Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek darilo

darilo

zivjo!

blizajo se prazniki in s tem tudi obdarovanja. Kaj si vi zelite, da vam podari vasa draga?

lp

Želje so različne mene naprimer privlačijo drobne pozornosti in najbolj pomemben mi je namen!Svetujem ti da prijatelje obdariš z darilci za katere veš kaj jim bodo pomenile!

Ne bom izdal, kaj si jaz želim, lahko pa povem, kako se jaz lotevam tega. Verjetno velja tudi v obratni smeri.

Mene nikoli kot darilo ne pritegne denar, v smislu gotovine, raznih bonov ipd., ker je to zelo neosebno in nima nobene vsebine.

Ko gre za materialno darilo, sam vedno poskušam najti “osebno” darilo, to pomeni darilo, ki je namenjena samo določeni osebi. Tako, ki jo bo uporabljala / nosila / porabila samo ona. Seveda čimbolj probam zadeti njen ukus. Če pri tem zadanem še željo in potrebo, toliko bolje. Cena pri tem nima veze, lahko je drago ali poceni. Zraven darila velja napisati nekaj vrstic lepih besed. (Mi pa pogosto kar sama namigne, kaj bi hotela, tako da morda do zdaj nisem bil preveč uspešen pri izbiri daril. ;-))

Ko gre za izražanje pozornosti / ljubezni / sreče poskušam najti nekaj, kar jo bo presenetilo, lahko tudi nekaj igrivega, drugačnega. Žal pa se (pre)pogosto zatečem kar k rožam – vrtnicam. Sklepam pa, da z njimi ne boš naredila vtisa na dragega. 🙂

“Mene nikoli kot darilo ne pritegne denar, v smislu gotovine, raznih bonov ipd., ker je to zelo neosebno in nima nobene vsebine”

Včasih je pa to bolj praktično kot pa eno “nepraktično” darilo. Si pač izbereš sam kar si želiš. Sicer pa imam sam rad, če me kdo preseneti s čim kar sem si želel. Čeprav je danes, ko že imamo vsega polne riti, vedno težje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je vprašanje tudi, od koga dobiš darilo. Če ga npr. dobiš od firme, potem bi se strinjal, da je boljše, če dobiš denar, kot pa nekaj, kar ne rabiš. Kontra primer pa je, če si poročen 10 let in ti žena, s katero itak deliš vse stroške, podari bon za neko trgovino. Bucka je bolj spraševala, kaj si želimo fanjte / moški od svojih deklet / žena.

Če veš kaj si fant približno želi, ne veš pa kaj točno, lahko fantu podariš tudi bon in zraven priložiš lepo napisano, čemu je bon namenjen. Recimo če si želi neko tehnično zadevo, o kateri nimaš pojma.

Dovoljenje, da si s “svojim denarjem” (itak imava skupno blagajno) kupim nekaj dragega, kar si močno želim pa v resnici sploh ne potrebujem (odrasli moški in otroci se razlikujemo v ceni naših igrač).

Neverjetno, kako si to dobro povedal.

Zivjo!

Kako gledate na “obicajna” bozicna darila (boksarice, parfum,srajca,brivnik…)?
Kot je lepo rekel Marko, danes ko imas ze vsega prevec je tezko presenetiti z necim, kar bi si zelel. Sploh ce sodis med te, ki imajo raje prakticna darila.

lp

Pred parimi dnevi sem fantu za roj.dan podarila nekaj verzov ,ki sem jih sama napisala in mi veliko pomenijo v njih je on,vse skupaj prepisala na lep papir ,dala v okvir in obesila na steno v njegovi spalnici.(darila je bil zelo vesel).Naj prijateljici sem podarila lepo dekco in pravi ,da zdaj vedno zaspi z njo ,ker ji je pri srčku toplo…..čar je v majhnih stvareh ,ki so iz srca….mislim pa ,da človeku največ pomeni lepa beseda…….lp

jaz bi bil vesel povabila v neznano, glede darilca pa bi me popolnoma razveselila z novo mikico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close