debelejši moški privlačnost pri ženskah
moski 111 spet bluziš. :/
Avtor posta tebi pa takole; če se v svoji koži in s svojimi kilogrami ne počutiš dobro, je več kot čas, da nekaj narediš, da se boš sam s sabo počutil boljše. Veliko lažje je namreć izgubiti kakšen kg ali več, kot pa spremeniti svojo osebnost, predelavti neke travme, strahove… Privlačnost pa spoloh ni odvisna od kg, v kolikor seveda ne gre za neke velike odmike v plus ali minus.
Lahko ti pa povem samo moje mnenje glede močnejših moških, za druge ženske ne bom niti ugibla niti namigovala. Meni niso všeč predebeli moški, predvsem se mi zdi moteče, če je moški okoren zaradi svojih kilogramov. Po drugi strani pa poznam moškega, ki je precej debel, a je hkrati eden izmed najbolj simpatičnih in privlačnih moških, kar jih poznam. In njegove kile v trenutku postanejo popolnoma nepomebne, ko stopi v prostor. Enako lahko rečem tudi za sodelavke… smo ga pač skomentirale. 🙂 Torej kg postanejo pomembni v primeru, da nam nekdo ne sede.
Japkica dala si čisto konkreten odgovor glede spolnosti, čeprav je malo zavit v splošnost… 😉
Mislim, da nihče ni toliko slep, da ne bi vedel, da če bo samo jedel in se nič (premalo) gibal, bo debel in sedaj zaradi te svoje “nemarnosti” nima ravno uspeha pri nasprotnem spolu in bi bilo najbolj prikladno, da bi pač vprašal… Kot, da ne bi že poznal odgovor….
Če sam nič ne narediš za to, da bi imel (večini) bolj všečno postavo, zakaj bi se sam trudil, da bi “dobil”…. raje vprašaš, ker če ne bo uspelo bodo itak drugi krivi, ker so ti dali “napačen” odgovor…..
Japkica ce ima nekdo 10 dg prevec bo ze shujsal. Ce pa ima 10, 20, 30 kg ….potem pa rabi za to nekaj let.
O simpaticnosti nima smisla, kajti potem tele teme sploh ne bi bilo na tapeti. Realnost ni tale forum, ko nekateri sadite rozice, ampak trenutek ko moski stoji pred zensko in ta ugotovi da ni po njenem JUS-u.
Mene bolj pritegne če ima človek normalno, zdravo postavo; bi sila čudno zgledalo, da bi se spečala z nekom, katerega bi bilo mnogo več od mene, ne bi bilo simetrije 😀
Skratka tistih nekoliko (ali celo preveč) okroglih niti ne gledam, pa tudi mene pustijo takšni pri miru…hehe…mene vsi puščajo pri miru 😀
Kaj pa veš, morda dobijo celo minus oz negativne točke..npr minus 25 točk, sicer pa kaj je s tem konkretno narobe, ljudje imamo izbiro..baje, torej čemu se siliti v nekaj oz sprejemati, kar nam v očeh ne odgovarja – to je precej težka (in nehvaležna) naloga, zato pa ljudje ravnajo oz ravnamo tako plitko in večinoma samo premoremo “pogledati” človeka le vizualno, več od tega pa je že prevelik angažma 😀 koliko pa sama opažam v teh časih ima marsikdo v glavi logiko, da ta oz tak ki dobro zgleda, da si to tudi lahko privošči…tako pač to je v naši (grozjivo potrošniško naravnani) družbi.
No, potem sem morda edina, ki tudi dam negativno točko ali celo več – tako sem priučena 😀 Sicer pa moški ravno tako ocenjujete nas ženske po videzu, torej gre za vzajemen, medsebojni “fight”; predvidevam, da tudi ne bi šel z žensko, ki bi ti bila na “uč”, grda, neprivlačna…vsekakor je videz pomemben, toda čas/odnos pokaže, da se lahko tudi embalaže, celofana prenaješ. Poleg tega je še tudi en zelo delikaten faktor v igri; nekaterim (velja za oba spola!!!) je zelo zelo pomembno s kom se kažejo naokrog pa nima veze kakovost odnosa, če sploh kakšen je 😀
Nekaterim je zunanjost tako zelo pomembna, da jim je pri moškem bolj pomembna denarnica, zato da lahko potem izboljšujejo svojo zunanjost z njegovo denarnico. 😉
Da izgubiš 10 kg (in to zdravo izgubiš) potrebuješ okoli 3 mesece… torej ne ti meni rožce sadit! 🙂 Je pa res, da je treba spremeniti prehrano in pa dvigniti rit in kaj narediti za sebe!
In ja moski 111, realnost je vedno lahko, da nekdo ni po tvojem JUSu in da ti nisi po JUSu nekoga. In realnost je tudi…. da si preprosto nekomu všeč in da ti je preprosto nekdo všeč. Ne vem, kaj je treba toliko filozofirati, ko pa je tako preprosto… In nekdo, ki kar naprej ‘renči’ res ne more biti všeč veliki večini… pa še izbiral bi, verjetno. 🙂
Copy-paste:
torej kako ženske gledajo na spolnost z debelimi moškimi ali je katerim ženskam vseeno oz so jim privlačni.
