Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek debeli ste grdi

debeli ste grdi

svicate smrdite

zenske svicate med joski k se speh drgne,svicate med nogami in povsod

totalno gnjusno in nesexy s temi debelimi stegni in meci

grdo videti v minicu in petkah

to so dobre bejbe:

https://pin.it/3QOrdqt

sama izgledam bas isto pri 34ih medtem ko smrklje pri 17ih ali manj kot vrece pire krompirja

stfu prekla ?

Odgovor na objavo uporabnika
loool415, 12.10.2021 ob 08:13

stfu prekla ?

Ljubosumje je hudič.!

meni so pa ravno debeluške – hruške všeč. Večina njih je full simpatičnih.

čudežni deček, 12.10.2021 ob 08:15

meni so pa ravno debeluške – hruške všeč. Večina njih je full simpatičnih.

to je napisala zenska

debeluska hruska ne pisejo moski

nehi jest hruske pa svicat

Manca85, 12.10.2021 ob 08:16

to je napisala zenska

debeluska hruska ne pisejo moski

nehi jest hruske pa svicat

ne potimo se vsi mocnejsi ker je to odvisno od mnogo dejavnikov,je pa res,da so meni osebno zenske,ki niso vitke tudi NO GO ker sem tudi sam FIT

še slovensko se nauči, vdihni ščepec miline, pa boš top.

Suhe zenske so zleht in zelo zivcne sorte. Ponavadi s cikom v gopcu.

Res je. Enkrat sem bral neko raziskavo al niti ne vem kaj je bilo. Da so moski z mocnejsimi zenskami srecnejsi.

Pa mislim danisi tako lepa ce moras to povdarit.

Vidis kako je res tisto…

Cuvaj se ljepe zene loseg porijekla i loseg vaspitanja.

Ja. Pazi da ne bo pogubno to.

Sej se niti ne da vsega napisat.

Vglavnem. Jaz raje vzamem neko z 5 al pa 10 kil vec. Res. Mekanija. Vise je ima. Mas za ugriznit kaj. Za prijet. Itd…

smrketa831, 12.10.2021 ob 08:12

svicate smrdite

zenske svicate med joski k se speh drgne,svicate med nogami in povsod

totalno gnjusno in nesexy s temi debelimi stegni in meci

grdo videti v minicu in petkah

to so dobre bejbe:

https://pin.it/3QOrdqt

sama izgledam bas isto pri 34ih medtem ko smrklje pri 17ih ali manj kot vrece pire krompirja

Navzven ? Mogoče – imaš pravico do preference.

Imam 15 let vec od tebe, zgledam enako pri svojih skoraj 50ih, ampak s to razliko, da imam precej drugih zivljenjskih dosezkov in mi moja postava ne igra nobene bistvene vloge v zivljenju!

Kaj bos pa ti pri 50ih lahko pokazala?

Pa ti si odkrila toplo vodo. Klanjam se ti. Špeh ni estetsko lep praviš????? Nobelova nagrada zate.

Suhe bosanke so pa žleht in nepismene:)))

Prilep sliko, da lahko presodimo, če res zgledaš isto.

Ni vse v lepoti!!!

Pomembno je vse kaj drugega.

In noben človek ni grd! So samo lepi in manj lepi, privlačni in neprivlačni…

Tako me je vzgojila mama.

Beseda GRD zame ne obstaja!

V vsakem človeku najem kaj lepega.

Ti avtorica pa imaš velike probleme, v glavi in s seboj. Predvsem pa si zelo nepismena!

Alo jaz sem janez. Kaj se gres?

dongseong-aehyeom-oseong aniseu, 12.10.2021 ob 09:01

Res je. Enkrat sem bral neko raziskavo al niti ne vem kaj je bilo. Da so moski z mocnejsimi zenskami srecnejsi.

Pa mislim danisi tako lepa ce moras to povdarit.

Vidis kako je res tisto…

Cuvaj se ljepe zene loseg porijekla i loseg vaspitanja.

Ja. Pazi da ne bo pogubno to.

Sej se niti ne da vsega napisat.

Vglavnem. Jaz raje vzamem neko z 5 al pa 10 kil vec. Res. Mekanija. Vise je ima. Mas za ugriznit kaj. Za prijet. Itd…

Za moje pojme imam kot vsaka zenska 3kg prevec, ampak moj itm je med 20 in 21, torej sem povsem normalne postave.

Skoraj vsak moski mi rece, da sem suhica in da bi morala imeti vsaj kakih 5kg vec.

Tudi tako, ko se pogovarjam z moskimi, so jim vsec malce polnejse zenske, ne debele, ampak take s kaksno kilo vec, pa niti ne rabijo imeti balonske joske ali rit, samo da so malo bolj polne.

Seveda obstajajo tudi modki, katerim je vsec cvrsto, izklesano in kosceno zensko telo, a po mojih izkusnjah so v manjsini.

