Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Daši iz Grčije?

Daši iz Grčije?

Hay,ali ste za to,da se naša sposobna Daši javi iz Grčije,ali naj ji sporočim,da ne?

Zakaj pa naj bi se nam oglasila? A da dokaže, da je v Grčiji? :-))))
Ha ha ha! Kolikor se je izkazala, je zmožna tudi tega, se usest lepo na internet in napisat “dragi moji bralci, lep pozdrav iz Grčije….”
Ha ha haaaa! Ej, pa ta Daši je taboljši vic zadnjega obdobja!

Ja vprašala me je,če jo kdo kaj pogreša,ker je bila v postih precej iskrena,radikalno provokatorska,nenavadna.100 ljudi ,100 okusov.

Daši,yes,javi se kaj,Kako si kaj,kako služba,dopust?

Niki domov si jo vzem.

Sva prijateljice,tko bol na deleč.

A maš ti tudi naoljeno ritko kot on?

Niki al pa Daši po moje je to ena in ista oseba

Jah, men se tud tako zdi? Al je pa spet en fukič, k ma preveč časa.

Rižolino,če boš tako “lepo “učila svoje dete s takimi izrazi,bo to katastrofa.Slabše se izražaš kot …mislim kje imaš vsaj malo bontona?Pojdi v knjigarno in si ga kupi in ga prebiraj ob svojem otroku.Slabše si vzgojena kot Daši!

Ti pa lahko pišeš PRAZNO SLAMO,dej Rižolino malo se skuliraj in se zamisli.Naj vsi pišejo svoja mnenja kulturno s bontonom,ki ga ti nimaš!!!Si ena jamarka v besedah.Piši ampak kot človek.Nisem pa Daši,ampak njena znanka ,če že želite vedeti.Vsem LP.

Moj otrok ma že zdaj tolko bontona kot ga ti ne boš imela v celem življenju. Pejd si mal ritko naoljit, da boš pripravljena za Dašiko.

DEj bodi pismena,nič nisem rekla proti tvojemu otroku,ampak to,da ti nimaš niti malo kulture in si NEVZGOJENA,kot bi te izpustili iz votline.Pa malo manj se šopiri v besedah in se posveti možu in pa svojemu otroku.Absurd!

Tebe so spustili ET-jevci. Kot vidiš pa sem pismena, sam zgleda da si tokglupa da tega niti porajtaš ne!

LEP POZDRAV IZ GRČIJE! $$$

hehehe..LOL ej..kaj vse clovek prebere tuki gor:))))))))

http://www.jpegwizard.com/view.asp?File=762004124641PM9867

No pa še vse ki vas zanima moja fotka iz grčije.

dašika, link ne dela=)))))))))))))))))))))

Link dela, ampak tole ni nobena Daši v razkošnem hotelu!! Ha, ha, ha pa ti nisi normalna!!!! A ti se maš za lepo??????

Hahaha. Pa ta prava bejba si Dašika. Hahahaha

MENI TUDI NE DELA 🙁

hm, mensezdi, da je glava ful čudna… kakor, da bi bila montža…

Daši, ti zdaj uživaj v Grčiji, zakaj na netu čepiš, če si res tam???:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close