Debeli moški
To lahko mirno dodam jaz, s tem nimam problemov 🙂
Najbolj neatraktivni moški atraktivne označijo za geje… ker se jim zdijo konkurenca? lepo te prosim. Zakaj že?? Saj si sama prej govorila, da ženske vidite tudi notranjo plat moškega in ne samo zunanjost. Torej zakaj bi atraktiven kao lep moški bil konkurenca neatraktivnemu vendar po srcu in duši pravemu moškemu za katerim stremijo lepa dekleta???
Avtorica, kaj ti bluziš, ženske se dons rihtajo kvečjemo zarad sebe in, da bolje zgledajo od kakšne znanke. Moški jim je stota briga , seveda pa uživajo/te, ko opazijo oz. opazite, če vas kdo jebozovno pogleda in si tako dvignete ego tist dan. Rihtajo se kvečjemu zarad fanta, kakšne pubertetnice, ki se zaljubijo v sošolca ali kobajagi “frajaraja”. Vas bi bilo pa prav zanimivo vidit, brez depilacij make up-ov in farbanja. Tako, bi bile pleše, kosmati hrbti in pivski trebuhi pri moških takrat zanemarljivi.
Sem vezan. In moji kriteriji do žensk so bili vedno visoki. Zato tudi imam doma, kar imam in to zelooo cenim.
Jaz sem si ustvaril življenje kakršno sem si. Vi si pa ustvarite življenje po svojih željah in svoji podobi.
Bi pa rekel samo še to, če bi mi žena po vseh teh letih, ksr sva skupaj, rekla, da je urejena in da športa in skrbi za zdravje in urejen videz samo zaradi mene, bi bil užaljen.
HAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHA
tile naši vezani monovsi (vsaj ta najbolj ”glasni” itak nimajo kriterijev oni so vzeli prvo ali drugo ki jih je pobrala…
Če poveš resnico ne razvrednotiš ničesar….
A misliš da jaz razvrednostim sebe ker rečem da sem NEKOČ bil grdi in debeli danes pa sem skozi odrekanje bistveno lepši? ne povem resnico in če napišeš da je ženska kot en kos šunke potem je ne razvrednotim ampak povem točno to kar je… DEBELA!
Kar se pa tiče odebeljenega pa lahko začnemo z niki kot so MARKO! (ki gladko in prepričljivo vodi ene 100 krogov pred naslednjim) potem Robi, On_ pa še tebe lahko kam vtaknemo
Vi vsi skupaj imate verjetno ene 50x več sporočil kot Dater, Sadni, Spider fotrov sine in jaz SKUPAJ!!!!! lahko pa gremo pogledat statistiko….
vbistvu ima Marko sam več kot mi vsi skupaj!!!
mislim da je to eden redkih primerov ko se 100000% strinjam z tem gospodom tukaj.
Če bi ženske pustle da skačemo okrog bi marsikdo ostajal v formi, ampak moški pač izgubi(m)jo voljo do dela če majo itak skoz eno in isto češpljico 😉
res to si napisal perfektno in tu se tema in odg. na vprašanje zaključi!
Jaz pa se rihtam samo zaradi sebe. Zaradi svojega dobrega počutja. Se ne počutim dobro v umazanih, strganih oblačilih (razen če so namenoma strgane:)), nepobritih nogah, nenamazana.. Pa nisem nikoli izstopajoče namazana. Pudra npr. skoraj ne uporabljam.
Glede moških… ne vem. Še vedno mislim, da me mora tudi fizično privlačiti in to ne more narest z lepimi besedami. Nekaj na njem mora biti top, da mi potegne. Lahko je to postava, roke, obraz… še vedno me lahko ena stvar toliko moti, da premislim če mi je toliko top, da bi se spustila z njim v vezo. Sem pa za razliko od Sadnega in ostalih manj kritična do tega, če je nekdo pač debel. Zame tak človek ni “šunka” in podobno, ampak človek, ki ima težave s prekomerno težo.
Pir bauh oz. trebušček me pri moških ne moti. Ne moti me pleša če jo zna nosit – bog ne daj kake lase česat iz ene strani na drugo,… Mislim da smo vsi izbiramo tudi vizualno. Kar pa ne pomeni, da je narobe če je nekdo debel, presuh, plešast, kosmat… vsake oči imajo svojega malarja.
Saj, če tebe ne moti, da ima moški bierbauch in da je kosmat po hrbtu je to čisto ok in mene to čisto nič ne moti, ampak to še ne pomeni, da na to vse ženske gledamo enako, ker nene. Ne mi pa rečt, da bi ga takoj, ko bi ga videla hotela imeti in bi tudi seksala z njim, ker tega pa ti nikakor ne verjamem.
