Debeli moški
Ampak to da debelemu rečeš da je šunka je približno enako kot klicat tvojo vagino MUCA, to je pač ”vzdevek” bodisi ljubkovalen, kritičen, negativen kakršenkoli….
Torej če ne odobravaš klicanja debelega debelinko ali šunka potem uporabljaš IZKLJUČNO besedo VAGINA ali MEDNOŽJE ker ostalo je bolj ali manj vzdevek kot šunka… muca tudi ni del človeka torej je to napačno!
A ne vidiš da zdaj ravno potrjuješ posploševanje.
Posploševanje ni VSI (100%) ampak večina. (51%+) zdaj pa še napiši kolko pa poznaš takih ki nimajo debelih bab in jih ne želijo? verjetno več kot 3 ane 😉
torej je posploševanje na mestu….
Tebe sploh ni noben omenil v tej temi, kaj šele, da bi te označil za šunko. Tako da ne razumem iz kje črpaš vso to jezo ? Pa tudi to, da si kar sama od sebe napisala podatke o svoji višini in teži se mi zdi kar precej bolana stvar. Zdaj ti že skoraj ne verjamem več, da si zadovoljna v svojem “perfektnem” teleščku.
joj Matkic 🙂 No men ni šunka isto kot muca. Prvo je slabšalno mišljeno, drugo pač ne. 🙂 Sej ti glede tega nič ne oporekam – ključi ljudi kakor ti paše – dokler ne boš koga s tem hudo zadel ali pa zaradi tega kako dobil na nos, verjamem da ne boš nehal. 🙂 🙂
Nisem posploševala. Povedala sem pač da poznam primere, kjer so čisto zadovoljni s partnerjem pa kakršnikoli že so.
In če me že sprašuješ – zelo malo poznam parov, kjer imata oba idealno težo. Ali je on pretežek, ali pač ona. Pa nimam občutka da bi bil to razlog za prepir v vezi. Deci boste itak vedno zjali okoli po drugih, ženske pa tudi. 🙂 Tako da ne moreš rečti, da sedaj pa primerjajo (tako ženske kot moški) kakšen/a je partner proti videnem 🙂 Je res? Ko gre kaj simpatičnega mim pač oči zaidejo.
Ne poznam nikogar, ki ima debelejšo partnerico in bi rad suho (tudi obratno ne da bi ženska hotela suhega tipa). Je pa res, da mene take stvari ne brigajo, ponavadi se ne vtikam v druge. Vidim le, da se nekaterim moškim pač ni nič narobe kazat z močnejšo žensko, kot imam občutek da bi se zdelo tebi.
Tebe sploh ni noben omenil v tej temi, kaj šele, da bi te označil za šunko. Tako da ne razumem iz kje črpaš vso to jezo ? Pa tudi to, da si kar sama od sebe napisala podatke o svoji višini in teži se mi zdi kar precej bolana stvar. Zdaj ti že skoraj ne verjamem več, da si zadovoljna v svojem “perfektnem” teleščku.[/quote]
+1
Aha torej dvoličnost… okrog lahko govorimo samo to kar je pozitivno mišljeno čim pa povemo kaj slabšalnega (pa četudi je FAKING RESNICA) pa smo hudobni pa nesramni pa kaj jaz vem še kaj
Point ni v tem kar je slabšalno mišljeno in kar ne ti sama si napisala:
torej del človeka ni MUCA ker to ni noben del človeka po uradni anatomiji (tako kot ni to šunka ane?) torej je uporaba kakršnekoli PRISPODOBE po tvojih besedah ”Človek je človek” napačna nezaželjena ali celo nesramna.
Torej zdaj se moraš odločit, al je to res ali pa imaš dvojna merila in je muca ok (ker je kao ljubkovalno) šunka pa ni ok ker je slabšalno (četudi je šunka bližje resnici pri nekaterih kot muca pri vagini lol)
Zadnjič se bom ponovil.
prekomerna teža NI ENAKO debelost….
