Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debelak k.d.

Debelak k.d.

Živjo! Iščem službo in sem najdla oglas(-e) za Debelak k.d. Ker jih je res ogromno in se pojavljajo že nekej časa, me zanima, če kdo firmo pozna. Kakršne koli informacije bi bile dobrodošle.

Hvala!

Poslušajte, tale Debelak k.d. oz. nek Brane Oblak a ne? Sedaj imajo sedež na Slovenski 12, LJ, nek SAFELIFE d.o.o…. to je šele en nateg stoletja. Že nekdo pred vrati mi je povedal, ko sem gledal kam moram iti na razgovor, da naj grem kr sm ker vsi za to sprašujejo…HALO? Da pa tako zlorabljajo ljudi ane? BREZPOSELNE ljudi??? Ki s poštenim namenom pridejo na razgovor, za to da prodajajo svoje produkte, to ni pošteno… Nikar ne hodite na razgovore k temu tipu, ker vam bo predaval 30 minut o tem kaj oni delajo, potem bo od vas prosil vse NAJBOLJ DISKRETNE oseben podatke (ki jih po zakonih sploh ne sem zbirat!!)…itd. Te podatke pa zbira za to da vam potem pove kje imate urejeno zavarovanje in kje bi bilo bolj ugodno zavarovanje sklenit, pod krinko da vas nauči kako in kaj oni sploh delajo… HALO? Nateg stoletja! Najslabši razgovor ever! Pa kr nekaj ljudi ima že zaposlenih, tako da si nikar ne mečite peska v oči da vas bo zaposlil, pa kot izhaja iz Ajpesa in ostalih spletnih strani sploh ni davčni zavezanec…itd.
V glavnem jst sm imel vtis da mi hoče urediti zavarovanje in nekaj prodat kot da me hoče zaposliti, pa ne ni moja pomota, oz. nisem narobe razumu, kr dobr sm razumu kaj on hoče…PAJADANE

Mene tud zanima k majo ful ogalsov. Pajadane a pol nisi dobil službe al je nisi hotu vzet? Kaj gre res za nateg?

Ej ful dobr da sem odprla to stran in hvala vam za informacije. Tudi jaz iščem zaposlitev in sem med oglasi zasledila tudi DEBELAK- to najbrž pomeni da te na debelo nategnejo!! hi hi
No ravno prav da nisem pošiljla še sem svoje prošnje in BOG NEDAJ šla na razgovor!!!!!!!!

Mene je tip klical danes, da naj pridem drug teden na razgovor. Hvala bogu, da sem tole prebrala!!! Nimam namena it. Da jih ni sram….!!!!!

hmm…berem tole, očitno sem tudi jaz hotla nasesti…danes govorila s tipom in bi me kar na razgovor povabil….ful hud dnar, pa izobraževanje, delujejo na Slomškovi (danes – april 2013)…..ko pa sem malo pofirbčkala po netu, pa mi najprej zavarovalništvo ven vrže….itak ….zdaj berem tole in NE HVALA!!!

Dobro da imamo internet… Me je povabil in očitno ne bom šel 🙂
Res imam v življenju vse, samo še to mi nuca, da grem folk nategovat za ta zavarovanja… Been there done that in nikad više, pa če sem do konca življenja klošar…

Ufffffffffff……….. Ej THX VSEM!!!! sem lih misnla prošnjo napisat….

ALL THE BEST!!!! carji ste….

Sam res hvala bogu za internet, glih kar me je klicu, da mam jutri razgovor. Sem bla ze vesela, da grem vsaj nekam na razgovor. Pol pa mal pobrskas po int. pa to ugotovis. Jutri bom rajsi doma prezivela cas s sinckom. Hvala

Pozdrav vsem pametnim, predvsem tistim, pa oprostite, ne želim nikogar žalit, ki raje doma sedite, brskate po netu in niste niti toliko, da bi zadevo osebno preverili. Ja najbolje je poslušati pametnjakoviče, predvsem PAJADANE, kateri ne zna niti naslova firme pravilno napisati in kontaktne osebe, zna pa seveda pljuvati, no kakokor koli….Me je prav zanimalo, kaj tale nateg res pomeni, nisem si mogel kaj, da zadeve sam ne preverim. In kaj doživim, prijetno presenečenje, pozitivno seveda. Najbolje je pljuvati po nečem, če sploh ne veš kaj je oz zadeve ne uspeš razumet. Lahko povem samo to, da je tole zelo uspešna firma, katera ponuja res velike možnosti, še celo izobraževanjem in še mnogo česa … no seveda, potrebno pa je dvigniti rit in kaj narediti za to, ne pa samo jamrati …

Že bil enkrat na nečem podobnem, tk da ne gvala…
Čaw

Pozdravljeni

tudi jaz sem zasledila oglas in se mi je že zdelo zelo čudno, ker potrebuje več zaposlenih. Sem šla malo preverit kako poslujejo in mi številke niso bile ravno všeč. Ne diši mi preveč delati v podjetju, ki posluje z izgubo.

