darilo – kuponi za moža
Super ideja, mogoče bi pa še jaz poskusila svojemu kaj takega podtakniti ampak se bojim preveč pričakovati saj je večerja s šampanjcem v postelji ob majhnem otroku bolj težko izvedljiva…jaz bi imela recimo še nekaj bonov z napisom, masaža stopal, en topel objem in dolg poljub, sesanje stanovanja+kuhanje kosila:), jutranja kavica, izlet na morje…
Čist smrtno resno:
A mož ve (vsaj približno) kaj snuješ?
Ker, če bi jaz od kake hipotetične madam Ksiht, dobil kakšen tak “kupon”, bi ga prej v merkatorju vnovčil… Madam bi bla pa tist moment ex…
Sto ljudi sto čudi, sto žena dvjesta sisa… Dopuščam možnost, da se to komu zdi seksi, ampak mene pa spomni kvečjemu na Milko in bone za bencin…
Predvsem poskušam širit obzorja. Ni vse za vse…
Itak je pa boljš, da ti jest virtualno razbijem iluzije, kot da ti jih kdo drug v praksi…
Jest sm sam povedu, kako bi se men to zdel. Nam pa reku, da ni nobenga, ki bi se mu dvignu na tak kupon… Baje, da so tud taki, ki na ovce trzajo… Tko da mene nobena stvar vec ne presenet…
Ja, jest si vedno želim kupone… Al pa bone…
Recimo, bon za phone call…
al pa bon, da grem lahko v oštarijo na pir
al pa bon, da ti jo lahko poližem
al pa bon, da lahko spijem en pir čez mero
a bon za prekoračitev hitrosti za 10 km/h tud obstaja?
al pa bon za en promil?
Mogoče bon, da ti lahko operem modrc?
Ampak, ja pa smo spet pr pralnem stroju, kje je pa bon za servis, če se kost iz modrca zatakne v bobnu???
Meni se zdi pa lepa ideja – ne sekiraj se za prenapete dedce. Poznam tudi punco, kjer ji je bone podaril fant in se ji je zdelo ful romantično in je bila res vesela.
Predlagam še bone za
– polurni sprehod
– tolažbo in razumevanje v hudih trenutkih
– 10 minut tišine
– prevoz iz zabave
– določeno hrano (za katero veš, da jo ima rad)
– mogoče še kako športno udejstvovanje, če ga veseli…
– pa kar še sama veš, da mu je všeč in lahko sama to narediš
Forum je zaprt za komentiranje.