Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DARILO

DARILO

KAJ NAJ KUPIM PUNCI ZA ROJSTNI DAN?

Lep pozdravček…

Se opravičujem ker vdiram na vaš teritorij sm mislim da je to vprašanje tudi za ženske 🙂

Mislim da imamo ženske po naravi rade presenečenja 🙂

Npr:Če ima rada kakšne prfume,kupiš prfum se potrudiš in za zaviješ sama,so tudi trgovine ki ti darilo dajo v balon(naprimer balon rdeč v obliki srčka in notri prfum,ali če nosi tangice oz kakšno koli spodne perilo ki je všeč tudi tebi,…

Drugače mislim da veš da v sex šopih prodajajo tangice ali hlačke ki so za pojest (zanimivo in tudi igrivo)…

Ali če ima rada srebro ali zlato,ji kupiš zapestnico,prstan karkol,ti ga dajo v kakšno lepo škatlico in potem to neseš v cvetličarno ti naredijo lep šopek in ti dajo zraven škatlico,tako da se je sploh ne vidi,pride super ko vidi…
ali pa greš v eno trgovino z bomboni pa ti škatlico skrijejo v bonbone tko da vidi šele ko jih nekaj poje…:)

Ne vem kaj ima tvoja punca rada oz kaj ji je všeč,meni bi največ pomenilo da bi mi fant napisal pismo,…,tko da upam da ti bo to sej malo pomagalo….

lep pozdravcek

nic nisi povedal,koliko je stara.mogoče pa bi bilo izvirno darilo bon za masažov kaksnem dobrem salonu.kaj mislis?

A nisi ti tisti JACK, ki ne ve kje najti žensko za zadovoljevitev spolnih potreb????
Mislim, da se zajebavaš po forumih!

no neglede na to ali se fant zaje.. ali ne …bom napisala še svoje mnenje ker ima mogoče še kdo drug podobn primer…
nisi napisal starost punce niti vajin odnos s to punco …npr. kolk resna veza je če sploh je…

aleška mogoče si ti vse tisto želiš ampak bodimo realni…ok če sta v zakonu ali pa če sta partnerja založena z denarjem…jz vem da od svojega fanta ne bi kaj takega pričakovala…zapestnice…parfumi…to so stvari ki presežejo vrednost 10.000sit če naj bi blo za kej…

kšno rožco+ lupčka +objem bo čist v redu…

Napiši ji filozofsko razpravo – v tvojem stilu.

Kobilica ne vem sm mislim da si me narobe razumela…
Jaz sem napisala samo par idej ker je JACK napisal da bi rad dobil idejo za darilo,te stvari pa ko sem napisala,sem jaz podarila svojim prijateljicam-prijateljem za roj. dan oz podobno svojemu fantu in nobeno od teh daril ni stalo več kot 5.000 sit razem parfumi so res dragi če kupiš kakšnega prov posej drugače pa dobiš sej zame dober parfum že za 3,000sit,no pa da še nekaj pojasnim,meni osebno največ pomeni če mi kdo od mojih najbližnih (fant,starši,prjatli) napišejo pismo brez kakršnih koli daril in to jim tudi povem,ker meni osebno darila ne pomenijo veliko,največ mi pomeni če se kdo spomni name za rojstni dan…
in to sem tudi napisala vspodaj,…pri prejšnem postu..
Drugače pa Jack ni napisal nobene druge stvari kot samo da rabi idejo,nič od punce ali finančnih zmožnosti in tako..Ker mislim da je najlepše za darilo če ga preživiš z ljudmi ki jih imaš rad..

No pa lep pozdravček

p.s:se opravičujem če sem bila preveč nasramna vendar me take stvari spravijo v slabo voljo ker sem čisto nasprotno od tega kar si ti napisala..
Aleska20

angel girl jz te nisem imela namena spravit v slabo voljo izrazila sem pač svoje mnenje ki se je pač križalo z tvojim…kako pa ti to sprejmeš …

v glavnem glede na to da je jack iskal punco na ženskem čveku se lahko sklepa da parfumi in nakit ne pridejo v poštev ker ta punca verjetno ni njegova punca ampak punca -simpatija….kateri bi jaz podarila kakšno zanimivo sveč-k-o ali pa kakšno zanimivo knjigo….se dobijo zadaj že zelo ugodno…

Ja imaš prav vendar sej sem gledala forum in to samo nisem bila pozorna na njegove prejšne poste..jaz sem samao dala pa idej za darilo ki so se mi zdele zanimive..mi je pa zelo všečda človek izraža svoje mnenje sm sm se počutila po tem kar si napisala k da gledam samo na darila in na taka stvari kar pa sploh ne drži,ker je ravno obrato…mi pomenijo druge stvari veliko več oz se sploh ne da primerjati s tem kot darila(npr:ljubezen,da mi jo nekdo vrača in da je z mano ko ga potrebujem,pa če mi kdaj u življenu prenese kaj ali ne)

lp

Kaj pa če bi ji kupil novega fanta?
Ta bo morda vedel, kaj ji kupiti…

lp,
mačkon

hmm…..sori ko vdiram…a nisi ti tist jack, ki na ženskem forumu intenzivno išče žensko???? AL pa si jo v tem času že našel????……

Jacko Packo!

Jacki moj jacki, če si ti tisti, ki išče žensko na ženskem forumu si se pa res ponesrečeno podpisal. Na začetku si se še meni zdel cool. Po tvojem spustu pod mejo kulturnega obnašanja pa sem se res vprašal kaj sploh iščeš(žensko ali vojno)?Je pa res, da je vse skupaj zgledalo kot da si brcnil v čebelji(ženski) panj.Res je tudi to, da ko te nekaj bode se neboš glih smejal od ugodja in boš tudi ti tako odreagiral.Me prav zanima kaj bi se zgodilo če bi se ves tisti čvek klub srečal v živo?Ne obsojam nikogar vendar me kar spreleti, ko vidim to negativno usmerjenost!!!
RADI SE IMEJMO, JE TO TAKO NEMOGOČE?

Če si isti Jack, ji sprintaj svojo Temo na Ženskem forumu in odgovore nanjo. Lahko jo daš tudi vezati, da bo darilo bolj dragoceno.
Če pa nisi ta, te to seveda ne tangira.

fuj fej
jst ne bi nikoli hotla takih daril
premisli o osebnosti!
cav bav

Kakšnih daril BRBOTAVA?Katera darila oz od koga post si mislila???lp

Ej punce jst mislim da sta tukaj na forumu dva različna JACKA,mogoče se pa motm..pa lep pozdravček..

motiš se ker ne moreta biti dva različna uporabnika z istim imenom…probej pa boš vidla da ti “bo” težil z registracijo…

Ja vem samo en je JACK in en Jack?mislim da se to pa da ali ne?

JA, to se da

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close