Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Definicija prostitutke

Definicija prostitutke

Imam en problem in me zanima če bi mi kdorkoli lahko pomagal lahko pomagali…pred dvema tednoma je kolega doma imel zabavo na njej je bilo pa veliko tipčkov( nekaj zelo hudih)…malo smo pili( kozarec po kozarec liter po lite) bila sem precej pijana in sem privolila v sex s 3 hkrati(grupič pač nikol tega še nisem probala pa sem rekla enkrat se živi) kasneje po tem sem imela še z dvema tipi na tej zabavi spolni odnos in enega sem oralno zadovoljila….teden nazaj sem tipa spoznala na fbju enga tipa k je bil na tej zabavi (sam ga sploh nisem opazla) in sva se dons prvič dobila šla na pijačko in takoj sva se ful ujela šla sva k njemu in pač sva sexsala po seksu sva se mal pogovarjala in je prišlo na to temo da bi bila par i on men na to odgovori da sem js ena navadna kurva in da noče imeti ničesar z mano kot sex in še spodil me je iz hiše….malo po netu gledala definicijo besede kurva in piše da je to ženska ki nudi “sex” za denar po domače povedano prostitutka in me pač zanima zakaj ta fant misli da sem js prostitutka ker pač jaz od nobenega fanta do zdej nisem uzelo niti centa niti sem gdaj zahtevala da mi dajo denar za sex(edin od enga tipa k sem isto sexsala z njim sem dobila prada petke ampak nisem tega zahtevala od njega) drugače pa sem skoz sem šla v to prostovoljno…..jooooooooooj kok ste vi tipi glupi……..prosim če mi kakšna punca pomaga ki ima izkušnje iz tega….

Hehe, v začetku si napisala, da imaš en problem 🙂 Ženska, zbudi se – ti imaš več problemov, najbolje, da kar zapustiš državo – za stalno.

ps: zakaj res nisi znancu iz fb izstavila računa? Glede na verbalni tretma ga je definitivno pričakoval, ti pa si si povsem uničila hiter zaslužek z idejo o parčkanju ://

Za nobeno prostitutko nisem slišala, da bi “dala” zastonj. 🙂

Jaz ti težko pomagam, ker sem bolj žulila knjige in manj hodila po žurkah. :)) Ti imaš problem za strokovnjaka – psihiatra. Najprej gre za odvisnost od seksa, potem še za globlji problem, da ne ceniš sama sebe. Vprašaj se, zakaj si tako radodarna. Meni se zdi kot da bi sovražila samo sebe. Možno pa je, da si tudi narcisoidna in da ti število moških, ki spijo s tabo, pomeni “potrjevanje tvoje lepote”. Ampak vedi, da vsi ti, ki so spali s tabo, vidijo le tvojo luknjo. Zanje predstavljaš malo boljšo verzijo napihljive Ančke.

Bi rekel, da si radodajka, prostitutka se da za denar.
Tip je pač izkoristi priložnost in sloves, ki te bije in prihranil nekaj denarja.
Razmisli kaj in kako naprej.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dekle v roke se vzemi.Ne moreš vsakemu vsepovprek dat!

Pa kaj bo s teboj skozi življenje?

V moški očeh i prav zares kurbica,saj si v mojih tudi..Nee delaj bedarij!!! Saj ne rečem,da skozi svojo mladost morš iti skozi faze moškega in pa tudi (ženskega) zapeljevanja,da se moraš po domače povedano zdivjat,ampak tole svinjarijo da te vska potegne ,kateri ima 5 minutk časa pa nikakor ne!!!

Dooolgooo časa boš potrebovala da bo sloves o tebi poniknil.Zelo dolgo.

Nehaj z fukarjejnjem z vsemi možnimi pijanimi idioti,pojdi v šolo naprej,pojdi v službo ne vem…Poišči si fanta in samo z njim sexaj madona.

Aha, tema “Pokvarjena” se je končala, sedaj naj pa tole glodamo?
Koliko ti pa nakažejo od vsakega klika ali ti to kar za đabe počneš? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

hahahaha On…saj res..