Sem skoraj 100%, da bi se dosti prej obrnila za enim, ki bi imel neko normalno postavo, to ne pomeni, da more biti natreniran in imeti nekih bicepsov in tricepsov in sixpackov in kaj jaz vem kaj še vse :).
Če se ti hočeš prilagajati moškemu in mu v vsem ustrezati je to tvoj problem. Če se meni ne da ličit, ker tudi brez ličil zgledam ok, ne kot manekenka ampak brez njih tudi grda nisem, se pač ne bom in mi je prav malo mar, kaj si mislijo moški, ko me vidijo in se zaradi njihovega mnenja tudi ne bom spremenila. Ja drugače pa se jaz tudi brijem zaradi sebe, ker mi pač to ustreza in ne zato, ker bi ustrezala moškim. Če ti vse te stvari delaš, da bi ustrezala moškim, potem se boš morala malo zamisliti in začeti delati to kar ustreza tebi in ne drugim.
No pa, da še ti odgovorim na tvoje vprašanje, mogoče res niso vsi moški takšni, je pa velika večina moških, ker je to pač v njihovi naravi, da radi pogledajo dekleta, ki se njim zdijo seksi in ja na žalost ali veselje je res, da to definitivno ni ena punca, ki je debela. In tisti moški, ki bo to zanikal se bo zlagal, ker tudi tisti, ki se imajo na tem forumu za resne in so v zvezi, kdaj pa kdaj pogledajo za lepimi dekleti in si mislijo joj kak bi jo. Pa ne mi rečt, da si pa ti taka pridna in da kaj takega sama nikoli ne pomisliš, ko vidiš kakega dobrega.
Sploh pa ne razumem, zakaj se vsi toliko ubadate s sadnim in matkičem in še katerim, če vas tako moti kaj pišejo pa pač ne čitajte več, ker jaz pa morem povedat, da se ravno tem postom, ki jih oni napišejo, najbolj nasmejim pa čeprav se ne strinjam zmeraj z njimi. Nasmejim pa se samo z enim razlogom, ker jaz si pač njihovega pisanja ne vzamem k srcu tako kot ostali, ker se pač ne vidim v njihovem pisanju in me ne zmoti vsako drugačno mišljenje ki je drugačno od mojega, kdo pa je rekel, da je samo ena stvar pravilna in da samo jaz ali oni razmišljamo pravilno.
No matjazko nene mi reči, da si pa ti tako ”popolni” moški, da bi si želel nategnit žensko močnejše postave takoj, ko bi jo videl. Saj ne rečem, da ne bi imel takšne ženske, ko bi jo že spoznal in bi videl, da je dušica in najboljša oseba na tem svetu, ampak ko bi jo pa zagledal pa je definitivno ne bi, razen če si res nekaj posebnega :D.
Moški in ženske smo v tem pogledu enaki in to je pač v naši naravi, da se obrnemo za tistim, ki nam v tistem trenutku, ko ga vidimo pade v oči in nam je všeč. Zdaj pa si lahko to priznate ali pa se še naprej slepite.
Ti pa moreš biti res lepotec, če se tako lepo postaviš na žensko stran in nene nikoli ničesar rečeš, čez njih. Samo veš po navadi so takšni moški, ki se imajo za svetnike (saj oni nikoli ampak res nikoli ne bi pošinfali sploh ne kakšne ženske), najhujši, ker navzen se kažejo da so oh in sploh, ko pa so sami v kakšni sami moški družbi pa imajo veliko za povedati čez ženske in se obračajo za tistimi ”ta dobrimi”.
Pa lep večer še naprej.
Da se postavim na žensko stran? Kdo pa pravi, da sta 2 strogo ločeni strani, kjer se moraš opredeliti za eno? Da se po spolu ločujemo na strani, kot pri političnih strankah, ni dobro, ker potem vedno vsaka stran izhaja iz tega, da ima ona najbolj prav, potem tekmuje z drugo stranjo itd. Spol tu ne bi smel igrati nobene vloge in iz njega izhajajoči predsodki glede na spol nekoga.
