Darilo
Pozdravljeni,
ker ste pomagali verjetno ze veliko ljudem pri raznih problemih bi tudi jest vas prosil ce bi mi mogoce lahko svetovali pri nakupu enega darila.
Rad bi kupil punci, s katero sva skupaj eno leto, za 20. rojstni dan eno darilo pa ne vem kaj naj ji, ker npr kakih zapsetnic, uhanov, verizic ma kar nekaj pa jih nic kaj ne nosi, tako da kaj takega ji nebi.
In ker nimam nic kaj prevec idej oz sem brez idej se obracam na vas, da bi mi pomagali s kakimi predlogi, katerih vem da ste jih sigurno polni.
No pomislil sem, da bi ji kupil kako spodnje perilo al pa kaj takega, ne vem no.
Kaj kaj mislite, prosim pomagajte, vsak predlog je dobrodosel.
Lp Janez
Lahko bi ji kupil eno temno rdeco vrtnico (meni so zelo vsec tiste, ki zgledajo, kot da so zametne). Ni treba, da ti jo cvetlicarka bilo kako okrasi, z raznimi vrvicami in papirji, cisto dovolj je, ce je samo rozica – tako preprosta. Mogoce zraven bi ji lahko dal se cestitko s kaksnim verzom ali pa bi ji lahko napisal pisemce, tako ljubezensko.. ne vem. Sam premisli, kaj bi bilo ljubse tvoji punci.
Ne vem kako drago darilo si imel v mislih, vendar glede na to, da govoriš nekaj o zlatu, najbrž nameravaš riskirati nekaj več. Morda bi vrtnici, kot so ti že svetovale punce, dodal še en dober parfum? Pa povej v parfumeriji da gre za 20 let staro deklico, da ti bodo lahko svetovale kakšnega, najbrž lahkega, poletnega. Mislim, da je takega darila vsaka vesela. Pismene čestitke se pa ne daje zraven, če ji darilo daš osebno. Tedaj so pa tako največ vredne tvoje besede, katere, pa že veš, kajne? Pa dobro izberi! LP
Forum je zaprt za komentiranje.