darilo prijatelju ob novem letu
jana, jaz ti bom tako povedala
če je Eva napisala,
da se tudi drugače zelo dobro razumeta,
potem nikakor ne moreš ti trditi, da gre samo za seks.
mene pa kaj si ti ali kakšen drug xy misli
niti najmanj ne gane
mi samo ni všeč tvoj žaljiv stil do Eve.
potem se postavlja pa še eno vprašanje:
če imaš ti jana fanta, ki ni poročen
pa ti tudi nisi,
kje, no kje piše,
da on ni s tabo samo zaradi seksa? ))
Kupiti mu moraš nekaj takega, da ne bo žena potem moža spraševala, kje je pač to in to reč dobil.
Kupi mu kakšno dobro priročno knjigo, lahko tudi z lepimi verzi, kupi mu komplet srečk Milijonar, kupi mu čokoladice After eight, oljne barvice in platno, usnjene rokavice, šal iz fine volne, kapo , vžigalnik, če je kadilec, pulover v barvi njegovih oči, Brut 33 , vino s pobarvano steklenico – umetniške rože, pokrajina itd. , viski, liker, čarovnico na baterije, ki se zasmeji, kadar zavpiješ, škatlo , ki jo odpreš, v njej pa najdeš lepo misel, medico, v starem delu Ljubljane mu kupi čaje, pa dve skodelici zraven. Sicer se pa malo sprehodi po trgovinah, kjer ponujajo mnogo stvari in boš idejo dobila na licu mesta. Če nimaš denarja, mu lahko kupiš kravato v trgovini 199 SIT , dobila boš lepo kravato za malo denarja.
jana, saj imaš point , ampak tukajle tvojega pointa nihče ne želi slišati, ker se pogovarjamo o darilu.
moja friendica je v podobnem položaju kot eva in verjamem ji, ko pove, da ji ni lahko. Bustard je itak tip, zakaj agresija do ljubice?
eva, kaj pa kakšna dobra knjigica iz amazon.com – nekaj iz področja, ki mu ugaja, pa se pri nas ne dobi.
Forum je zaprt za komentiranje.