Debelost kot fetiš
Sigurno ste že slišali, brali da imajo določeni moški fetiš na zelo debele ženske. Obstajajo tudi strani na net-u kjer se debele 100+kg ženske slikajo v erotičnem perilu in potem za velike denarce prodajajo slike fetišistom.
Mene zanima, kaj vi mislite od kje izhaja ta fetiš da moške privlačijo take 100+kg ženske? A to izhaja iz psihe če so bili recimo zapostavljeni s strani mamice v otroštvu, jih mama ni priznavala, iščejo toplino, mehkobo, materinskost v teh debelih ženskah?
Eno je evolucijsko, na bazi hormonov, češ široki boki, velike prsi, dobro bo oskrbovala otroke, ki jih bom zasadil v njo. Po drugi strani lahko pa delim osebno izkušnjo. Všeč so mi suhe punce, tip se počuti res moškega, če je punca drobna, po drugi strani je seksi prijet mišice, če je punca atletska. On the other hand, nekateri poleg vsega omenjenega tudi radi pomučkamo kak del telesa, ki je sicer čvrst, ampak mehak. Večina bo rekla joške, ali rit, ampak men je tud mal trebuha seksi že od nekdaj. To potem z leti tudi malo varira in imel sem odbobje, k bi 100kg+ ruknu, če bi jo dobil. Vse je odvisno od okusa, hvala bogu smo si različni. So pa mi tud en dan ušeč male joške, drug dan velike čvrste, tretji dan pa povešene, da fajn opletajo 🙂 jst nism skompliciran 😛
shu-bi-du, 11.11.2013 ob 11:30
Sigurno ste že slišali, brali da imajo določeni moški fetiš na zelo debele ženske. Obstajajo tudi strani na net-u kjer se debele 100+kg ženske slikajo v erotičnem perilu in potem za velike denarce prodajajo slike fetišistom.
Mene zanima, kaj vi mislite od kje izhaja ta fetiš da moške privlačijo take 100+kg ženske? A to izhaja iz psihe če so bili recimo zapostavljeni s strani mamice v otroštvu, jih mama ni priznavala, iščejo toplino, mehkobo, materinskost v teh debelih ženskah?
bolje sexajo. kosti so pa za psa.
Forum je zaprt za komentiranje.