darko in robi
Božo, 02.01.2022 ob 16:32
Očeta je spremenil v stroj večnega gibanja. Rola se v grobu toliko, da bi lahko generiral vso elektriko za Slovenijo. Ampak nam zarotniki iz energetike ne pustijo koriščenje tega poceni vira energije.
Pusti mrtve pri miru. Kaksen clovek moras bit da omenjas njegovega pokojnega oceta na tak neprimeren nacin. Nisi clovek ampak obicni prasac.
Ljudje, pa dajte nehat takole anonimno vsakovat in žalit. Ali znate brat, vas zanimajo teme, če ne, zakaj se spravljate na druge, ki objavljajo podatke, linke? Če vam gre to na živce, se umaknite, ne pišite v temo, razen če znate normalno komunicirati brez provociranja. Novo leto je, bodite vedri in veseli, odprti za mnoge stvari. Srečno vsem!
yram, 02.01.2022 ob 16:45
Pusti mrtve pri miru. Kaksen clovek moras bit da omenjas njegovega pokojnega oceta na tak neprimeren nacin. Nisi clovek ampak obicni prasac.
Še obična svinja premore veliko več empatije in spoštovanja..
@grenivka ti pa sočno zgledaš?
CrazY FroG ?, 02.01.2022 ob 16:49
Še obična svinja premore veliko več empatije in spoštovanja..
@grenivka ti pa sočno zgledaš?
Ej živjo. Sem se registrirala ja, ker so mi kradli nick 🙂 nisem sploh grenka, prej sočna kot praviš ??
Po moje imajo takšni prav.
Če ne bi imeli, bi oblast ne uporabljala pretirane sile proti njim, kadar mirno protestirajo proti cepivom.
Po moje se res ne motijo. Če bi bili trapci, bi jih pustili trapat, ne pa da jih hočejo utišat!
https://twitter.com/i/web/status/1477633528858824706
Forum je zaprt za komentiranje.