darilo prijatelju ob novem letu
Prosila bi vas za pomoč.
Imam prijatelja, lahko bi rekla ljubimca, s katerim sva skupaj že kar nekaj časa. Zelo sva se navezala, veliko časa (kolikor ga ob vsak svojem zakonu še imava) preživiva skupaj. Super se razumeva, krasno nama je.
Ne gre samo za razmerje ljubimce-ljubica, ampak sva istočasno tudi zelo dobra prijatelja, vse si poveva, zaupava, se pogovarjava.
Sedaj pa vprašanje, ki sledi.
On me večkrat preseneti s super darili, tudi kar dragimi. Izkazuje mi svojo pozornost, vem da mu veliko pomenim.
Kaj naj mu podarim ob novem letu, da bo nekaj posebnega, pa da ne bo čudno izpadlo doma, če žena vidi.
Prosim, da me ne obtožujete za kaj, ampak bi prosila samo kakšno pametno idejo za darilo.
Pozdravček
ok. dones sem razposajen. to da:
” ……On me večkrat preseneti s super darili, tudi kar dragimi. Izkazuje mi svojo pozornost, vem da mu veliko pomenim. ….”
Ti le počakaj, da njegova žena zve za ta super darila! :)))
Hm…..kaj bi mu lahko kupila……phe…. zakaj ženske mislite, da smo vsi tipi čist isti…….da mamo radi iste stvari, itd. npr. jaz se zelo rad igram z barbikami! :)))) fora……
drugače pa nevem…… če ma rad šport, pol mu kupi kak teniški lopar, al pa nevem….. DiVX predvajalnik, če rad filme gleda, če je bol zmrzjen tip, mu lahko kupiš dolge gate, ma nevem! lahko kupiš svašta!!!!!
Še par predlogov:
1. nagačeno veverico,
2. cel plato Milka čokolad,
3. Yugo Florida, letnik 87 ( to bo zihr navdušen, pa še dragi niso :)))),
4. obesek za na ku*ca, ki utripa: I LOVE YOU,
5. Jumbo plakat Christine Aguilere,
6. nove svečke za avto,
7. 10 paketkov pomirjeval Prozac – za takrat, ko žena odkrije račune za ta tvoja draga darila,
8. 2 karti za ogled samostana v Stični,
9. 2 vagona poskočnih ukrajinskih mladoletnic,
10. majico z napisom: KILL BUSH (spodaj pa avtogram od Bin Ladna)
…………. A! Tolk predlogov, da se kr megla dela…. pa ni mende, da nisi nič primernega našla………
ajdi, LP
Remedy
sej vem……..
upam, da Eva tole ni vzela preveč osebno…. malo šale mora bit… kdo bi pa preživel, če bi bli non-stop resni……..
EVA!!! SORI!!!! TISTO PREJ JE BLA SAMO ŠALA!!!!!
ampak tko kot sem rekel na začetku: lahko mu kupiš:
-teniški lopar
-DiVX player
-kako “fancy” srajco
-manšetne gumbe (čeprav se danes ne nosijo več, so še vedno nek statusni simbol)
-kakšno staro vino (ne vem, kako se jim reče, vendar cene sežejo tudi do 100.000 ali več SIT)
-ja, lahko narediš to, kar je rekel kren
-lahko mu kupiš uro (ročno – ne stensko :))
-ta novo figurico Action man – na motorju!!! ( sori, si nisem mogel pomagat….:))
sploh pa je težko govorit o tem, če ne vemo, ali hočeš ti, da to samo on uporablja, ali hočeš kupit nekaj za splošno uporabo? ker če je prvo, potem lahko kupiš tudi kak fensi parfum
nevem. a se rad ukvarja s športom, oz. kaj rad dela! Potem pa mu kupi nekaj, kar si želi iz tega področja……. sicer pa….. če sem popolnoma iskren……. pa saj ni važno kako drago je darilo, ampak kako “od srca” je.
LP
Remedy
P.S.: še enkrat: upam, da mi nisi zamerila mojih nakladanj
Daj mi povej iz svojih izkušenj. Kam bi bilo recimo tebi všeč, če bi te ljubica (če bi jo imel, ne vem če jo imaš) povabila.
Mislim zelo resno z vprašanjem. Moški je zelo urejen, ima visok standard, pol ga pa ne bi z nekimi brezveznimi darili mešala.
To da bi ga kam povabila, se mi zdi kar v redu, ampak kam.
POmagaj mi z idejami.
Lp Urša
Forum je zaprt za komentiranje.