Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za moskega

Darilo za moskega

Iscem bozicno darilo za moskega znanca 45-50 let? Neko malenkost za bozic, da ni drago in preveliko ampak, da je kot ena lepa pozornost in gesta…kaj imate moski radi in da uporabljate, pa bi recimo bilo za cisto vsakega moskega idealno.

Hvala vsem za pomoc ☺️

ti že nimaš moškega. Ali pa nisi female.

Odgovor na objavo uporabnika
Ajda783, 14.12.2024 ob 03:31

Iscem bozicno darilo za moskega znanca 45-50 let? Neko malenkost za bozic, da ni drago in preveliko ampak, da je kot ena lepa pozornost in gesta…kaj imate moski radi in da uporabljate, pa bi recimo bilo za cisto vsakega moskega idealno.

Hvala vsem za pomoc ☺️

Idealno je, če mu ga nadstandardno potegneš! Tako preprosto je to z moškimi darili!

Otroško penino in kinder jajčko. Vpraši bozomona.

Božično darilo za mene bi bilo najlepse tako da se z mano nekam zapreš za ene 3 do 4 urce in počneva vseh sorti vragoli??

Predvsem da mi dovoliš lubčkati tvojo češpljico in dovoliti mojemu da se v njej pogreje??

Kupi mu ene lepe seksi črne tangice

Moški ne kompliciramo tako kot ženske . Kakšen deodorant… Pa iskren pogovor

Kaksne budale prizadete komentirajo…Zakaj sem sploh upala, da bo kaksen normalen odgovor.

Na tem forumu so sami nicvredni prizadetki, ki nimajo svojega srecnega lajfa in komentirajo drugim prizadete stvari, da bi se boljse pocutili, ker dalje od tega foruma itak niso opazeni. Najdite si hobije pa nehajte se drugim smetit zivljenje, ce je vase zivljenje propadlo. Sami ste do tega prilezli. Niste uspeli in edini uspeh vam je komentirat na forumih. Dvignite se ze enkrat iz tega brezna in nehajte iskat pozornost na vsakem koraku s svojimi bedastimi in nicvrednimi odgovori.

Odvisno je v kakem odnosu sta, ne moreš z random moškim v neko intimo ala gate in štumfe , je tak…

Torej so bacic , nevtralna darila…- košara in not – vino, sir, olive, oljčno olje, med, —take uporabne zadeve boljše kvalitete in lepo zavito…mogoče-  žgane pijače , whiskey, koledar, ali kar bon – za bowlat, če smuča -karto, …v te smeri…?

Praholovci- odpadejo !

Spodnje perilo,  šali in kape, nogavice, parfumi, tuš geli,  brisače in tak…- je bolj za žene, ljubice, sestre- , ki osebo dobro poznajo in vedo kaj ji je všeč in kaj bo res nosil in uporabljal. Torej- nekaj za pojest in popit je najbolj nevtralno darilo.

igzekli, če je sam znanec- kaj za pojest- potratna potica  ali panetone šarkelj ali steklenica vina, viskej, dobra šljivovica, vodka, gin, …lep koledar Slovenije zraven , kava iz pražarne ,boljši čaj, oreščki, če je sladkosned – Dubaj čokolada- je zdaj popularna …takle-  za samo znanca bi blo okej …

Ko pripravljamo darilne vrečke …recimo za sosede, najemnike, daljne sorodnike, skratka take ljudi ,ki jih čisto osebno v detajle ne poznamo , jih pa obdarujemo – damo noter – šampanjec,  kavo , ferero roše ali mozart kugle, – neki sladkega , koledar in to je to…so veseli, da dobijo pozornost.

Kaj bi pa rada povedala s tem darilom?

Če se ne poznata, podari malenkost, ki nekaj pove o tebi, če bosta postala intimna, boš pa začela podarjati darila, ki bodo pričala o tem, kako pozorna si do njegovih želja.

veseli so bili- moški ščipalec za nohte, če kuha- en lep komplet kuhalnic-ene so prav hude in začimbe, kvalitetna žlica za obuvanje

lahko pa tud -kaj od kolin-ocvirke v kozarcu  , krvavice, pečenice, klobaso …pa kako flašo zraven …/ ali pa potica, domač kruh  ? / …lepo aranžirano na večji  globji krožnik. tako darilo mora pa hitro na hladno. eko, če sem kaj pomagu  ?  ne vemo, če je ta gospod bolj fine sorte , da bi mu bile tele domače dobrote všeč ?

uh, ni hujšega, kot če si vege in dobiš košaro mesnin….raje kako desko za rezanje!

Švicarski nož ?

Jah, saj to je hec , če ne veš podrobnosti – pravi , da je  samo znanec …in valjda , da ve če konzumira mesnine ali je vege in to ali je bolj tak domač ali finoča- so razlike se mi zdi ?

No to novo leto je že mimo ampak naslednje bo pa kmalu pred vrati. Tukaj imaš milijon idej za darilo za moškega. No mogoče kaka manj od milijona 🙂

Darilo za moškega: 100 idej za darilo na podlagi vprašancev

Dobro ga posexaj v božičnem kostumu. Nikoli ne bo pozabil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close