debeli ste grdi
bravo255, 12.10.2021 ob 13:52
Mene ni, 12.10.2021 ob 11:09
zna bit res, 12.10.2021 ob 10:43
dongseong-aehyeom-oseong aniseu, 12.10.2021 ob 09:01
Res je. Enkrat sem bral neko raziskavo al niti ne vem kaj je bilo. Da so moski z mocnejsimi zenskami srecnejsi.
Pa mislim danisi tako lepa ce moras to povdarit.
Vidis kako je res tisto…
Cuvaj se ljepe zene loseg porijekla i loseg vaspitanja.
Ja. Pazi da ne bo pogubno to.
Sej se niti ne da vsega napisat.
Vglavnem. Jaz raje vzamem neko z 5 al pa 10 kil vec. Res. Mekanija. Vise je ima. Mas za ugriznit kaj. Za prijet. Itd…
Za moje pojme imam kot vsaka zenska 3kg prevec, ampak moj itm je med 20 in 21, torej sem povsem normalne postave.
Skoraj vsak moski mi rece, da sem suhica in da bi morala imeti vsaj kakih 5kg vec.
Tudi tako, ko se pogovarjam z moskimi, so jim vsec malce polnejse zenske, ne debele, ampak take s kaksno kilo vec, pa niti ne rabijo imeti balonske joske ali rit, samo da so malo bolj polne.
Seveda obstajajo tudi modki, katerim je vsec cvrsto, izklesano in kosceno zensko telo, a po mojih izkusnjah so v manjsini.
Nekako je to logicno, ker je od nekdaj veljali, da je moski tisti, ki je cvrst in mocan, zenska pa nezna in mehka, tako da se to odraza tudi na vsecnosti postave pri spolih.
No, zdaj prihaja cas enakopravnosti, moski ne rabi biti vec mozat in mocan, ker zenske danes znamo same poskrbeti za svojo varnost in varnost druzine v vseh pogledih, tako da, ce bo sel ta trend v to smer se naprej, zna tudi ta nasa nezavedna predstava v glavi nekega dne izginit.
No s tem, da če si suh oz. normalne postave, normalen itm si takoj označen za koščenega se ne strinjam. V bistvu je to zaskrbljujoče, da se normalno vitke označuje za presuhe, tiste s prekomerno težo pa za normalne itd. Iz amerike je trend 100+ in več kg že počasi normalno, predebele ženske, ki so očitno normalnim fouš, pa venomer najedajo kolegicam z normalnim itm, da so presuhe. Ne razumem le, da se katera zaradi tega sekira.
In požrešnost ni le grda, je tudi eden izmed smrtnih grehov, pa me nihče ne bo prepričal, da se od zraka redi ?
To tolazenje z itm ki je zgolj priblizek se tolazijo. Moja sodelavka ima 60kg na 170cm zenska je zaspehana konkretno vse visi pri trebuhu tako da itm ne pove skoraj nic
ne tolazite se bajsike
Vcasih so bile in britney spears zdaj je nicki minaj to ne pomeni da je nicki minaj seksi ampak da ce bi delali le xs konfekcijsko za na 165cm zenske bi trgovine propadle ker ste vse debele ?
????
Ne obsojam, 12.10.2021 ob 14:02
Joj ravno včeraj sem v Sloveniji naletela na klasičen prizor iz ZDA. Madona, stegna tega dekleta so bila za 3 moja. Treba je razlikovati med močnejšimi in debelimi. Meni se je smilila, resno.
Pri nas še ni tako hudo, v ZDA je pa to nekaj normalnega 🙁
Najstnice zdaj poskušajo vse biti ritaste in debelušne, ker jih tudi mediji intenzivno perejo, da je debelo tudi lepo. Intenzivno jih perejo vsepovsod, od instagrama do raznoraznih oglaševalskih akcij z debelimi manekenkami. Vse, samo da se promovira nezdravo, da bodo zrasle v konzumatorke raznih preparatov in zvarkov za zdravljenje diabetesa, da o obremenitvah sklepov in zdravju s špehom zalitih notranjih organov ne govorimo.
imam kakih 10 kil preveč in to je grdo. Če hočem skrit špeh moram jemat oblačila bistveno večja. Nič lepega mi ne paše.