Lp

Pred cca 3 leti sem bla tud jst pri njih na razgovoru, obupno sem si želela delat kjerkoli…. no in tud ta k j e r k o l i me ni prepričal, da bi gospodu, ki me je poklical na razgovor, po razgovoru privolila v ”zaposlitev”- če se temu lahko tko reče.

Gre za zavarovanja, seveda je želel da preden me zaposli pripeljem 10 ali 20 znancev (ne spomnim se več št.), ki jim on razloži kaj in kako z njihovim denarjem (ne jaz, temveč on). In sem lahko zraven, ko jim on razlaga te stvari in se prek tega poslušanja izobražujem. No in ko bom pripeljala toliko ljudi bo on videl, da sem res vredna zaposlitve pri njih.

Oglas sem sicer zasledila prek imena SAFE INVEST (takrat, ne vem če še vedno) na Kotnikovi v Ljubljani, vendar gre za isto stvar, isti gospod.

In še razlog, zakaj po tolikem času to pišem: zanima me nad čem točno dragi uporabnik
Ibro si bil ti tako navdušen pri tem podjetju?

Vsem pri iskanju zaposlitve veliko sreče

res dobr,da mamo net, svašta, tud jst sem mela opravka s temle, bejžte vstran, vam rečem, kaj dela tale!!! jutr naprej

Dragi moji, danes sem bila na razgovoru pri teh kljukcih. Razpis je v nulo zavajajoč. Rabijo menda vodjo in organizatorja (http://www.mojazaposlitev.si/Iskanje/Pregled-oglasa/Vodenje-in-organizacija-17811.php). Zvedela pa naslednje:
– rabijo čisto tipičnega zavarovalnega agenta
– z menoj bi sklenili PODJEMNO pogodbo (ki je v tem primeru NEZAKONITA), in to celo za 1 leto, potem pa bi me menda zaposlili za stalno, če bomo “našli skupni jezik”. Do takrat pa bi nam moj račun firma dala v žep 12 mojih plač!!!
– plačilo po nekih čusnih točkah, v naslednji sapi pa provizija
– pogodbo bi z menoj sklenili po prvem sklenjenem poslu (pred tem pa menda delam na črno), zato bi naj kar naslednji dan pripeljala koga od svojih, da pridem ćimprej do pogodbe – najbrž zato, da pridejo oni čimprej do stranke
– ves čas pa sem poslušala navodila, kako naj kličem ljudi, kar sem tudi odnesla domov, da se menda lahko malo učim
– ko sem žensko opomnila, dasem bila že v MS na prvem razgovoru in mi niso poslali potrdila o razgovoru za povračilo potnih stroškov, se mi je opravičevala, da je pozabila. No, če pozabijo poslati en preprosti mail, kako ne bi še česa pomembnejšega, npr. plače.
Svašta …

Lahko rečem le eno: zasebne firme se kljub spremenjeni delovni zakonodaji otepajo zaposlovanja za nedoločen čas. Raje bi zaposlovali po podjemnih pogodbah v nedogled. Vsi vemo, da so podjemne pogodbe čista zguba za delavca in čisto zlato za delodajalca. Preden se odločite za podpis takšne pogodbe, preverite pogoje podpisa!!!

Lep pozdrav vsem in veliko sreče pri iskanju poštenega delodajalca

Sploh ne morem verjeti!!!!! Po nekajkratni prošnji, naj mi vendar izstavijo potrdilo, da sem bila pri njih na razgovoru, sem danes dobila tole (Verjemi, kdor lahko!!!): “Zhavaljujemo se Vam za Vaš čas, ki ste ga vložili v iskanje poslovne priložnosti. Žal nam je, da v naši ponudbi niste našli želene priložnosti.

Poslovna politika našega podjetja nam narekuje, da želenih potrdil ne izdajamo, edinole v kolikor je to v naprej dogovorjeno oz. da je taka odločitev v objestranskem interesu.”

