Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija datum na posnetkih s kamero?

datum na posnetkih s kamero?

Živjo!

Pri snemanju s kamero imam nastavljeno, da mi sproti kaže tudi datum in uro snemanja.Ko pa posnetke preko Pinnacla (v 9.3.0) presnamem v računalnik, datuma ne presname oz. ga na posnetku ni videti.Morda kdo ve kako spraviti datum tudi na posnetek v računalniku?

Hvala!

S tem problemom sem se jaz ukvarjal že nekaj časa (leto) nazaj, pa mi nihče tudi strokovnjaki, ki pri nas zastopajo ta program ni vedel nič povedati. Jaz uporabljam različico 8 in ni nastavitve s katero bi lahko nastavil to možnost. Prišel sem na idejo, da bi spravil posnetek na dvd enoto s snemalnikom dvd-jev, pa tudi Sonyjevi aparati nimajo te možnosti.
Tako še vedno presnemavam z VHS na kasete.

Kaj pa ta programska oprema ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hm, sem sprobal, datum in uro snemanja pokaže sam nikakor pa tega ne znam shraniti, da bi to tudi ostalo na posnetku???

No pa mi je ratalo.Če koga zanima, da ne bo izgubljal časa…..odpreš posnetek, zgoraj pritisneš ikono čopiča (display the datecode…), v nastavitvah (F10) si pri zavihku inlay nastaviš font, velikost, pozicijo in kdaj ter koliko časa naj bosta datum in (ali) čas prikazana na posnetku.Potem ta menu zapreš, greš na convert in pritisneš Inlay (crtl+I) ter počakaš (odvisno od dolžine posnetka) da se vrinjanje časa konča.

hvala klemenxx!

oh šele sedajle sem videl tale tvoj post – me veseli, da ti
je uspelo in da si napisal še ostalim, kako se datum
uredi na filmčku – …

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close