Dejstvo- debelo je grdo.
Zato sem osupla, ko tako pogosto videvam mlade punce, mogoče začetek srednje šole , ki so nagravžno debele. Ogromne riti , stegna kot prašičji pršuti , špeh okrog vampov…to niso več trebuhi.
Poleg tega se vse samozavestne spravijo v elastične kavbojke ali pajkice, kjer se njihova svinjarija še bolj vidi. Da o tistih, ki si na to kanto navlečejo minico in kažejo te ogromne tace….ojoj, ojoj, fuj.
In sem se že spraševala, kakšne so mame teh punc , da jim “dovolijo” biti take? So še bolj groznega videza in iz ljubosumja nočejo,da bi bile hčerke normalne teže in lepe?
Kaj žene te punce v tako nažiranje ,najrajši junk fooda ,pa kaj vem še česa?
Ali se te punce doma ne pogledajo v ogledalo in vidijo reale?
Ne vem, no, ampak nekaj mora biti narobe.
In prosim zdaj debele osebe, da ne prihajajo s kako tako “brigaj se zase” ipd. Ja?
Pol življenja sem se sekirala, ker sem bila presuha, druge pol, ker sem malo predebela in ne fit. Pol pa pogledam prijateljico – ja, je debela, a je najbolj srčen človek, kar jih poznam. V njeni družbi mi je vedno prijetno, nanjo se lahko človek vedno zanese, z njo je zabavno… In je nikakor ne bi zamenjala za eno fit suhico. In niti približno ni grda. Prav fajn je. Ni vse v kilah, sorry.
Kakšna življenja imate to ljudje, ki toliko energije, časa in razmišljanja posvetite ljudem, ki vam niso nič, ki jih sploh ne poznate? Mislim ne razumem kaj točno imate od tega? Zelo produktivno :). Ok se za minuto počutiš boljše ker kao boljše izgledaš kot ena debela neznanka na cesti. In? Je tvoje življenje zato kaj boljše?
Problem je ker se debele tako nosijo in so zlobne da brezveze.Vem da je tako ker imam ze 25 let tako ob sebi. Se skupijo na kofetu po juzni pa gobcajo okol vsake kako je koscena in nic ne je,proti cisto vsaki ki je dejansko lepa deklina. Bolj zafostriranih babnc kot so debele jaz ne poznam. Srecen i prijazen clovek pa nima veze z debelostjo ali suhostjo,tako da so te komentarji res neprimerni i falš! Suhe so samozavestne ja,ampak te debeluhinje so tiste ki se vlacijo po spletu ce gledamo sirse in pravo sliko,golota prostitucija ker pac nimajo samozavesti.Moda se spreminja enkrat je taksna enkrat drugacna ampak vedno so bile in bodo lepe zenske naravne lepe noge in obraz ter lep nasmeh,in ne barocni prasicki v 2x pretesnih pajkicah,to je samo prodaja prodaja prodaja in oglasevanje ki nima veze z lepoto.
K.K ni uspela zaradi svojga videza ker je takih kot je KK povsod polno,ze od najstniskih let dalje.Fantkom je to seveda vsec ker je to IN in bodo bolj frajerski ce bodo imeli zraven sebe ki je trenutno popularna v teh casih.
Tudi cardi nicki m in podobne
ne vem ,to so pac tranzvestitske prostitutke za moje pojme.
Res res grozne “zenske” al kar koli te stvori so. ?
Bili so casi ko smo deklice imele za zgled Christino A.,Britney S.,sugababes al kaj so ble pussycat dolls ipd,temu se recejo postavne zenske,jessica alba in podobno.
Kam smo zdaj prisli ne vem.