Nekako je to logicno, ker je od nekdaj veljali, da je moski tisti, ki je cvrst in mocan, zenska pa nezna in mehka, tako da se to odraza tudi na vsecnosti postave pri spolih.

No, zdaj prihaja cas enakopravnosti, moski ne rabi biti vec mozat in mocan, ker zenske danes znamo same poskrbeti za svojo varnost in varnost druzine v vseh pogledih, tako da, ce bo sel ta trend v to smer se naprej, zna tudi ta nasa nezavedna predstava v glavi nekega dne izginit.

Kaj ti pomaga lepo telo, če imaš pa grd karakter?

Joj avtorica, kako si pa ti nepismena:)))))

Mene bi bilo sram!

Si kaj bolna? Ta na fotki je preeesuha, same kosti, bljakfuj, grdooo.

Bolje da ljulja, nego da žulja(saj razumeš svoj jezik avtorica?)

zna bit res, 12.10.2021 ob 10:43

Za moje pojme imam kot vsaka zenska 3kg prevec, ampak moj itm je med 20 in 21, torej sem povsem normalne postave.

Skoraj vsak moski mi rece, da sem suhica in da bi morala imeti vsaj kakih 5kg vec.

Tudi tako, ko se pogovarjam z moskimi, so jim vsec malce polnejse zenske, ne debele, ampak take s kaksno kilo vec, pa niti ne rabijo imeti balonske joske ali rit, samo da so malo bolj polne.

Seveda obstajajo tudi modki, katerim je vsec cvrsto, izklesano in kosceno zensko telo, a po mojih izkusnjah so v manjsini.

Nekako je to logicno, ker je od nekdaj veljali, da je moski tisti, ki je cvrst in mocan, zenska pa nezna in mehka, tako da se to odraza tudi na vsecnosti postave pri spolih.

No, zdaj prihaja cas enakopravnosti, moski ne rabi biti vec mozat in mocan, ker zenske danes znamo same poskrbeti za svojo varnost in varnost druzine v vseh pogledih, tako da, ce bo sel ta trend v to smer se naprej, zna tudi ta nasa nezavedna predstava v glavi nekega dne izginit.

No s tem, da če si suh oz. normalne postave, normalen itm si takoj označen za koščenega se ne strinjam. V bistvu je to zaskrbljujoče, da se normalno vitke označuje za presuhe, tiste s prekomerno težo pa za normalne itd. Iz amerike je trend 100+ in več kg že počasi normalno, predebele ženske, ki so očitno normalnim fouš, pa venomer najedajo kolegicam z normalnim itm, da so presuhe. Ne razumem le, da se katera zaradi tega sekira.

In požrešnost ni le grda, je tudi eden izmed smrtnih grehov, pa me nihče ne bo prepričal, da se od zraka redi ?

Pa vsak si svoj življenjski stil izbere. Nekaterim je pomembno da so z prijatelji in družino, da imajo dobre odnose, da uživajo v življenju, nekaterim da so uspešni poslovno, nekaterim da so dobri ljudje in pomagajo drugim, nekaterim da so suhi….

Meni osebno je pomembno da imam svoje življenje dovolj zanimivo da se mi ni treba z tujimi, ki nič ne vplivajo name ukvarjat. Ampak kot rečeno, vsak po svoje 🙂

Iz mojih izkušen,lepi ljudje so veliko bolj dobri in prijazni,iskreni.

Svicamo in smrdimo tudi z normalno postavo, ce se ne umivamo. Vsak ki se ne umiva smrdi, ce se redno umiva ne smrdi, kile s tem nimajo nic.

V druge se ne vtikam, vseeno mi je so debeli, suhi…tudi vseeno mi je so grdi ali lepi.

Mene ni, 12.10.2021 ob 11:09

No s tem, da če si suh oz. normalne postave, normalen itm si takoj označen za koščenega se ne strinjam. V bistvu je to zaskrbljujoče, da se normalno vitke označuje za presuhe, tiste s prekomerno težo pa za normalne itd. Iz amerike je trend 100+ in več kg že počasi normalno, predebele ženske, ki so očitno normalnim fouš, pa venomer najedajo kolegicam z normalnim itm, da so presuhe. Ne razumem le, da se katera zaradi tega sekira.

In požrešnost ni le grda, je tudi eden izmed smrtnih grehov, pa me nihče ne bo prepričal, da se od zraka redi ?

To tolazenje z itm ki je zgolj priblizek se tolazijo. Moja sodelavka ima 60kg na 170cm zenska je zaspehana konkretno vse visi pri trebuhu tako da itm ne pove skoraj nic

ne tolazite se bajsike

Vcasih so bile in britney spears zdaj je nicki minaj to ne pomeni da je nicki minaj seksi ampak da ce bi delali le xs konfekcijsko za na 165cm zenske bi trgovine propadle ker ste vse debele ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close