Debeli moški
Midva pa imava veliko skupnega. Le kakšne tri kile imam več od tebe. :)[/quote]
Čudovito!
Za moškega sicer ne prav visok,vendar telešček pa krasen:)) Vampača pa le nisi.[/quote]
Čudovito my ass. Čim ko ženska sliši 170 centimetrov ji že dol pade vse, tu ti še karakter ne more pomagat. Razen, če si kšno Smrketo meter pa čevap poiščeš. Nič ni hujšega od tega, da si nizek in hkrati suh, potem bi vsaj na kilaži rabu delat, take drobčkane ženske takoj odjebejo.
Zgleda, da Sadnemu nekaj fali, če ima razloge za poniževanje. :)[/quote]
Poniževanje ? lol. A se ti ne zdi, da če bi te hotel užalit, da bi bolj grobo taktiko ubral ? Sorry, ampak jaz bom vedno napisal svoje mnenje, pa tudi če se več kot 90 % forumašev ne bo strinjalo z njim. Kot že veš sem že neštetokrat omenil, da nam moškim, vizualni atributi ne igrajo tako pomembno vlogo, kot pri ženskah, to je res, ampak kar se višine, pa kilogramov tiče je pa druga zgodba.
Missonka te tu tolaži češ, nič ni narobe, če si tako nizke rasti, zato pa vsaj okrogel nisi, a resnica je pač takšna, da ti pri takšni ženski, kot je Missonka za kaj več, kot prijateljstvo ne bi imel šans. Zdaj pa zakaj sem takšnega mišljenja, od kje mi taka ideja ? S tem odgovorom se je izdala : Za moškega sicer ne prav visok,vendar telešček pa krasen.
Robi, zakaj se mi zdi, da tule smrdi po nevoščljivosti, ker ti imaš partnerko, nekdo drug pa ne in te zato skuša dajat v nič? Nevoščljivost je huda stvar. Eni so očitno zelo visoki pa vseeno ne užge pri ženskah.
Eni tipi pač ne vedo, da imamo ženske sicer rade višje moške, ampak višje pomeni, da nam je fajn, če je moški višji nekaj cm in ne nekaj dm.
Si predstavljaš žensko 160cm, da je s 200cm tipom? Saj bi morala pručko zraven nosit, da bi ga lahko cmoknila.
Nimam jst nobenih slabih izkušenj, jih pa imajo drugi, meni te zgodbice ženske same pripovedujejo veš. Recimo kako se je dubila z enim tipom na kavici, potem pa zgrožena, ker je bil še par centimetrov nižji od nje ( ona 165 cm visoka ). Ga je sicer opisala kot vredu dečka, zabavnega, zgovornega, mu še pustila številko in mu obljubila, da se še kdaj slišita, kar se pa seveda ni nikoli več zgodilo. Jst nevem v kakšnem svetu živiš ti Robi, samo ženske niso taki angelčki, kot si jih ti predstavljaš, dost bolj krute znajo bit.
Sadni, samo še vedno je nekaj. Robi ima žensko, ti pa je še dooolgo ne boš imel :).
Veš Sadni, pojma nimaš o ženskah. Če je ženska 165cm visoka, bo povsem zadovoljna s 170cm visokim moškim.
Ponavadi želimo res, da je moški višji, ampak višji od nas. Torej 180cm ženska res večinoma gleda bolj po moških 180cm+, 160cm pa raje vidi, da je moški recimo 170.
Da ne govorim o tem, da je veliko parov,kjer je ona višja.
Jaz imam sicer rada višje moške od sebe, ampak glede na to, da sem jaz majhna, to sploh ni težava. Vsekakor pa raje 170cm kot 195cm.
Nimam jst nobenih slabih izkušenj, jih pa imajo drugi, meni te zgodbice ženske same pripovedujejo veš. Recimo kako se je dubila z enim tipom na kavici, potem pa zgrožena, ker je bil še par centimetrov nižji od nje ( ona 165 cm visoka ). Ga je sicer opisala kot vredu dečka, zabavnega, zgovornega, mu še pustila številko in mu obljubila, da se še kdaj slišita, kar se pa seveda ni nikoli več zgodilo. Jst nevem v kakšnem svetu živiš ti Robi, samo ženske niso taki angelčki, kot si jih ti predstavljaš, dost bolj krute znajo bit.[/quote]
On govori o tistih 50+ tam pa je res on potencial 😀
Saj nisem rekel, da ni dovolj izbire, tega nisem nikoli trdil. Na koncu pa večina punc še vedno izbira med visokimi, postavnimi moški, za palčki se še obrnejo ne. 175 je recimo neko zlato povprečje, vse kar je pod tem boš že imel težave pri iskanju partnerke. Pa nekdo je zgoraj napisal, da si ne predstavlja kako bi 160cm bejba dejtala 2 metra visokega tipa. Pa kje vi živite, mislim, pa to postaja vedno bolj smešno. Kaj niste še nikoli naleteli na tak par ? haha lol. Vsepovsod so, samo mal več hodte iz stanovanja, pa boste še marsikaj zagledali.
Saj ne pravim, da so angelčki. In verjamem, da bo ženska zelo redko izbrala moškega, ki je nižji od nje.
Ampak zame bi 165 cm bilo idealno. 🙂
Izbire je še vedno dovolj…..[/quote]
Robi, ti si tudi malo “picajzlasti”, tako kot Sadni, ampak njemu še ni tako za zameriti, ker je mlajši.. 🙂
Če si v zvezi, zakaj potem tako na široko filozofiraš (sanjaš? ;)), kakšne ženske so ti všeč, ko greš v “podatkovno specifiko številk”, kot je teža, višina, barva las…? ;)) Če imaš do svoje takšne zahteve, potem tak nisi zadovoljen z njo, ker če se poredi za par kilogramov, že poruši tvojo sliko “perfektne ženske”.
Kakšno vlogo igra višina ženske ali pa kilogrami, če ne gre v ekstreme, pri ženski??? Zelo veliko, če smo dlakocepski, ker to je sam odraz, da nikoli ne moremo biti zadovoljni z žensko, saj bomo vedno našli neko hibo.
ampak ali raje 180 kot 170 je vprašanje…
povprečna višina moških je kolko vem nekje 177cm
Jaz jih merim slabih 184 pa sem zlo zadovoljen z svojo višino, večino žensk lahko mirne duše zraven mene gre v relativno visokih petkah.
je pa res da se spomnim kak sem se čudno počuto zraven 195cm visoke ženske… nekako nelagodno nevem zakaj 😀
ampak ali raje 180 kot 170 je vprašanje…
povprečna višina moških je kolko vem nekje 177cm
Jaz jih merim slabih 184 pa sem zlo zadovoljen z svojo višino, večino žensk lahko mirne duše zraven mene gre v relativno visokih petkah.
je pa res da se spomnim kak sem se čudno počuto zraven 195cm visoke ženske… nekako nelagodno nevem zakaj :D[/quote]
ampak noče ☺ … niti ena !
Forum je zaprt za komentiranje.