Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika debel zrezek na žaru bi jedla

debel zrezek na žaru bi jedla

na roštilju (litoželezna plošča na plin) bi rada spekla debel goveji zrezek, da bi bil res ene par prstov visok, bi ga srednje spekla in rada bi da bi bil lepo mehak. kateri kos govedine naj kupim? na to se res ne spoznam, bi pa rada poskusila. hvala.

rostbif

v Hoferju imajo ene take slastne debele 🙂

sveže al zmrznjene?

Pljučna po moje boljše kot rostbif.

sveže al zmrznjene?[/quote]

moja sestra kupuje zmrznjene, mislim, da se jim reče florentinski in mislim, da so goveji, mi pa sveže (no, vakuumsko zapakirane), te pa mislim da so svinjski in meni osebno svinjsko dobri 🙂

sveže al zmrznjene?[/quote]

moja sestra kupuje zmrznjene, mislim, da se jim reče florentinski in mislim, da so goveji, mi pa sveže (no, vakuumsko zapakirane), te pa mislim da so svinjski in meni osebno svinjsko dobri :-)[/quote]

no, hvala. bom poskusla magari oboje, pa poročam.

Teli iz hoferja (jaz sem kupila iz hladilnika vakuumsko pakirane in v marinadi) so res dobri.

to je truplo

Ti bi rada biftek. To je goveje – pljučna. Cenejša in malce manj njami varianta pa je roastbeef.

Prej ga kak dan ali dva pacaj v olju, da bo še bolj mehak in uležan. Pa ne ga predhodno soliti, sicer bo spustil vodo. Lahko ga soliš naknadno, ko je že pečen ali pa posoliš (z grobo soljo) ponev preden vržeš gor zrezek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close