Vedno ma pri neki stvari ena stran najbolj prav 😉 nikoli ni 50:50 (ali zelo zelo zelo redko ;))
Da se postavim na žensko stran? Kdo pa pravi, da sta 2 strogo ločeni strani, kjer se moraš opredeliti za eno? Da se po spolu ločujemo na strani, kot pri političnih strankah, ni dobro, ker potem vedno vsaka stran izhaja iz tega, da ima ona najbolj prav, potem tekmuje z drugo stranjo itd. Spol tu ne bi smel igrati nobene vloge in iz njega izhajajoči predsodki glede na spol nekoga.[/quote]
Preberi si še enkrat sporočilo avtorja v tisti temi. Gre se za žensko, ki se smili sama sebi in si kljub odvečnim kilogramov želi dobit kvalitetnega moškega. Meni dol visi za take luzerje. Dam pa respect tistim, ki se trudijo shujšat, seveda zaradi sebe in ne zaradi koga drugega. Ker če je to zaradi koga drugega, je potem samo še vprašanje časa kdaj se bodo vrnili v svoje prvotno stanje. Tu se pa potem ljudje razlikujemo. Tisti, ki ljubijo šport in športajo že od malih nog in se ne prenažirajo s hrano se bodo težko kdaj izoblikovali v šunke, meni to še ni uspelo in zelo dvomim, da mi kdaj bo. Tudi, ko sem padel v depresijo, bil povsem na tleh, se nisem zatekal k hrani, še več, še 2krat več sem delal z utežmi in še več kilometrov sem prelaufal vsako jutro. Nekateri so pač pussyi, se prehitro vdajo, drugi smo pa borci from start to the end.
Preberi si še enkrat sporočilo avtorja v tisti temi. Gre se za žensko, ki se smili sama sebi in si kljub odvečnim kilogramov želi dobit kvalitetnega moškega. Meni dol visi za take luzerje. Dam pa respect tistim, ki se trudijo shujšat, seveda zaradi sebe in ne zaradi koga drugega. Ker če je to zaradi koga drugega, je potem samo še vprašanje časa kdaj se bodo vrnili v svoje prvotno stanje. Tu se pa potem ljudje razlikujemo. Tisti, ki ljubijo šport in športajo že od malih nog in se ne prenažirajo s hrano se bodo težko kdaj izoblikovali v šunke, meni to še ni uspelo in zelo dvomim, da mi kdaj bo. Tudi, ko sem padel v depresijo, bil povsem na tleh, se nisem zatekal k hrani, še več, še 2krat več sem delal z utežmi in še več kilometrov sem prelaufal vsako jutro. Nekateri so pač pussyi, se prehitro vdajo, drugi smo pa borci from start to the end.[/quote]
Vem kaj si hotel napisat.. ampak pišem o tem da pač ljudi, kakršnikoli že so, ne kličem šunka, bjasi, okostnjak.. itd.. Če komu paše da je debel, pa naj bo. Če mu ne, naj se potrudi shujšati, če pa jamra ker se mu ne da shujšati pa ni moj problem. 🙂
Lej moj mož je bil celo življenje presuh – vlačili so ga iz ene preiskave v drugo. Potem se je vrgel v fitnes in izklesal atletsko postavo. In on lahko je karkoli hoče, kadarkoli hoče v neomejenih količinah pa se mu nič ne pozna. Ima postavo, kot da bi prišel včeraj iz fitnesa. Jaz npr. do sedaj sem tudi lahko jedla kadarkoli in karkoli. Sedaj po porodu pa se mi je začelo to poznati in naučiti se moram reda in dicipline. Ker je zame osebno težko. In vsak večji stres me vrže iz tira oz. zanemarim red. Kar pa ne pomeni, da se ne trudim. No pa res tudi prehudo prekomerno hranjena nisem.
Preberi si še enkrat sporočilo avtorja v tisti temi. Gre se za žensko, ki se smili sama sebi in si kljub odvečnim kilogramov želi dobit kvalitetnega moškega. Meni dol visi za take luzerje. Dam pa respect tistim, ki se trudijo shujšat, seveda zaradi sebe in ne zaradi koga drugega. Ker če je to zaradi koga drugega, je potem samo še vprašanje časa kdaj se bodo vrnili v svoje prvotno stanje. Tu se pa potem ljudje razlikujemo. Tisti, ki ljubijo šport in športajo že od malih nog in se ne prenažirajo s hrano se bodo težko kdaj izoblikovali v šunke, meni to še ni uspelo in zelo dvomim, da mi kdaj bo. Tudi, ko sem padel v depresijo, bil povsem na tleh, se nisem zatekal k hrani, še več, še 2krat več sem delal z utežmi in še več kilometrov sem prelaufal vsako jutro. Nekateri so pač pussyi, se prehitro vdajo, drugi smo pa borci from start to the end.[/quote]
Vem kaj si hotel napisat.. ampak pišem o tem da pač ljudi, kakršnikoli že so, ne kličem šunka, bjasi, okostnjak.. itd.. Če komu paše da je debel, pa naj bo. Če mu ne, naj se potrudi shujšati, če pa jamra ker se mu ne da shujšati pa ni moj problem. 🙂
Lej moj mož je bil celo življenje presuh – vlačili so ga iz ene preiskave v drugo. Potem se je vrgel v fitnes in izklesal atletsko postavo. In on lahko je karkoli hoče, kadarkoli hoče v neomejenih količinah pa se mu nič ne pozna. Ima postavo, kot da bi prišel včeraj iz fitnesa. Jaz npr. do sedaj sem tudi lahko jedla kadarkoli in karkoli. Sedaj po porodu pa se mi je začelo to poznati in naučiti se moram reda in dicipline. Ker je zame osebno težko. In vsak večji stres me vrže iz tira oz. zanemarim red. Kar pa ne pomeni, da se ne trudim. No pa res tudi prehudo prekomerno hranjena nisem.[/quote]
Ja ampak še enkrat…
nihče ne pravi da je nehče šunka če ma par kil več od idealne teže…. pa tudi če jih ma 8 morda 10 je pač prekomerno težka….