Pa kaj se ti pajaci grejo?????

lp

Ojla v sem, ki ste mi danes preprečili iti na razgovorv družbo Debeljak k.d. in mi prišparali moj dragoceni čas, katerega bom sedaj veliko bolje uporabila.
Jest sem poslala prosnjo v to firmo in takoj me je poklical možakar, s katerim sem se dogovorila za razgovor, čeprav mi v pogovoru nekaj ni štimalo.
Ker tudi jest obupno iščem službo sem res mislila iti na razgovor toda, tale čvek me je povsem zabremzal. Tako na razgovor ne bom šla, da bom eno uro poslušala pričaj mi priče ampak bom raje izkoristila čas za kaj bolj koristnega. Iskanje in pisanje prošenj. Upam, da se bo tudi za mene našla kakšna služba v katero bom hodila s srcem.

Vsem lep pozdrav in veliko sreče pri iskanju zaposlitve!
Sedmica

hojla a mi lah nekdo razlozi glede place,ker sem ravno danes sla na predavanje pri safe life pa mi je bilo ful cudno ker so rekli da od 6-12 mesecev se ucis in tudi placo dobis.
ampak je ocitno to kaksen lari fari.

Pozdravljeni!

Jaz sem danes šla na razgovor, ampak k drugemu človeku. Bil je oglas za delo v pisarni. Tudi mene je zmotilo pobiranje vseh podatkov pod pretvezo z razgovorom za zaposlitev. Najbolj pa me je motilo to, da nisem dobila nobenih konkretnih odgovorov na moja vprašanja glede plače, delovnega časa, prevoznih stroškov, načina nadaljnje zaposlitve. Kakor sem razumela, se zaenkrat lahko zaposlim kot študent, s.p., d.o.o. ali pa podjemni pogodbi. Ampak nič konkretnega na nobeno vprašanje. Lepo vas prosim, če ima še kdo kakšne podatke o tem podjetju, če mi jih lahko posreduje. Hvala in lep večer!

Pozdravljeni!

Jaz sem šla prejšnji petek na razgovor v podjetje Safe Life, ampak k drugemu človeku. Bil je oglas za delo v pisarni. Tudi mene je zmotilo pobiranje vseh podatkov pod pretvezo z razgovorom za zaposlitev. Najbolj pa me je motilo to, da nisem dobila nobenih konkretnih odgovorov na moja vprašanja glede plače, delovnega časa, prevoznih stroškov, načina nadaljnje zaposlitve. Kakor sem razumela, se zaenkrat lahko zaposlim kot študent, s.p., d.o.o. ali pa podjemni pogodbi. Ampak nič konkretnega na nobeno vprašanje. Lepo vas prosim, če ima še kdo kakšne podatke o tem podjetju oz. o podjemni pogodbi pri tem podjetju, če mi jih lahko posreduje. Hvala in lep dan!!

Tudi jaz sem zasledila oglas za delo v pisarni..slisi se mamljiva ponudba, ko pa use tole preberem mi ni vec tok usec..sedaj sem v dvomih, ali sploh poslati prosnjo.. prosim za cimvec koristnih informacij glede tega podjetja. Hvala

Preverjam ali je tudi tukaj onemogočeno oddajanje komentarjev, tako kot na sosednji temi, kjer se realno in iskreno govori o podjetju Safe life!

Sem že v drugi temi o Safe life napisal za kakšen nateg tukaj gre. Prosim, preberite in informirajte se vsi, ki greste tja na razgovor, da veste, kaj vas čaka!

Najprej bi se vsem najlepše zahvalila, ker ste podrobno opisali način delovanja tega podjetja, kajti včeraj me je klical ta g. Debelak in me povabil na razgovor (pa vloge oz. prošnje sploh poslala nisem,ker sem komaj tri dni nazaj ostala brez zaposlitve in se še nisem prijavila na ZRSZ, kjer naj bi o tam dobil podatke, da sem brezposelna!). Hvala bogu, da mi je vest govorila, naj preverim o tem podjetju, kajti v ponedeljek bi šla na razgovor in bi bila ob dragoceni čas in še razkurjena, da taki ljudje še obstajajo na tem svetu.
Resnično hvala za vse informacije, ki sem jih prejela z vaše strani, da ste mi odprli oči in mi pomagali, da se pravilno odločim – da ne grem na razgovor!

Lep pozdrav vsem

No oglas je ponovno zunaj – za vodenje in organizacijo… hvala vsem, da ste mi prihranili čas s pisanjem vlog, življenjepisa itd… :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close