Jaz bi pa najprej rekel da je, če sploh je tole ženska, polpismena..
Vse ostalo naprej pa se strinjam z ostalimi

Prostitutka se vsaj toliko ceni, da zaračuna seks neznancu, medtem, ko jim ti za dzabe razširiš noge.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pismenost avtorja oz. avtorice je res na psu.
Verjetno je provokacija.
Verjamem pa, da je takšnih deklet kar nekaj. Vsaj iz SŠ se jih kar nekaj spomnim, ki so počele tole kar ta piše. Mislim sicer, da piše moški.
Drugače pa taka ženska ni ne kur.ba in ne prostitutka in ne cipa. Za seks ne računa.
Nič slabša ni od tipov s katerimi seksa. V bistvu še boljša. Ti tipi jo žalijo, ona njih pa ne. Samo v naši miselnosti je še vedno, da on lahko seksa vsak dan z drugo in je frajer, ona pa se zmerja z vsemi grdimi besedami. Pa ni res. Oba sta iste sorte. On ni nič boljši kot ona. Če bi bil, ne bi seksal z njo.

Hm, se bo treba kr podpisat pod to, good job !

Žali se sama, ko se tako ničevo ponuja. (Take) ženske hrepenijo po tipih, moških (večinoma si želijo razmerje), oni si je pa ne želijo kot osebo. Ko si bodo to želeli se bo mogoče kaj premaknilo na bolje. Do takrat pa se lahko le ponuja?
Njena izbira ali izbira glupih tipov? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veš On_, dejansko obstajajo ženske, ki se jim gre samo za seks in si niti približno ne želijo razmerja. Poznam eno tako. Več bo treba vn hodit…

Joj, On, malce preveč zaplankano razmišljaš. Zakaj pljuvaš po njej, zakaj ne po tipih s katerimi seksa?
Vsi so iste sorte. Samo eni tradicionalisti pač mislite, da moški sme, ženska pa ne sme. Njemu paše, njej paše, zakaj bi bila sedaj ona grda? Saj ni sama s sabo seksala. Je bil še nekdo zraven, a ne?
Ne boš verjel, čeprav mislim, da je tole pisal moški, takih deklet je malo morje. Predvsem v SŠ je bilo tega polno.

A ti nas malo…? 🙂
Kaj tebi ni jasno? Saj veš kakšna si in kakšno reputacijo imaš. Če te moti formalno stanje, pa lahko začneš tudi račune izstavljat.
Kakorkoli obračaš, očitno nisi ženska, ki bi si jo moški želel za partnerko. Za ponucat v sili si pa dobra. Če si zastonj, še toliko boljše za njih.
Če boš hotela, da se to spremeni, ne bo dovolj, da gledaš na internetu kaj pomeni biti prostitutka. Ko boš spremenila obnašanje, se bo morda tudi tvoj “častni naziv”. Ni pa nujno.

Ženska, seksaj, uživaj. Res nisi ženska za resno vezo, tudi tipi, s katerimi seksaš niso za resno vezo. Za seks so pa dobri, uživaj.
Nabiraj izkušnje, seksaj na polno. Nič se ne bo znucalo.

Meni je žal, da si nikoli nisem dala duška. Verjetno sem dosti starejša od tebe pa sem do sedaj zelo malo seksala. Sem ti prav nevoščljiva.

Nikoli ni prepozno…

Sam jz bi jo pa rad spoznal.

Take stvari so rezervirane za mlade, hude mačke. Tiste bolj ovele pa si ne moremo več privoščit tega. Sploh poročene ne. Doma dedec, ki mu ni do seksa, jaz pa že vsa ovenela tako, da tudi ne več zanimiva za moške. Škoda. V mladih letih, ko si seksi, si je treba dati duška in se naseksati.

Take stvari so rezervirane za mlade, hude mačke. Tiste bolj ovele pa si ne moremo več privoščit tega. Sploh poročene ne. Doma dedec, ki mu ni do seksa, jaz pa že vsa ovenela tako, da tudi ne več zanimiva za moške. Škoda. V mladih letih, ko si seksi, si je treba dati duška in se naseksati.[/quote]

Še enkrat, nikoli ni prepozno. Je pa problem zakonski stan. to pa ja!

Oh, seveda je prepozno. To je za mlade, fejst punce. Kdo se pa meče za staro babo. Tu gor se večkrat prebere, da je že 30letnica čisto fuč, ne pa še kaj več letnica.

Če si v glavi samo sebe odpisala, potem si odpisana. Ženske, ki pa kaj dajo nase, pa so lahko sexi še pri 50 in več in nekatere se lahko primerjajo z marsikatero 20 letnico. Vse je odvisno od tega, kako človek skrbi zase in koliko samega sebe spoštuje

Berem MON in tu gor se taki nad 30 stari moški zgražajo, da so 30+ letnice ovele, odpisane. Torej kaj si šele mislijo o starejših.
Le kdo bo letal za staro babnico. Še taki 60 let stari gledajo po takih 25 let starih.

Sicer pa tole je čista provokacija. En tip eni zameri, ker mu je dala košarico pa hoče ženske očrnit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close