A lahko prvo razčistiš kaj je debelost in kaj prekomerna teža da boš sploh lahko relevantno odgovarjala ali komentirala.
skačeš iz ene košare (prekomerno težkih) do druge košare (debelih)
zaidejo samo če oči niso prikovane na lepoto tvoje partnerice/partnerja… Če zaidejo oči zakaj potem nebi mogla zait tudi roka je morda primerno vprašanje 😛
Seveda… in tudi vsak moški bi ob debeli ženi reko da hoče točno tako…. če bi pa anonimno odgovarjal pa bi jih vsaj polovica odgovorla da si želijo bolj privlačne in vitke žene/punce…
Keremu pa se da ogenj v streho vlačit zato kar nebo izvedljivo ker bo gobec stegno 😀
Jaz se komot kažem z debelo žensko, samo seksal pa z njo ziher nebom 😉 pa par tudi nebova (logično zaporedje)
kazanje in zveza spet ni ENAKO 😉
🙂 🙂 jah tvoje mnenje je pač tvoje, moje pa moje. Jaz ljudi ne kličem slabšalno. Ker – še enkrat – se bolj ali manj brigam zase 🙂 Zato ne bom razčlenjevala zakaj mi muca ni slabšalno, šunka pa. 🙂 Resnica? Ja je, če je nekdo predebel, je pač predebel. Je tako? Ni mi zato treba človeka označevati za šunko… Nimam te pravice.
In ja imaš prav prekomerna teža in debelost nista isto. In zgoraj sem govorila o debelosti in ne o prekomerni teži – čeprav bi tudi prekomerno težo lahko razumel kot debelost – pač prekomerno hranjen.
No o tem kam zaidejo oči pa ne bi.. 🙂 🙂 Ne verjamem ti da ne pogledaš nobene, če ne druzga že iz firbca ali pa avtomatsko, mogoče zaradi več kože ali zaradi iztopajoče barve las… 🙂 🙂
Moj pravi, da zato, da vidi kako se drugi obnašajo, kako se oblačijo, iz firbca – če ne pogledaš nikamor, ne greš v družbo rataš čuden 🙂
Ja ampak jaz sem povzel tvoje mnenje da se šunka nesme poklicat človeka (ali del njega) zato ker (beri svoj zapis) ČLOVEK JE ČLOVEK (in kot zgleda nič drugega)
kar pomeni da tudi muca (primer) ni pravilno klicanje tvoje vagine 😉 ali pičke 😀
A razumeš da je blo to tvoje mnenje da je človek samo človek torej ne šunka ali karkoli drugega (vključno z muca, bajsek, okostnjak, pička, mačka, itd.)
jah no niti ne… vprašaj zdravnika o prekomerni teži in debelosti. razlika je v BMIju in tveganjih za nastanek bolezni da niti ne začenjamo o motoričnih sposobnosti kot je hitrost in uničevanju sklepov.
Če maš ti 2kg nad mejo idealne teže nisi debel ampak si statistično prekomerno težek, kar ni zaželjeno ni pa kritično.
če pa imaš ti 35 kil več kot meja idealne teže potem pa si kritičen primer.
če pokličeš tistega z 2 kiloma več šunka ali debeluh ali mu rečeš da je debel se ti bo (če ve da ni res in ni občutljivi softič) smejal v faco in si mislo ker kreten si…
če pa to rečeš 35 kil pretežkemu pa mu bo bad, in prav je tako ker bad ti je lahko samo če veš da bi lahko shujašl pa nočeš ali pa si prelen….
če moški ali ženska nardita VSE kar lahko da bi izgubila težo jih ne more prizadet to ker v sebi veta da sta dala RES 10000% od sebe.
in takrat je vseeno če kateremu rečeš šunka.
najbolj so pa ravno prizadeti pri takih besedah tisti osebki ki bi LAHKO pa se jim ne ljubi in si mislijo da si zaslužijo enako spoštovanje kot mi ki skrbimo za naš videz zraven pa še njim plačujemo preglede holesterola in kaj jaz vem kaj še vse!