1. Kje se nahaja besedica VSEC?
2. Gre samo za opcijo SEXA. Obstaja ali ne?
3. Hujsane. Japkica je verjetno suhica in s tem nima tezav. In potem se lahko pametuje. To je tako kot bi mi neki zasvojeni tip prosil za uslugo kako naj se resi iz mamil pa bi mu dejal: simpl, zmigaj rit naredi nekaj zase, namesto drog se podi za zogo pa je stvar resena. Z distance je vse simpl…
4. Za konec pa cisto neumno vprasanje. Kaj je z varianto sprejmi cloveka tak kot je? Mimogrede: poisci mi popolno zensko brez napak, pa jo spljuvam v nulo.
Pa se zadnji del. Eni se zelijo spremeniti (neka oseba bi rekla delati na sebi), drugi spremeniti socialno stanje (beri zasluziti denar) , tretji prikupiti (laz-laz-laz, oh lazi lazi lazi me ti to radis najbolje …), eni pa si priznamo gotov si. Odvrzes vse skrbi, obreemenjevanje, vso saro od sebe in nihce ti nic ne more.
No ljudje smo si razlicni in ker sem eden redkih neobremenjenih, povem tako kot je. In dejstvo je da videz vedno prevaga (pri obema spoloma), denar pa zelo pomaga pri neznjesem spolu.
Dodatek samo za Japkico-resnicni pogovor med kolegom in damo kot se sika: Ok dost te romantike povej mi ce imas kaj v gotovini. In ta stavek v razlicnih izvedbah poslusam ze vse svoje zivljenje.
U madonca sem te razjezila. To pa ni bil moj namen. In za ‘neobremenjenega’ si kar precej v luft skočil.
Odgovarjam, ker sem težko ‘tiho’;
1 in 2. Sem že v prvo napisala (dodatek), da sem spregledala, da je strogo spraševal za seks in sem napisala bolj na splošno. On_ je ocenil, da sploh ni tako splošno. No, ker z omenjenim moškim (ki sem ga omenila zograj) ne seksam, ne morem govoriti o seksu. Ok? 🙂
3. HUjšanje; japkica ne pametuje na suho temveč je dala to čez.
Najboljša droga je žoga… tu sem bila pa zraven (če namiguješ na projekt Človek) in je vse kaj drugega, kot pametovanje zamenjaj drogo za žogo.
4. Točno to – sprejeti človeka takšnega kot je. A vsakega pač ne. Kam bi pa potem prišli eni, če bi sprejeli vsakega, ki si jih želi imeti!! 🙂
To, da znaš pljuvati po ženskah, mi je pa tudi že jasno.
In še za konec; meni pač tipi iz koledarjev (ki se jih tako vneto pošilja ravno ta čas v letu) niso všeč. So mi všeč popolnoma drugačni moški, vizualno mislim. 🙂
In še dodatek samo zate; Nehaj misliti, da je vse kar lahko daš ženski denarnica… pa bo videla kakšna še kaj drugega… ti ‘neobremenjen’.
Peace brother.
Zakaj bi nam naj bilo vseeno, kakšen je človek s katerim si delimo intimo? Meni niso “debeluharji” privlačni, moje oči se jim namerno izogibajo. Predvidevam, da bi se mi spolnost zagabila, če bi jo prakticirala s človekom, ki mi vizualno ne bi bil ok oz s takim kat takšnega absolutno ne bi mogla početi – kar pa seveda hkrati ne pomeni, da če je pa suh oz normalne postave, da bi bila takoj za. Verjamem pa, da obstajajo izjeme kakor pri ženskah tako pri moških, katerim ni mar s kakšnim človekom izmenjajo telesne tekočine, glavno da je akcija 😀
Zal nimava zvocne povezave 🙂 Dejstvo pa je da smo moski in zenska plitva bitja samo eni priznamo drugi ne. No vprasanje je povsem jasno: ima moznosti ali ne?
Simpl samo shujsa pa je. Se dobro da ni invalid potem bi moral samo pocakat da zraste roka pa bi bilo vse urejeno 🙂
Japkica ne bom te vec jezil 🙂
Zakaj bi nam naj bilo vseeno, kakšen je človek s katerim si delimo intimo? Meni niso “debeluharji” privlačni, moje oči se jim namerno izogibajo. Predvidevam, da bi se mi spolnost zagabila, če bi jo prakticirala s človekom, ki mi vizualno ne bi bil ok oz s takim kat takšnega absolutno ne bi mogla početi – kar pa seveda hkrati ne pomeni, da če je pa suh oz normalne postave, da bi bila takoj za. Verjamem pa, da obstajajo izjeme kakor pri ženskah tako pri moških, katerim ni mar s kakšnim človekom izmenjajo telesne tekočine, glavno da je akcija :D[/quote]
Pa saj to je poanta. Ni nam vseeno. Da imajo vsi enake moznosti? NI RES.
Forum je zaprt za komentiranje.