Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek darilo

darilo

Mi lahko negdo pomaga? Kaj naj kupim staršem moje punce, ko se prvič prikažem v hišo. Neka mala pozornost. kaj naj bi to bilo? ima kdo kako idejo??

za mamo šopek rožic, za očeta pa rečmo kako vino

ampak mislim da ni potrebno tok pretiravat, pr men tega nikol ni blo

lp pilar

Zakaj ne vprašaš punce za nasvet? Men se zdi šopek, pa vino…no, ne vem, nekam zgulena darila.
Odvisno, kakšen stil življenja imajo? Kaj pa če oče ne pije vina?

Vsekakor ti bo punca v pomoč! Sicer pa pri nas ni te navade, mi je pa zanimiva.

Tudi pri nas doma ni take navade da bi moj fant moral kaj prinest ko sem ga pripeljala domov. Ce pa ze hoces kaj kupit, pa kupi kaksno lepo rozo v loncku in reci pac nekaj malega (za oba), ali pa kaksno cokolado, mislim pa da ne rabis kupit za vsakega posebej nekaj, pac nekaj simbolicenega…

Za očeta liter domače medice, mami pa med.
LP

Moj je prvič prišel k nam ob polnoči – ko me je “dvignil” v LJ in pripeljal domov s službenega potovanja. Mojo mamo in očeta je srečal v pižamah, dobil še toast za pozno večerjo in prespal pri nas, za darila z njegove strani ni bilo časa ;))))))))))))))))))

Je pa dal moji mami “darilo”, ko je zamenjal njen glas po telefonu za mojega in ji je takooooooooo lepo rekel: “Muci, a si kej moja?” :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Lahko prineseš škatlo keksov pa kavo. Ali pa vino pa čokolado, čeprav je to že obrabljeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close