Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Debeluska

Debeluska

Ìščem žensko močnejše postave ,mora imeti cez 100 kg po možnosti vecje oprsje,take obožujem ,ce si kje se javi pa lep pozdrav

Rad bi spoznal kaksno debeluško z vecjim oprsjem,jih res obozujem,vendar so prevec zadržana da bi se javla,naj kaksna zbere pogum pa se javi,razdalja ni ovira sem mobilen,lahko kam greva ,če si želiš druzbe se javi.

lepovreme987@gmail.com ali 069 685 117

JAZ sem oblinasta . Moje prsi rabijo košarico e velika rit in pohotna muca mijav. Ampak jaz iščem ultra prevrznega .

Papa

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9216, 08.10.2022 ob 11:31

Ìščem žensko močnejše postave ,mora imeti cez 100 kg po možnosti vecje oprsje,take obožujem ,ce si kje se javi pa lep pozdrav

110 kg velike joške in rit. Išcem pa debelga kurca ne svinčnik ker imam ozko muco…. pa preverzneš moraš biti

Oblinasta, 04.11.2022 ob 14:05

JAZ sem oblinasta . Moje prsi rabijo košarico e velika rit in pohotna muca mijav. Ampak jaz iščem ultra prevrznega .

Papa

oglasi se na številko ali na meil

Oblinasta, 04.11.2022 ob 14:07

110 kg velike joške in rit. Išcem pa debelga kurca ne svinčnik ker imam ozko muco…. pa preverzneš moraš biti

No Kje se skrivas Oblinasta

Draga moja, tu bi se lahko kaj zmenila, ker sem nor na BBw

piši mi na k53p@yahoo.com pa se bova zmenila

lp

Zdravo,debeluske kje se skrivate,placam karto ce bi katera sla z mano v sauno,lahko greva v atlantis ,paradiso ali v podcetrtek,ce si za druzbo se javi n 069 685 117 pa lep pozdrav,upam da se javi katera da greva malo uzivat

130 kg in velika rit. Iščem vsaj 20+ in primerne debeline ter vzdržljivosti.

Pusti svoj mail in te kontaktiram.

130, 09.11.2022 ob 07:55

130 kg in velika rit. Iščem vsaj 20+ in primerne debeline ter vzdržljivosti.

Pusti svoj mail in te kontaktiram.

lepovreme987@gmail.com to je meil ce se bos javla lp

No pa da.vidimo k so kaj resne dame tuki.ce je katera resna naj le pise na mail gorenjc666@gnail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close