govorimo o ženskah (primer) starih 25 – 40 let, 165cm in 80-90 kg… ki bo še malo pa bo bolj široka kot visoka!
potem pa taka jamra zakaj tipi ne gledamo na notranjost ker je dobra dušica, čeprav gre večer žret torto ob gledanju holivudskih romantičnih filmov in se joka in zavida kako dobra pička je Jennifer Aniston v filmu!
Seveda vsak razume da pri 50+ več ženska ne more bit PERFE (no redke so) ampak večina ji9h ma kako kilco več itd. in noben moški tega nebo opazo niti komentiral (razen v hecu) tudi nebo noben moški reko da je ženska ŠUNKA ali BAJSA če je rodila par mescov pred tem…. Ampak če pa boš 2 leti po porodu še vedno mela postavo DOSTI slabšo kot pred pol pa je vsaka kritika upravičena!!!
Če pa te vsak stres vrže iz tira se pač ne trudiš dovolj 😉 to je moje mnenje, vedno se lahko trudiš še malo bolj!
Jst jih ne kličem šunke, to bom samo na forumu napisal, pa še to ne bo letelo na določeno osebo, ker vedno govorim samo na splošno, za večino. Tisti, ki se pa najdejo v tej večini in jih moji komentarji prizadanejo, pa to potem ni več moj problem. Nazadnje, ko sem se norčeval, posmehoval debeluharjem je bilo v 2. razredu osnovne šole, danes mi ni več do tega, ker se mi zdi preotročje. Bolj se mi smilijo takšni ljudje, kot pa kaj drugega. Npr. jst avtomatično, ko zagledam možakarja / žensko okrogle postave že samo na podlagi tega lahko sklepam, da nima nobenega samospoštovanja. Ne razumem zakaj bi se nekdo, ki se ceni prenažiral s hrano po cele dneve in ogrožal svoje zdravstveno stanje. Sem zaradi takšnega mišljenja slab človek ?
Matkic… lej, gre za to, da zame tudi tiste, ki imajo 80-100 ali več kg niso šunke. Človek je človek. In mene osebno nič ne briga zakaj je tak. Pomagat se da, če ne drugače z obvezo želodca. Jamranje je in ob vedno. Če se ti ne ljubi je to tvoj problem. Prejšnja tema je bila, da pač debeli moški ne marajo debelih žensk – kar je neumno posploševanje. Sama poznam vsaj 3 primere, prekomerno hranjene ženske, ki imajo simpatične moške. In to gre za ženske 100kg+. Ta tema tu je, debeli moški – tudi ti me ne motijo. Je pa res, da sem mnenja, da smo ljudje vizualni tipi in da ocenjujemo tudi po izgledu. Kar pa ne pomeni, da bi zato debelejši ljude vsepovprek ostajali samski oz. zapuščeni zaradi teže. Marsikatera ženska ima raje močnejšega (debelejšega) moškega.
Glede mene in mojega hujšanja – verjetno sem “lena” zaradi tega, ker se sama sebi zdim čisto ok. 🙂 Možu tudi.. In ker imam dovolj drugih, hujših problemov tačas. Sej pravim, že zaradi sebe se moram navaditi na red, pa včasih res ne gre. Pa ne v smislu prenažiranja ampak v smislu tega, da ne jem pravilno – sestanki čez cel dan, tako da npr. pojem sendvič na hitro in kaj sladkega vmes in to je to za cel dan.
Dol mi visi za vaju draga mladeniča.Srčno si želim,da mi hčera ne pripelje katerega od vaju na vrata..:))
Pri svojih 170 cm in 64 kg ,se počutim čudovito.Kakšen kilogramček bo še “bicikl” dol spravil.
Vajina ŠUNKA niti približno nisem,kdo pa je,vesta vidva.
Je pa res,da si jo bom privoščila kadar se mi jo bo zahotelo.Brez vajinega dovoljenja:))
Pojdita na “pir”,ne pa tle modrovati.
Forum je zaprt za komentiranje.