Darilo
Semptembra bom birmanski boter nečaku. Praznovanje bo v družinskem krogu (do 20 ljudi) jaz pridem sam.
Berem v današnji temi o višini poročnega darila. Kaj pa boter za birmo?
Seveda bo nekaj praktičnega – obleko mu kupijo starši, meni jo je boter (pa nekaj drobiža v novi denarnici pred xx leti). Jaz mislim dati sv. pismo, morda ura ali fantovska zapestnica (jeklena s križem), zlatega nakita ne marajo mladi fantje, pa nekaj denarja – tam nekje do 500 eur… pa že to se mi zdi veliko. Fanta sicer že sedaj občasno “podpiram” mu dam darilce, včasih praktično včasih kakšen bankovec… Kaj menite poznavalci/ppoznavalke ali tisti, ki ste to funkcijo imeli v zadnjem času (letu, dveh)?
septemberski-boter
plačaj mu mlado sexy kurvbico da mu pofuka možgane, da se mu skisa. t obo najboljše darilo. če že želiš resnico.
ker vem da to en boš, žal, ti močno svetujem, ker si že veren človek, lepo to, da pač oceniš, kajkšen je kot oseba. kaj misliš , da njemu majnka, da psotane bolj pravi mož. bolj pravi dec. da bo bolj prodoren, bolj odločen, bolj zrel, bolj dodelan. da bo lahko imel dobro sluzbo in dosi dnarja da bo sploh komnkurenčen in dobil čim več prasic, lulik, pičk, in jih čimveč nafilal in oplodil teh prasic. da bo ime imel izbor. če gre na tehnično šolo, upam da gre, mu kupi rajen ovi dober računalnik. in vlki ekran. če ne gre, mu lih tak kupi računalnik dober. za 1500 evrov. recimo. če ej taki bolj lolek mu plačaj plavanje trening za 2 leti. in ga ko imaš čas pleji sam. da bo sploh hodil fant.
ti raje misli, nan jega kot v smislu kaj on rabi za prihodnost. ne kot darilo sedaj. kaki križec? ja saj je lepo seveda da je. ampak star je 15 al kolk. on rabi trening. če ne želi BJJ in judo fsaj PLAVANJE MORA.
plačaj mu izpit z avto. to bo bolj rabil.
jaz vme da ti želiš dobro pa skromno pa bolj čustva pa namen. saj jaz razumem. ampak ta svet ni več taki. sedaj je kruti svet.
in včasih prdie čas ko sem mora tudi šaolin bojevat. čeprav ne mara. pa mora. včasih mora. ti že hočeš dobro kar je super. sam to po moje ne bo ok. t ibi rad nek globlji spomin. pa tak bolj lepo. konec je teh časov. levičarjo s komunisti pofukan ioso fse uničili.
naj raje gre fant trenirat judo, bjj. če en to pa nujno fsaj plavanje. češe to ne želi mu plačaj raje izpit za avto. to bo dobrodarilo. če še to ne želiš, mu kipi računalnik dober. 1500 že.
tako bi jaz. no jaz bi tko. če bi ga poznal. plačal bi mu plavalni tečaj če bo hodil in bi ga tudi peljal pa še jaz šel plavat če imaš čas. tako bi jaz naredil.
srečno.
Forum je zaprt za komentiranje.