darilo za 14-letnico?
Odvisno od posameznice.
Nekatere so za kozmetiko, druge za modne dodatke, tretje za glasbo, četrte za knjige, pete za računalniške dodatke, šeste za koncerte, sedme za risanje in ustvarjanje…
Vsaj malo moraš poznat obdarjenca, če mu hočeš kaj primernega podariti.
Mogoče pa bi bon za Müllerja kaj pomagal?
Ali za Mladinsko knjigo?
Dejansko je v današnjih časih, ko imamo vsi (oz. večina) vsega dovolj in še preveč, zelo težko kupovat darila. Naši najstniki so tako najbolj veseli darilne kartice (ki nadomeščajo darilne bone in so resnično bolj praktične), s katero gredo lahko sami oz. s prijatelji v čisto pravi “shopping” 🙂 Pa čeprav za 20 EUR, se jim full dogaja 🙂
Kakšna lepa majčka Fishbone, dobiš jo v Newyorkerju.
Kakšen fajn parfumček oz. deo (morda najdeš kak komplet s gelom za tuširanje), jih dobiš te ki so med puncami zdaj moderni med 10 in 20 € – Müller.
Moderne so te kape – kučme, ki jih imajo npr. v Telly Weijl.
Če rada hodi v kino, kar načeloma počnejo vse najstnice, ji kupiš kino jokerja. Ali pa karto za bowling.
Punce, lep nabor idej. Hvala prav vsem! Kaj pa sem kupila? Dala sem skoz celo Čopovo – super, super stvari!, da sem nazadnje zbrala darilno kartico. Pa naj si res sama izbere! Sem se pa poglobila v kondome, tudi fajn ideja. Čeprav se mi zdi, da bi morali starši otroku priskrbet kondome. Vsaj pri nas doma bomo. Se mi pa vseeno zdi, da otroci pri 14-ih še ne seksajo. Ali pač??
DVOJINA JE ZAKON!
Forum je zaprt za komentiranje.