Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za 8 letnico

darilo za 8 letnico

Nečakinja ima 8.rojstni dan in nimam pojma kaj naj kupim.
Ima kar precej vsega, tako da je res hudo, še mama ne ve kaj, pravi kakšno družabno igro, ampak to je premalo, dala bi več. Za zimo ima vso smučarsko opremo, kaj za obleč ji bom že kupila, ampak kaj pa od igrač oz. za njeno dušo?

Kaj je za punčke te starosti full noro dobro?
Ni razvajena, je zadovoljna z vsako rečjo, tako da ni v punčki problem, samo nekaj ji pa pomam kupiti.

hvala za ideje

Družabne igre so kar konkretno darilo.

mogoče pa kakšna stvar, da ustvarja …(izdelava nakita, hama perlice, barvanje vazic, glineni izdelki, lepljive barve,….) ali pa kakšna knjiga, morda knjiga z miselnimi nalogami. Vsaj pri naši 7 letnici so to stvari, ki jo najbolj osrečijo..

Kupi Monopoly, pa da je kaj od njega je takoj 40 €. Al kolk mora bit vredno? Po 4 letu moji dobijo za šparovček in sladkarije pa naj sami zapravljajo.

Knjiga “Hura za punce”; naša punca jo je dobila lani za 8.rojstni dan, je navdušena nad njo.
Drgač pa, s čim se ukvarja,.. je športnica, rada ustvarja (nakit,..), bere, raziskuje, pleše?

Jaz sem to knjigo (Hura za punce) kupila 9 letni nečakinji in je bil zadetek v polno.

Tole je pa res super darilo za majhhne otroke, ja. Denar in sladkarije, da dol padeš! dOBRO, DA NISMO V ŽLAHTI!

Knjiga Hura za punce – ali so velike črke?
Naj jo bere sama ali z mamo?

Naša je stara 9 let in “cool” darilo je (upoštevajoč seveda denar):
– mobitel,
– MP3,
– dobra knjiga,
– foto aparat,
– kino,
– vse od Top model (tisti blokci, pa zvezki pa to…),
– od igračk pa še vedno zbira Little pet shop pa konjičke Filly,
– kaka družabna igra ali pa tista izkopavanja kristalov pa to,
– za oblečt kaj pa vem, si že zelo rada sama izbere, čeprav obleče še vse kar jaz kupim, morda kak lušten komplet spodnjega perila, tisti, ki ima še tak modrček/majčko.

Velike črke pri osmih????

Ja, punčka bo stara 8 let in to je 2. razred. Ravnokar so vzeli vse velike tiskane črke!

Torej verjetno knjiga Hura za punce ni zanjo. Ampak nekaj da bo brala sama.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=130762

NAša tistih setov za ustvarjanje ne mara, sploh ne hama perlic in podobnega.

Pri družabnih igrah se ti čisto lahko zgodi, da neko igro že ima.
Pri knjigah pa? S kakšnim leksikonom ali čim podobnim za otroke ne moreš zgrešiti. HURA ZA PUNCE pri naši skoraj 9-letnici še ne pride v poštev. Prav tako ne blokci in podobne fičefače.
Vstopnica za kino? Morda jo pelješ in pač gresta skupaj? To se mi zdi dobro darilo. Ali jo povabiš na lutkovno predstavo?
Sama deklica si s kino vstopnico pri 8-ih pač ne more veliko pomagati. (Potrebuje nekoga, da jo spremlja.)
Pravzaprav se naša najraje igra z Baby Annabel, B. Born. tako bi bila vesela oblekic ali kakšnih dodatkov za te dojenčke.
Zelo se razveseli vseh LEGO kock in tudi barbik.
Rada ima tudi plišaste živali, tiste PET SHOP, čeprav se slednjega bolj razveseli, potem pa to stoji na polici.

Pri izbiri darila moraš vsaj približno poznatoi želje deklice.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Jaz sem svoji Živi kupila blind box Aphmau in je bila zelo vesela presenečenja. Sem našla pa na tej spletni strani.

Zakaj je Blind Box najboljše darilo za punčke od 8 do 15 Let

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close