Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek darilo prijatelju ob novem letu

darilo prijatelju ob novem letu

Prosila bi vas za pomoč.
Imam prijatelja, lahko bi rekla ljubimca, s katerim sva skupaj že kar nekaj časa. Zelo sva se navezala, veliko časa (kolikor ga ob vsak svojem zakonu še imava) preživiva skupaj. Super se razumeva, krasno nama je.
Ne gre samo za razmerje ljubimce-ljubica, ampak sva istočasno tudi zelo dobra prijatelja, vse si poveva, zaupava, se pogovarjava.
Sedaj pa vprašanje, ki sledi.
On me večkrat preseneti s super darili, tudi kar dragimi. Izkazuje mi svojo pozornost, vem da mu veliko pomenim.
Kaj naj mu podarim ob novem letu, da bo nekaj posebnega, pa da ne bo čudno izpadlo doma, če žena vidi.

Prosim, da me ne obtožujete za kaj, ampak bi prosila samo kakšno pametno idejo za darilo.

Pozdravček

Odvisno, kaj ima rad.
Če bere, kakšno super knjigo. Če kadi, plinski vžigalnik. Mogoče kakšen darilni bon. Ali pa mu napiši, da ga boš en vikend razvajala v toplicah (to je mogoče malo tvegano, da vaju kdo ne vidi?) ali najameš kakšno luštkano kočo v avstrijskem gorovju…To mu napišeš, in ko se bosta lahko izmuznila, gresta uživat. Tako žena ne bo nič vedla.

Te razumem in občudujem, da si svoje sanje pripravljena tudi uresničiti!

Kej porednega iz Sex Shopa 🙂 Cena daril ni važna, važno da je iz srca.

macika, lepo da tko razmišljaš. Super si

Vem, kako je, ker sem zadnje čase čisto zmedena. Nisem pa prepričana, da bi lahko tako živela, kot ti…Preveč mislim na druge, na svoje srce pa pozabim…

Uspešno iskanje darila.

Zakaj pa si čisto zmedena.
Moram reči, da mi je res lepo, tako kot je sedaj. Čeprav ko včasih tko mal razmišljam, se mi postavi vprašanje, pa kako si časovno sloh vse skupaj uspe.
Če je želja, je tudi čas.

lp

Svetilnik, priporočam da umiriš svojo kri v telesu in še enkrat prebereš Evino vprašanje/prošnjo.
Jaz nisem zasledila da bi prosila za mnenje o njenem načinu življenja.

Mah ljudje, dajmo se zasebno brigat vsak zase in ne pljuvajmo po drugih.

Eva uživaj, ti sigurno veš zakaj tako!!!!!

Aja:
kakšen lep usnjen set pas+denarnica, dober parfum, … to ne bi bilo nič čudno, če prinese domov.

LP
Hana

Ja, jaz se svojemu ljubimcu, če bi ga mela ne bi upala podarjati tako vidnih in osebnih daril, ker bi še tako slabovidna ženička lahko kaj posumila. Raje bi se odločila za kaj takega kar “izgine”, kakšne dobre cigare, posebno pijačo, vabilo na večerjo, aja pa baje imajo tudi tako spodnje perilo, čokoladno za pojest, kaj podobnega…

kaj ko bi ga malo opisala…
koliko je star
kaj ga zanima.
s čim se ukvarja…
vsaj kakšno informacijo je potrebno imeti, če želiš izbrati dobro darilo.

napiši kaj o njem, da bo lažje.

Hmmm kje se pa dobivata? Mogoce kej takega kar lahko tm uporabita…al pa kej takega k v bistvu ostane pr teb (da zena ne bo vidla) ampak je v bistvu zanjga. 🙂
Drgac pa kksno dobro knjigo ali pa cd z vajino musko- ce ni glih ful neki posebnga da bi zena posumla…

www.studentarija.net

Anamaria dvomim, da nam bo Eva dala toliko informacij o svojem loverju…saj veš Slovenija je zelo majcena, njen lover je pa lahko tudi tvoj ali moj mož:))))

Sunsun!

Tisto se pa res sliši grozljivo: lahko je tudi tvoj ali moj mož …
Je pa resnično.

LP

Da ne bo pomote, Eve in njenega ljubimca moralno ne obsojam.

anamaria:
je na vodilnem položaju, star je okrog 35 let

Kupi mu karto za savno ali masažo. To bo dovolj razumljivo, da si človek, če je na položaju in temu primerno obremenjen z delom, vzame oddih, če je na službenem potovanju. Posebej, če prihaja iz dežel, kjer so tovrstni oddihi dražji in manj dostopni (sicer pa…če je vodilni, dnarja najbrž ima dovolj, lahko pa nima časa…služba, družina, posel in še enkrat posel…). Žena pač verjetno ne bo posumila, saj se lahko izgovori, da je to darilo poslovnega partnerja. Sicer nisem zagovornik takih zvez, vendar…dokler se to mene ne tiče, naj drugi delajo, kar hočejo zato premisli; savna, klasična masaža, tajska masaža, …. in če imaš količkaj smisla in možnosti…se pač pridružiš…saj si stranka, plačaš in uživaš v storitvi…

Eva pisala sem ti že na forumu starševski čvek, tu pa ti še enkrat. Sva v podobni situaciji za darilo pa ti predlagam kakšno masažo-une k majo res vse všteto v ceno so okrog 10000sit. Mojemu je bilo ful všeč.

ma dej, ce sta res tooolk dobra prijatelja pa ce se res tooolk dobr razumeta, bos pa ze vedla kaj mu dat. kr neki.

sunsun

:))))

ta je dobra ja, lahko je tvoj ali moj mož… :))

jaz mirne duše lahko rečem,
da mojega lahko ima.

jaz sem v podobni situaciji kot je Eva 🙂
zaljubljena in zelo srečna z nekom drugim.
dala mu bom pa knjigo o seksu
in zraven pripisala svoje komentarje
pa opisala svoje občutke,
ki jih imam kadar mi določene stvari počne… 🙂
pa ga opisala kakšen je (najboljši) kot ljubimec…

ampak to ni primerna ideja za Evo,
ker če bi tisto knjigo našla žena
bi se težko opravičeval, da je poslovno darilo :))

Metuljček:
Kje pa je ta masaža?

masaza se mi zdi dobra ideja – tajska masaza –
dober je salon tajske masaze Sabai -Cesta Ljubljanske brigade 5 v Ljubljani. Diskretno in kvalitetno…
Cene okrog 10, 12 cukov po osebi (cca 90 min ).

pika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close