Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DARS-prepoved javljanja kontrole vinjet

DARS-prepoved javljanja kontrole vinjet

Kličem pred dnevi na 080 1502 in javim kontrolo vinjet, pa mi pravi glas na drugi strani, da imajo dogovor z DARS-om, da teh info ne smejo posredovati napej radijskim postajam! HALO! Kdo pa je DARS? Bi prej pričakoval od policajev da bi prepovedali javljati kje so radarji………….Pa nismo mi krivi da so uvedli te blesave vinjete in so posledično ob kar precej denarja…..

Saj nismo zaradi vinjet ob kar precej denarja, ampak zaradi lopovščin.

Se strinjam. Zmeraj, ko gledam promet na primorski AC si mislim ja kam dajejo ves ta denar pa se ga ni dovolj za mafijo : ))

080-1052

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

DARS je firma, ki služi tudi na račun tistih, ki ne kupijo vinjet
ker niso represivi organ (kot npr. policija) pač ni v “interesu” javnosti, da se ve kje izvajajo nadzor.

so kot nenanpovedane kontrolke v šoli ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hm zanimiva razmišljanja…….taki smo, kot z vinjetami 2014, so nam nasuli višino za odiranje kombijev, pa smo v trenutku vsi z metrom pri avtih in skačemo od veseja ker imamo majhne…………PA KAJ ZA VRAGA NIKOGAR NE MOTI KER JE CENA 110 EUROV PREVISOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vedno nam ponudijo kost in mi HOP po njej, pa se nihče več ne ukvarja z bistvom…………

To je pač naša država taka je kot smo jo naredili mi oz. voljeni politiki. Bodo kmalu volitve pa bomo lahko menjali z novo mafijo.

Prej so rekli da obstaja možnost, da bodo znova povišali DDV ne vem kje so pa zdej protestniki : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

kje si bil/, ko je v celi državi samo eden (če se ne motim nek upokojeni strokovnjak Janez Dolenc?? ) desetletje dokazoval, koliko nas bo stal avtocestni križ … vsi od politike, gradbincev, dripcev … so se mu pa režali.

sedaj pa je kreditov za te AC toliko, da je treba ceno vinjet prilagoditi anuitetam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.[/quote]
simpl … npr zaradi obroča AC v LJ imam vsaj 1/2 SVN vozil vinjeto … ko se je plačevalo na mitnicah je bila ožnja brezplačna …

Jaz bi samo za vožnjo v službo 60 km v eno stran in vse ostalo kar prevozim na leto po slovenskih AC plačal od 800 -1000€ na leto če bi ostalo tako kot je bilo ped vinjetami. Tako da 110€ je še vedno “drobiž” v primerjavi s tem.

Kakorkoli so nekaterim vinjete pocenile vožnjo, še vedno ni potrebe da se tolažimo z dejstvom da je 110€ drobiž… na stanje blaginje v tej državi in napram našim plačam je to še vedno preveč!

Drobiž je napram temu, kar je bilo včasih. To pomeni, da smo povprečno na boljšem, kot smo bili. Ampak razvajen človek itak nikoli ni zadovoljen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsak, vsaj pol pismen razume, v kakšnem kontekstu je bil ta “drobiž” mišljen. Dokler pa bo ta država več jemala kot pa dajala, ne bom zadovoljen, pa me lahko označuješ za razvajenega kolikor želiš…. 🙂

Država več dajala kot jemala???????
Na kakšnih substancah si danes?? ☺☺☺

Vsak polpismen pa upam, da razume, da nam je v tem primeru država nekaj dala, zato ne vem, zakaj jo tako označuješ, kot da nam ni. 😉

Država več dajala kot jemala???????
Na kakšnih substancah si danes?? ☺☺☺[/quote]

Še eden, ki na vse gleda dobesedno 🙂
Sicer pa, zakaj bi to bilo tako utopično
Danes sem v oblakih 🙂

Vsak polpismen pa upam, da razume, da nam je v tem primeru država nekaj dala, zato ne vem, zakaj jo tako označuješ, kot da nam ni. ;)[/quote]

Če si zadovoljen s prstom v riti, tudi prav 🙂

Kaj pa vem, če je visoka. Kolegica, ki dela v celju, kamor se vozi iz Slov. Bistrice, bi za vožnjo po avtocesti pred uvedbo vinjet, porabila okrog 60€ na mesec. Na mesec!!! In to je razdalja manj kot 30 km v eno smer. Jaz se bolj sprašujem, kako DARS-u vinjete sploh prinesejo dovolj denarja.[/quote]
http://www.motorevija.si/si/778/1604/Obeta_se_podrazitev_vinjet_za_uporabo_slovenskih_avtocest.aspx

meni se zdi, da so vinjete prepoceni … vsaj glede na to, koliko je prometa na njih in koliko časa je vsako vozilo na AC … zaradi zastojev ☺

Jaz sem se pa odločila, da bom letos vinjeto kopirala in prilepila, tako kot piše na strani sds

gnus od državljanke (kot so tusi SDS članI) — ostali pa naj plačamo tvoj delež dolgov za AC križ???

gnus od državljanke (kot so tusi SDS članI) — ostali pa naj plačamo tvoj delež dolgov za AC križ???[/quote]
Plačaj še moj del, ker je ne bom in je tudi nisem kupil! Gužve ti pa tudi nisem delal na avtobanu!

gnus od državljanke (kot so tusi SDS članI) — ostali pa naj plačamo tvoj delež dolgov za AC križ???[/quote]
Plačaj še moj del, ker je ne bom in je tudi nisem kupil! Gužve ti pa tudi nisem delal na avtobanu![/quote]
zmenjeno ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close