Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debelak k.d.

Debelak k.d.

Debelak k.d. je stvarno svetovni nateg,vse kar delajo je protizakonito,bodite pomirjeni saj so šli že dalje in niso več v Safe lifeu v katerega so pobegnili iz edine poštene firme Safe investa,in so bili zelo slaba kopija,ponaredek,sedaj so šli dalje v katero firmo vam povem drugič.V safe lifeu je ostalo samo par zombijev.

Hvala še v mojem imenu za tele info …

Razmišljam pa o tem, kako je možno, da v naši “ljubi Sloveniji” takšno podjetje sploh še posluje. Danes je okt. 2014, pa berem, da gospod brez etike gladko “nateguje” vse po vrsti že vsaj dve leti. Mogoče se razkurim pa malo raziščem zadeve… pa objavim v kakšnem časopisu… Na način kot to dela gospod: pod krinko, da sem prišel na razgovor za delo…

LP vsem!

mikolič

ufff…
no tudi jaz bi morala v sredo na razgovor 🙂 hvala bogu za internet, reeess!!!
Gospod me je poklical v roku dveh ur po oddani prošnji in bil zelo zainteresiran za sodelovanje z mano (čeprav me sploh ne pozna) 🙂
No po tlkem času iskanja službe, sem bila tudi jaz zelo vesela, da se mi je končno prikazala priložnost za službo… vse do sedaj 🙂
hvala vsem, da ste delili svoje izkušnje in marsikomu prihranili pot v Ljubljano na razgovor. No, sedaj imajo poslovne prostore na Dunajski in delujejo baje pod imenom Harvest… 🙂

zanimivo je, da to ni edino podjetje, ki išče kader med brezposelnimi.

Veliko je zavajajočih objav, za katerimi se večinoma skriva akvizitersko delo, plačilo po učinku in podobni ”zaposlitveni” pogoji.
Danes sem zasledila objavo tudi za to podjetje in kot ponavadi prej preverim ozadje poslovanja ( hvala info dostopnosti) in se ne bom prijavila na razpis.

Da niso v Harvest sli?

OJ !
Danes sem zasledila podoben oglas. glede na zgoraj zapisano, verjetno ne bom posredovala vlogo.

lp

Ciao.

V priponki je screenshot oglasa, da boste vedli kako priblizno zgleda. Je naveden pod ‘Debelak k.d.’, ampak podjetje se imenuje Harvest d.o.o., na Dunajski 188. Je zavarovalnisko zastopniska druzba, ne vem tocno zakaj je oglas naveden pod “Vodenje in organizacija”.

Vceraj sem poslala prosnjo, danes sem ze dobila klic. Jutri bom vidla kako je, hocem se prepricati na lastne oci. I shall update when I’m done.

Shiro, kako je bilo? se tud ti strinjaš z vsemi informacijami zgoraj?

Pozdravljeni,

Danes sem dobila klic od g. Braneta, da je videl na strani od Zavoda da iščem službo in če bi me zanimalo finančno svetovanje, naj pridem jutri na razgovor. Vsa ‘presenečena’ , ker sem ravno danes s svojo svetovalko na zavodu ugotavljala, da nihče ne bere profila nas, ki iščemo službo, potrdim srečanje za jutri…. Že takoj pa se mi je zdelo sumljivo, saj mi ni povedal ne imena podjetja ne nič, samo da je Brane in naj pokličem na številko, ko pridem pred objekt, da me pride ven iskat??? Še dobro, da sem preverila številko na netu, pripada g. Branku Debelaku in da sem naletela na ta forum in vaše zgodbe,…zdaj dela za podjetje Harvest oz Harinvest d.o.o. na Dunajski 188. Sem pa opazila, da je podjetje povezano z ORŽEM TRENING SISTEM, DRUŽBA ZA IZOBRAŽEVANJE IN FINANČNO SVETOVANJE, D.O.O., saj je isti direktor.
Mika me, da bi šla na ‘razgovor’ in ga potem prijavila zavodu, ker takih ljudi imam pa res že vrh glave…=/

Lp

Prvo en lep pozdrav vsem..

Tudi mene je danes klical g. Brane iz podjetja Harvest in moj pogovor z njem je potekal isto kot s predhodnico. Jutri naj bi sla na razgovor. Hvala vsem, ki ste podali svoje izkusnje in mi s tem prihranili pot in jezo do takih izkoriscevalskih podjetij.

Tudi mene je klial danes in imam jutri razgovor. Ali kdo ve kako pa je s tem ko te on najde preko zavoda, ali jaz sploh lahko zavrnem delo da me ne bodo potem izbrisali iz zavoda. Hvala za kakršenkoli odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close