Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Darilo fantu

Darilo fantu

Odločila sem se, da vas povprašm na tem forumu kako in kaj naj…..
Imam novega fanta, s katerim sva se full ujela, (pravzaprav o tem še ne morem sodit)….skupaj sva sedaj mogoče kaka dva meseca….. moj problem je v tem, da sem ravno ta mesec čisto brez denarja in kljub vsemu bi mu nekaj rada dala za božič. In ker bi naj bil to forum kjer ste večina gor moški me zanima, kaj mi svetujeta da mu dam? Česa bi bili vi pri punci veseli, da vam podari? Razmišljam že, da bi mu nekaj naredila sama….nap. kakšnega angelčka ali pa kaj …..mi lahko kateri izmed fantov svetuje KAJ da bo vredu?????

Saj poznaš tisto. all I want for christmas is YOU…

Pa vseeno bi nekaj mu rada podarila!

Mogoče bi bilo lažje, če bi napisala koliko je star.

Star je 28 let!

Uh, blizu sva, jaz sem 29. Težka bo. No, al pa tud ne, odvisno od njega. Kaj nič nimaš denarja? Niti za kakšne rokavice, pas za hlače,šal… Sem mislil, da bi kupila nekaj takega, priložila pa bi še kakšen svoj izdelek in bistvo- napisana kakšna lepa misel. Mogoče…. Sorry, trenutno nimam ideje, še težje je, ker gre za neznanca. Če se kaj spomnim bom napisal.

Aja, veš kaj, poglej na forumu skrinjica idej. Verjetno maš tam več šans za kako idejo.

ja jst sm čist približno na istem kot ti!!!!! nimam nobene ideje….rada pa bi mu podarila nekaj izvirnega, odštekaneka in ne kake srajice, nogavic…
če dobiš kakšno idejo mi plis sporoči!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close