Sama sem 172cm in imam 62kg in naj povem da sem v noge kot kraca,nisam zdaj debela debela nisem pa vitka,itm zal je res samo mala pomoc po besedah zdravnikov neka mala smernica da nisi ekstremno presuh ali predebel.
Naceloma naj bi bilo pri zenskah -110 od visine
torej 170/60
180/70 itd
Danasnje deklice so ekstremno predebele in se najhuje od vsega je da jejo nezdravo ali zelo malo kar je ravno tako problematicno kot obesalniki na modnih pistah.
pozdrav
Bebko, 12.10.2021 ob 15:25
Problem je ker se debele tako nosijo in so zlobne da brezveze.Vem da je tako ker imam ze 25 let tako ob sebi. Se skupijo na kofetu po juzni pa gobcajo okol vsake kako je koscena in nic ne je,proti cisto vsaki ki je dejansko lepa deklina. Bolj zafostriranih babnc kot so debele jaz ne poznam. Srecen i prijazen clovek pa nima veze z debelostjo ali suhostjo,tako da so te komentarji res neprimerni i falš! Suhe so samozavestne ja,ampak te debeluhinje so tiste ki se vlacijo po spletu ce gledamo sirse in pravo sliko,golota prostitucija ker pac nimajo samozavesti.Moda se spreminja enkrat je taksna enkrat drugacna ampak vedno so bile in bodo lepe zenske naravne lepe noge in obraz ter lep nasmeh,in ne barocni prasicki v 2x pretesnih pajkicah,to je samo prodaja prodaja prodaja in oglasevanje ki nima veze z lepoto.
K.K ni uspela zaradi svojga videza ker je takih kot je KK povsod polno,ze od najstniskih let dalje.Fantkom je to seveda vsec ker je to IN in bodo bolj frajerski ce bodo imeli zraven sebe ki je trenutno popularna v teh casih.
Tudi cardi nicki m in podobne
ne vem ,to so pac tranzvestitske prostitutke za moje pojme.
Res res grozne “zenske” al kar koli te stvori so. ?
Bili so casi ko smo deklice imele za zgled Christino A.,Britney S.,sugababes al kaj so ble pussycat dolls ipd,temu se recejo postavne zenske,jessica alba in podobno.
Kam smo zdaj prisli ne vem.
Sama sem 172cm in imam 62kg in naj povem da sem v noge kot kraca,nisam zdaj debela debela nisem pa vitka,itm zal je res samo mala pomoc po besedah zdravnikov neka mala smernica da nisi ekstremno presuh ali predebel.
Naceloma naj bi bilo pri zenskah -110 od visine
torej 170/60
180/70 itd
Danasnje deklice so ekstremno predebele in se najhuje od vsega je da jejo nezdravo ali zelo malo kar je ravno tako problematicno kot obesalniki na modnih pistah.
pozdrav
whateveeer bijać?
No, jaz na 180cm nosim 38 konfekcijo, trebuha pri konkretnih 40+ se nimam, imam nekaj riti, ceprav je manjsa kot pres leti, zato imam pa 5kg sigurno v joskah, sem pac ena tistih, kateri z leti namesto trebuha in riti rastejo joske, kile pa iste kot pri 20ih.
Tako da pri meni itm povsem drzi, sem zlata sredina.
smrketa831, 12.10.2021 ob 08:12
svicate smrdite
zenske svicate med joski k se speh drgne,svicate med nogami in povsod
totalno gnjusno in nesexy s temi debelimi stegni in meci
grdo videti v minicu in petkah
to so dobre bejbe:
sama izgledam bas isto pri 34ih medtem ko smrklje pri 17ih ali manj kot vrece pire krompirja
Ja ampak iz tvoje suhe riti tudi drek leze smrdljiv in ogaben. Ter predno pride ven ga okrog nosiš in tako rekoč hodita ti in tvoj drek naokoli. Potem se pa zgražaš nad nekom, ki je bolj obilen heh. Rajš svoj drek poglej.
Forum je zaprt za komentiranje.