Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za 40 let

Darilo za 40 let

Kaj podariti prijateljici, ki praznuje 40 let.

Tina

potovanje,…. stilsko preobrazbo,………… kozmetični salon,……. rezervecijo savne za dve osebi za cel popoldan,…….dobro žensko aktovko za službene zadeve,………platno, čopič in stojalo za ustvarjanje,…….če pa imate zabavo pa ji naroči moško striptizeto npr. Rykija………..vse odvisno od osebe kakšna je. Lahko pa tudi merkatorjeve pike, ha,ha. Malo za hec malo za res. Dober nakup želim.
lp t

mi smo dali takole darilo mojemu stricu: slika njegove rojstne domačije, na roke naslikana po sliki izpred 30-40 let, torej takšna, kot je bila v njegovi mladosti. potem pa smo mu kupili še usnjen masažni fotelj s tabirejem, kar si je tudi zelo želel.

Lp
medika

Medika,

in kje ste kupili masažni fotelj, če ni skrivnost? In za koliko denarja?

Omoj bog, samo slike si ne bi želela za 40 let. Tajca, da te zmasira, brez masažnega stola, to bi pa šlo.

Masaaaaaažo…. Ful fajn – tajska masaža v Šiški – zraven kitajske restavracije.

jaz bi raje kaj bolj spominskega a spet ne “lovilca prahu” – dobro knjigo, poezijo, morda sliko, skratka obisk v kakšni galeriji (kakšen kipec, glina, itn). Tega bi bila jaz bolj vesela, raje nekaj za duso, kot pa ze telo in trenutno pocutje (izvzeto potovanje ali kaksna kulturna prireditev).

Klinc, pa slike. Čeprav sem umetniški tip, kaj mi bo slika, ki ni po mojem okusu? Verjetnoje ne bom vesila na zid? Žal.
Slike si kupujem ali pa narišem sama.
Za 40. roj. dan sem dobila od moža in otrok verižico z obeskom, pa je nikoli ne nosim,ker nisem tip za zlatnino. Nekako mi ne paše okrog vratu.Saj vem, imam slabo vest, ampak tako je, če dobiš “zgrešeno” darilo.

Zato je dobro malo povprašati,naravnost ali po ovinkih, kaj si kdo res želi.

40 00 sit

Mogoče kaj takšnega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close