Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darko in robi

darko in robi

Kaj sta vidva v življenju dosegla? Samo en dosežek vezan na vajino delo in način življenja mi povejta prosim!

Odgovor na objavo uporabnika
ena stara, 02.01.2022 ob 15:29

Kaj sta vidva v življenju dosegla? Samo en dosežek vezan na vajino delo in način življenja mi povejta prosim!

In kdo si ti džubre da bi tebi polagala račune?

Ima ludih zaista ima ludih nemaš šta

Očeta spremenil v vrtavko. To je tudi dosežek.

???

darwindarko, 02.01.2022 ob 15:43

In kdo si ti džubre da bi tebi polagala račune?

Ima ludih zaista ima ludih nemaš šta

Vsaj en dosežek Darko in te pustim pri miru, vsaj en.

Očeta je spremenil v stroj večnega gibanja. Rola se v grobu toliko, da bi lahko generiral vso elektriko za Slovenijo. Ampak nam zarotniki iz energetike ne pustijo koriščenje tega poceni vira energije.

ena stara, 02.01.2022 ob 15:52

Vsaj en dosežek Darko in te pustim pri miru, vsaj en.

Na uho ti ga povem, samo tebi…

Darko in Robi- dva bedaka,         v neumnosti prvaka.

Kayya pa aja tutaja ji lastna neumnost nagaj

A

A lahko samo že odgovoriš na preprosto vprašanje? Gotovo imaš kaj! Pa ne da je tudi to pretežko zate, da se tukaj raje prepucavaš kot otrok!

Božo, 02.01.2022 ob 16:32

Očeta je spremenil v stroj večnega gibanja. Rola se v grobu toliko, da bi lahko generiral vso elektriko za Slovenijo. Ampak nam zarotniki iz energetike ne pustijo koriščenje tega poceni vira energije.

Pusti mrtve pri miru. Kaksen clovek moras bit da omenjas njegovega pokojnega oceta na tak neprimeren nacin. Nisi clovek ampak obicni prasac.

Mali egoistek, 02.01.2022 ob 16:44

A lahko samo že odgovoriš na preprosto vprašanje? Gotovo imaš kaj! Pa ne da je tudi to pretežko zate, da se tukaj raje prepucavaš kot otrok!

Ljudje, pa dajte nehat takole anonimno vsakovat in žalit. Ali znate brat, vas zanimajo teme, če ne, zakaj se spravljate na druge, ki objavljajo podatke, linke? Če vam gre to na živce, se umaknite, ne pišite v temo, razen če znate normalno komunicirati brez provociranja. Novo leto je, bodite vedri in veseli, odprti za mnoge stvari. Srečno vsem!

yram, 02.01.2022 ob 16:45

Pusti mrtve pri miru. Kaksen clovek moras bit da omenjas njegovega pokojnega oceta na tak neprimeren nacin. Nisi clovek ampak obicni prasac.

Še obična svinja premore veliko več empatije in spoštovanja..

@grenivka
ti pa sočno zgledaš?

darwindarko, 02.01.2022 ob 16:45

Ja? A si ostal brez besed?

CrazY FroG ?, 02.01.2022 ob 16:49

Še obična svinja premore veliko več empatije in spoštovanja..

@grenivka
ti pa sočno zgledaš?

Ej živjo. Sem se registrirala ja, ker so mi kradli nick 🙂 nisem sploh grenka, prej sočna kot praviš ??

Anonimnež, 02.01.2022 ob 16:55

Ej živjo. Sem se registrirala ja, ker so mi kradli nick 🙂 nisem sploh grenka, prej sočna kot praviš ??

Sladko-grenka? odvisno od potrebe. In kako si praznovala?

CrazY FroG ?, 02.01.2022 ob 17:15

Sladko-grenka? odvisno od potrebe. In kako si praznovala?

Mirno in lepo sem praznovala ? Pa vi? Kar dolgo te ni bilo. Smučarija?

Oba je treba ignorirat. Nista vredna minute nasega casa, nista vredna, da ju pes polula.

Glej dečva, očeta mu nisem omenjal dokler ni meni on o starših začel. Če hoče tak nivo komunikacije, naj ga pa ima.

Ne, oba je treba kdaj dregnit, da potem iz te tišine (k bi še čričke slišal), veš kako bedna sta v resnici, ko ne premoreta enega odgovora na preprosto vprašanje.

Anonimnež, 02.01.2022 ob 17:35

Mirno in lepo sem praznovala ? Pa vi? Kar dolgo te ni bilo. Smučarija?

Štiri dni smo pa res bli v planini jap.. drugač pa doma. Prijetno je blo?

Po moje imajo takšni prav.

Če ne bi imeli, bi oblast ne uporabljala pretirane sile proti njim, kadar mirno protestirajo proti cepivom.

Po moje se res ne motijo. Če bi bili trapci, bi jih pustili trapat, ne pa da jih hočejo utišat!

https://twitter.com/i/web/status/1477633528858824706 

CrazY FroG ?, 02.01.2022 ob 18:09

Štiri dni smo pa res bli v planini jap.. drugač pa doma. Prijetno je blo?

Super, tudi malo zimske idile ne škodi in paše … ❄️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close