Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darw… v maski

Darw… v maski

Ker sem ravno romantiko omenil.

Ta pesem pove, da obljube so bile iskreno povedane. Ko jih je človek povedal iskreno je bil ob tem nedolžen prav tako pa jih je resno mislil.

Zato so mnoge ljubezni res obstajale pa čeprav morda niso bile večne. Misel, ki je podala obljubo je bila iskrena in večno naravnana. Zato je tudi tisto, kar ne traja večno seveda lahko zelo pomembno in tudi šteje.

Sama ljubezen po sebi pa je trajna saj vendar vidite, da nam nebo ne pade na glavo pa čeprav kdaj kaj pade z njega.

Roke tvoje v mojih laseh 2 – YouTube )

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 09.12.2021 ob 15:04

dar

Koliko stara fotka je? Si strejt?

Hmm451, 10.12.2021 ob 20:06

Koliko stara fotka je? Si strejt?

Nisem več tak. Zato imam fotko. Ta ostaja takšna kot je.

Sicer kaže da sem na fotki ampak nisem saj sem tu.

Starost fotke, ne vem točno bi moral pogledati. Zagotovo pa več, kot leto ali dve.

Morda se ne zdi veliko ali pač. No, dve leti je lahko velika sprememba sploh pri meni.

Strejt? Kaj niso to malo preveč osebne? Ampak,ja.

———————————

Sicer pa če je nekaj na polici ŠE NE POMENI, da je na razpolago,naprodaj, kupljeno ali prodano.

darwindarko, 10.12.2021 ob 20:03

Ker sem ravno romantiko omenil.

Ta pesem pove, da obljube so bile iskreno povedane. Ko jih je človek povedal iskreno je bil ob tem nedolžen prav tako pa jih je resno mislil.

Zato so mnoge ljubezni res obstajale pa čeprav morda niso bile večne. Misel, ki je podala obljubo je bila iskrena in večno naravnana. Zato je tudi tisto, kar ne traja večno seveda lahko zelo pomembno in tudi šteje.

Sama ljubezen po sebi pa je trajna saj vendar vidite, da nam nebo ne pade na glavo pa čeprav kdaj kaj pade z njega.

Roke tvoje v mojih laseh 2 – YouTube )

Ne verjamem, da sploh kdo razume, kar pišeš. Jaz z veseljem vse preberem kar napišeš. Glede romanc in ljubezni se je tudi vse sfižilo v zadnjih letih, vse se vrti samo okrog kurbarije in denarja. Nihče se rad ne vrača k prvinskosti in naravi. In naravni lepoti.

Glede srčkov in nickov mi je pa vseeno, sej se pa točno vidi po stilu pisanja, kdo je pravi, kdo ni ? jutri bom pospravljala in ja se bom spomnila na to, da ko bo pospravljeno, bom bolj uživala 🙂

Kokoši, 10.12.2021 ob 19:43

Lepo, simpatično.

Lep večer želim

A ti je simpatičen, a? A bi ga?

Največja ironija je pa ko Darmun začne govort o resnici. Se samo kolektivno začnejo vsi, ki so ga kdarkoli videli in srečali smejat 🙂

Ironija za smejat, 11.12.2021 ob 01:37

Največja ironija je pa ko Darmun začne govort o resnici. Se samo kolektivno začnejo vsi, ki so ga kdarkoli videli in srečali smejat 🙂

Taprav teliček se je oglasil, ki me ni niti srečal kaj šele, da bi mu bila kaka resnica kdaj vodilo ali cilj.

Opa, pederajs, 10.12.2021 ob 23:06

A ti je simpatičen, a? A bi ga?

Kaj pa je s tabo narobe?

Jaz sem samo pohvalil maškaro in zaželel lep večer.

darwindarko, 11.12.2021 ob 13:47

Taprav teliček se je oglasil, ki me ni niti srečal kaj šele, da bi mu bila kaka resnica kdaj vodilo ali cilj.

Glede na to, da se ne premakneš z maminega podstrešja te bo res težko kdo srečal, ja 😀

Darmunčino, 12.12.2021 ob 19:09

Glede na to, da se ne premakneš z maminega podstrešja te bo res težko kdo srečal, ja 😀

Z vsako trditvijo svojo prejšnjo izničiš in jo sebi postaviš v kontradiktornost. Ampak ti boš to razumelo šele, ko ti bo pamet nasoljena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close