DARS-prepoved javljanja kontrole vinjet
Kličem pred dnevi na 080 1502 in javim kontrolo vinjet, pa mi pravi glas na drugi strani, da imajo dogovor z DARS-om, da teh info ne smejo posredovati napej radijskim postajam! HALO! Kdo pa je DARS? Bi prej pričakoval od policajev da bi prepovedali javljati kje so radarji………….Pa nismo mi krivi da so uvedli te blesave vinjete in so posledično ob kar precej denarja…..
DARS je firma, ki služi tudi na račun tistih, ki ne kupijo vinjet
ker niso represivi organ (kot npr. policija) pač ni v “interesu” javnosti, da se ve kje izvajajo nadzor.
so kot nenanpovedane kontrolke v šoli ☺
hm zanimiva razmišljanja…….taki smo, kot z vinjetami 2014, so nam nasuli višino za odiranje kombijev, pa smo v trenutku vsi z metrom pri avtih in skačemo od veseja ker imamo majhne…………PA KAJ ZA VRAGA NIKOGAR NE MOTI KER JE CENA 110 EUROV PREVISOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vedno nam ponudijo kost in mi HOP po njej, pa se nihče več ne ukvarja z bistvom…………
kje si bil/, ko je v celi državi samo eden (če se ne motim nek upokojeni strokovnjak Janez Dolenc?? ) desetletje dokazoval, koliko nas bo stal avtocestni križ … vsi od politike, gradbincev, dripcev … so se mu pa režali.
sedaj pa je kreditov za te AC toliko, da je treba ceno vinjet prilagoditi anuitetam
Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.
Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.[/quote]
simpl … npr zaradi obroča AC v LJ imam vsaj 1/2 SVN vozil vinjeto … ko se je plačevalo na mitnicah je bila ožnja brezplačna …
Drobiž je napram temu, kar je bilo včasih. To pomeni, da smo povprečno na boljšem, kot smo bili. Ampak razvajen človek itak nikoli ni zadovoljen. 😉
Vsak polpismen pa upam, da razume, da nam je v tem primeru država nekaj dala, zato ne vem, zakaj jo tako označuješ, kot da nam ni. 😉
Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.[/quote]
http://www.motorevija.si/si/778/1604/Obeta_se_podrazitev_vinjet_za_uporabo_slovenskih_avtocest.aspx
gnus od državljanke (kot so tusi SDS članI) — ostali pa naj plačamo tvoj delež dolgov za AC križ???[/quote]
Plačaj še moj del, ker je ne bom in je tudi nisem kupil! Gužve ti pa tudi nisem delal na avtobanu![/quote]
zmenjeno ☺
Forum je zaprt za komentiranje.