pa lahko začneš tudi račune izstavljat.
Kakorkoli obračaš, očitno nisi ženska, ki bi si jo moški želel za partnerko. Za ponucat v sili si pa dobra. Če si zastonj, še toliko boljše za njih.
Če boš hotela, da se to spremeni, ne bo dovolj, da gledaš na internetu kaj pomeni biti prostitutka. Ko boš spremenila obnašanje, se bo morda tudi tvoj “častni naziv”. Ni pa nujno.[/quote]

Bikini, ne bodi naivna. :))) Gre za pubeca, ki te/vas je “nategnil”. “liter po liter” pada v moški družbi,torej način izražanja ni tipično ženski, hoče samo odgovor s strani ženske publike (fanteka zanima, kako so ženske “odprte” kaj v tej sferi, da same napišejo erotično izpoved, ki ga bo malo podžgala :D), pisanje o kvazi “spolnih dogodivščinah”, ki potem povzročijo slabo vest, seveda :D, zrelostni nivo pisanja in način nakazuje na zelo mlado osebo => najstnik vas zafrkava, “monove kure”, ki vsako zrno poberete. :D[/quote]

Matjažko, ti nisi nič manjša kura od nas :P[/quote]Manjši ni, ima pa lepše perje….. sedaj ko ga je od nas pobral se lahko kiti z njim…. 😉 😀 :D[/quote]

Se pravi, da je bil pred tem “oskubljen” ? Hahaha….

Kje so kure, kokoške, putke… KJE? 🙂

Jaz sem petelin. 🙂 Zgleda, da vas je tudi starejše monove kure nafarbal zelo mlad petelin, ki še niti nima prav rdečega grebena, pa je že skakal po vas. :)))[/quote]

Reci temu kakor želiš, gre se za čvekanje, čeprav brez resničnega izhodišča; starejše ali ne, to je povsem irelevantno. Naloga petelinov je, da se šetajo po dvorišču, gnoju – torej spravi se tja in tam delaj red, tu ti ga ni treba :P[/quote]

Tisti “tja” (dvorišče in gnoj) je menda kar tu na MONu? 😀
A red, da naredim? 🙂 To pa vas mora v red spraviti domači petelin, jaz vas samo pipike opozarjam. 😀
Če ste se odzvale in spregledale, je bil moj namen dosežen. Hvala. ;))
Tako da, čuvajte se punce, da vas spet ne bodo najstniki naplahtali. 😀
Če ne bi imele mene, bi še vedno pisale v nevednosti enemu mulcu. :)))

Reci temu kakor želiš, gre se za čvekanje, čeprav brez resničnega izhodišča; starejše ali ne, to je povsem irelevantno. Naloga petelinov je, da se šetajo po dvorišču, gnoju – torej spravi se tja in tam delaj red, tu ti ga ni treba :P[/quote]

A red, da naredim? 🙂 To pa vas mora v red spraviti domači petelin, jaz vas samo pipike opozarjam. 😀
Če ne bi imele mene, bi še vedno pisale v nevednosti enemu mulcu. :)))[/quote]

Matjažko, sploh nisi za nobeno forumsko igračkanje (ti vročina škodi?), če bi že zjutraj to nakracala, kar mi je prvo padlo na misle (da gre za provokacijo nekega pubertetnika) se ta tema morda sploh ne bi razvijala kot se je. Dajem prednost čvekarjenju ne glede na objavljene debilizme v temi – ok?

Če ne bi imele mene, bi še vedno pisale v nevednosti enemu mulcu. :)))[/quote]

Matjažko, sploh nisi za nobeno forumsko igračkanje (ti vročina škodi?), če bi že zjutraj to nakracala, kar mi je prvo padlo na misle (da gre za provokacijo nekega pubertetnika) se ta tema morda sploh ne bi razvijala kot se je. Dajem prednost čvekarjenju ne glede na objavljene debilizme v temi – ok?[/quote]

Seveda, vedela si od vsega začetka, ampak si se le vključila v igro… ah, ahh, ahhh….. sliši se frfotanje….. 😀

21 drgač

In kdo ti to verjeme? :))) Koliko si pa star? Enih 13,14 in so ti začele dlake poganjati pod pazduho? :)[/quote]

drgač sm 21 stara

In kdo ti to verjeme? :))) Koliko si pa star? Enih 13,14 in so ti začele dlake poganjati pod pazduho? :)[/quote]

drgač sm 21 stara[/quote]

Prestara zame. 😀

Ok, najbrž gre za provokacijo, ampak ker so taki primeri kar realni (tudi pri nas je ena na obletnici valeti 3 razredov seksala v gozdu s tremi naenkrat in itak je zabobnelo med ljudmi), me zanima:

– ženske, če že imate potrebo po tem, zakaj ne seksate s tipi, ki se med seboj ne poznajo??? Imate enega jebača v Ljubljani, kjer študirate, drugega v domačem kraju – nič ne de, tudi če pove naprej sosedom, ne bo panike, če bo šlo za enega – tretjega in četrtega spoznate prek neta iz drugega konca Slovenije

– če že imate željo po grupnem, spet, zakaj na neki zasebni žurki????

V takšnih primerih ne bi izvedel nihče, koliko ste jih dale čez.

Same si ustvarite slab sloves, če ste tako neumne, da se dajete dol s tipi iz žurke, s sovaščani, z bivšimi sošolci itd.

Matjažko, sploh nisi za nobeno forumsko igračkanje (ti vročina škodi?), če bi že zjutraj to nakracala, kar mi je prvo padlo na misle (da gre za provokacijo nekega pubertetnika) se ta tema morda sploh ne bi razvijala kot se je. Dajem prednost čvekarjenju ne glede na objavljene debilizme v temi – ok?[/quote]

Seveda, vedela si od vsega začetka, ampak si se le vključila v igro… ah, ahh, ahhh….. sliši se frfotanje….. :D[/quote]

Normalno, zakaj bi že na začetku “ubila” temo z oceno, da gre za provokacijo, res bi bilo brezveze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close