Razumem tvoje razmišljanje in se z njim delno strinjam. Pa vseeno mislim,da niti jaz in niti ti nimava pravice obsojati ljudi zaradi njihovega stanja, kakršnega koli že. Nikoli ne veš kaj se s človekom dogaja, kaj je zadaj. Lahko je človek labilen in mu dodatno zajeb*avanje in norčevanje z raznimi nicki povzročijo tako bolečino da konča svoje življenje – si kdaj pomislil na to? Imela sem priložnost videti tako labilnega človeka in občutljivega ravno zaradi debelosti. Saj je shujšala, ampak smo vsi zelo morali paziti kako se izražamo, hodila je k psihiatru, hujšala pod zdravniškem nadzorom.. Niso to heci. In še najmanj je to smešno, če si tak človek kaj naredi zaradi blesave pripombe neznanca, ki misli, da lahko vse reče.
Ne razumi me napak. Nisem jaz prizadeta zaradi tega, ker debele ljudi kličeš šunke. V mojih postih sem ti hotela dopovedati, da se jaz tako ne izražam. OK v krogu ljudi, ki jih poznam rečem kak nick za kako stvar, a nikoli v smislu, da človeka dajem v nič.
Oja, matkovič, več kot očitno je, da si totalno zagrenjen. Saj bo bolje, tudi tebi se bo sreča nasmehnila. Kaj res v vsaki temi sodeluješ? Kar odprem, vedno ti notri sodeluješ :).
Matkovič, če ne boš vedno tako zagrenjen, mogoče kdaj tudi ti spoznaš kakšno žensko, ki te bo marala. Veliko sreče ti želim.
Taka oseba kot jo opisuješ ti je, grdo povedano zavedno neprimerna da živi na tem Svetu ki je KRUT.
če se ne more sprijaznit z besedo šunka ali kako gršo kletvico ali nadimkom kot je bajsa, zakaj si potem ni že porezala žil ob gledanju kako danes po svetu divjajo vojne in ljudi obglavljajo če je tako čustveno nestabilna?
Aja točno ker je enak ignorant kot 90% folka po svetu, dokler se nje ne tiče lahko letijo po svetu glave in režejo kaj hočejo ko pa njej nehče reče šunka pa v jok in na drevo pa k psihiatru…
Sori samo nimam niti malo usmiljenja za take ignorante debele ali suhe!
Midva pa imava veliko skupnega. Le kakšne tri kile imam več od tebe. :)[/quote]
A samo 179 cm si visok škratek moški haha 😀
moje jebačice so včasih višje od kao moškega 😛
Če bi bla na tekočem bi uvidla mojo zmoto…
Misonka je napisala da je visoka 170 jaz sem pa se zatipkal 179 ker je zraven 0
torej prava cifra je 170 ne 179…
Morda se dobro pocutis, ampak pri 170cm imeti 64kg si tudi pri 42 letih danes kvecjemu predstavnica klavrnega povprecja. V moji familiji ima 40-letnica pri 8cm visji postavi 8kg manj. Ta zenska ima dobro postavo. Ti pa…
Ampak pustimo to. Najbolj pomembno je, da se v svoji kozi dobro pocutis. Tvojih ~10kg viska tako ne skodi zdravju…
Morda se dobro pocutis, ampak pri 170cm imeti 64kg si tudi pri 42 letih danes kvecjemu predstavnica klavrnega povprecja. V moji familiji ima 40-letnica pri 8cm visji postavi 8kg manj. Ta zenska ima dobro postavo. Ti pa…
Ampak pustimo to. Najbolj pomembno je, da se v svoji kozi dobro pocutis. Tvojih ~10kg viska tako ne skodi zdravju…[/quote]
Jooj Dater,tvoja v družini kdor koli je že,je živ okostnjak,Bog ne dej ,da bi bila tko “škripava”..:))
Ženska mora imeti fine boke,kolikor toliko stoječe joškice,dolge nogice,še kakšno petko zraven za po vrh..tko da…ja odlično se počutim in ne želim več kot kakšno kilco zmanevrirati.Ni šans!.
Ti jo kar imej suho skropucalo,upam da ima vsaj kaj jošk,ker za prijet itak nimaš kaj,se lahko prelomi:)))
Forum je zaprt za komentiranje.