Darilo za 11, 12, 13 letnike
Prosim, pomoč! Kaj kupujete za darilo za r.d. fantom, 11, 12, 13 letnikom – sošolcem vaših otrok? Jaz imam doma punce in do zdaj so bili to “dekliški” rojstni dnevi in to obvladam :-), ampak za fante pa nimam idej…aja še tole: moja skrajna zgornja meja za darila za sošolce je 20 Eur, še raje vidim 10 ali 15…tokrat pa sploh, ker praznujeta dva skupaj in rabimo dve darili naenkrat…
Jaz tud mislim, da s kakšno knjigo ne moreš falit. Mogoče CD, če veste kakšno glasbo posluša ali kakšna družabna igra.
Sem pa videla tud tako home made knjigico sudoku za otroke. Na netu je tega ogromno in pol mal skombinirate. Pa zraven kakšno malenkost – obesek za ključe, skodelico s kakšnim napisom, pas, karto za kino – sej point teh praznovanj je ponavadi druženje.
pikado, dvd mediji, torbica za cd-je, gel za tuširanje, gel za lase (moraš vedet kakšno frizuro imajo, kupuj obvezno s hčero), strateške računalniške igre (ki jih presnamemo sami), leksikon ali kakšne fajn knjige (odvisno kaj fante zanima), ki jih imajo v Felixu vsake toliko znižane, uteži, prstne rolke (male rolkice, ki jih frcajo in tekmujejo med sabo), nahrbtnik, bidon, rokavice za kolesarje, ščitnike, če poba rola, kakšen fajn T-shirt… za darilo odštejemo po navadi 10-12 eur, kupimo eno, dve ali tri stvari (glede na ceno), vedno malo pogledamo po akcijah, zraven obvezno še bomboni ali čokolada
čist nori so na Lego, samo je to meni čisto mimo – predrago za 10 ploščic iz katerih lahko že 3letnik sam sestavi bager, za ostalo so kocke neuporabne 🙂
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
Meni se zdi dobro darilo Škatla eksperimentov 1.0
Je slovenski in zelo kvaliteten proizvod… http://www.sciencebox.eu
Primerno darilo za fante in dekleta od 9 let navzgor, če jih zanima naravoslovje in narava.
Posebne kondome… užitek za oba, ker jih verjetno že potrebujeta.
Tvoja punca ima 12- letnega fanta?? koliko je pa ona stara ? Deset, a tudi dvanajst? Saj niste normalni no. S čim pa fojtrate te svoje otroke, da so hormonsko tako zreli, da rabijo že fante in dekleta pri 12ih? 🙂
Otroc pr teh letih se majo šolskih knjig za držat, ne pa fantov in punc 🙂 POl boste pa jamrale, ko v šoli popustijo – in to v letih, ko je pomembno za nabiranje točk za naprje za vpis v srednjo šolo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.