Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danski zdravniki so se novembra 2020 uprli ideji obveznega cepljenja

Danski zdravniki so se novembra 2020 uprli ideji obveznega cepljenja

Nisem proti, nisem za. Sem še “na ograji”. Poznam tako ljudi z blagim potekom in stanskimi učinki kot zaplete na obeh straneh. Mi pa dvigne pritisk nekorektno poročanje oziroma poročanje brez dodatnega konteksta.

Recimo. Ko precepljeno Dansko z odstranjenimi ukrepi navajajo kot zgled, ne povedo nečesa zelo pomembnega.

Danska zdravniška zbornica (Medical Association) in določen del politike ter ljudi so se novembra 2020 uprli ideji obveznega cepljenja, ki jo je hotela speljati vlada.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/drop-tanken-om-tvangs-vaccinationer-laeger-kritiserer-lov-der-giver-minister-meget

V angleščino dokaj dobro prevede gugl.

Antivakserji so sicer dogodke opisali pretirano dramatično, češ da je šlo ogromno ljudi na ulice. Resnica je, da spremembe niso dosegli na ulicah, ampak zato, ker so se uprli zdravniki sami in del politike ter prava.

Tule je realen opis.

Denmark did not scrap its epidemic laws due to ‘pots and pans’ protests

Navajam čisto zaradi korektnosti, če bi tudi pri nas začeli opletati z obveznostjo in pri tem navajali Dansko. Da ne bi kdo nasedel, da so pri njih dosegli stanje s kakšno prisilo.

Cenzura na polno :/

Danci ne rabijo prisile, so normalni in umsko dovolj razviti, da ne padajo na zgodbice o antenah in čipih.  Zato so se tudi cepili.  In tudi spoštovali ukrepe.

Tukaj pa beremo o debilih, ki se hvalijo, kako ne uporabljajo mask.

Odgovor na objavo uporabnika
danci za zgled, 13.09.2021 ob 12:03

Nisem proti, nisem za. Sem še “na ograji”. Poznam tako ljudi z blagim potekom in stanskimi učinki kot zaplete na obeh straneh. Mi pa dvigne pritisk nekorektno poročanje oziroma poročanje brez dodatnega konteksta.

Recimo. Ko precepljeno Dansko z odstranjenimi ukrepi navajajo kot zgled, ne povedo nečesa zelo pomembnega.

Danska zdravniška zbornica (Medical Association) in določen del politike ter ljudi so se novembra 2020 uprli ideji obveznega cepljenja, ki jo je hotela speljati vlada.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/drop-tanken-om-tvangs-vaccinationer-laeger-kritiserer-lov-der-giver-minister-meget

V angleščino dokaj dobro prevede gugl.

Antivakserji so sicer dogodke opisali pretirano dramatično, češ da je šlo ogromno ljudi na ulice. Resnica je, da spremembe niso dosegli na ulicah, ampak zato, ker so se uprli zdravniki sami in del politike ter prava.

Tule je realen opis.

Denmark did not scrap its epidemic laws due to ‘pots and pans’ protests

Navajam čisto zaradi korektnosti, če bi tudi pri nas začeli opletati z obveznostjo in pri tem navajali Dansko. Da ne bi kdo nasedel, da so pri njih dosegli stanje s kakšno prisilo.

pri nas realno ne bo mogoče, da bi se zdravniki v večini uprli, ker so ves čas “stimulirani” taktično s finančnimi dodatki- ravno zaradi tega, da se ne bi uprli. Jasno, tudi naši zdravniki kot stroka spremljajo dogajanja svoji holegov iz stroke v tujini in kaj se dogaja -samo ven pa ne smejo priti informacije zaradi blokade/cenzure. Tudi zato so plačani, da so tiho za določene stvari in govorijo kot morajo.

Tudi jaz nisem ne na strani cepilcev, ne na strani anticepilcev, sploh pa ne podpiram absurdnega hujskanja, protestiranja ne enih, ne drugih – saj namen je dosežen – spreti ljudstvo,. Sem tudi na “ograji”, zaradi določenih zdravstvenih stanj upravičeno, ker želim svojemu telesu nedodatno obremenjevanje mojega imunskega sistema s temi trenutnimi cepivi, ki so na voljo, še v testni fazi. Če me v tem času zagrabi huda korona, naj me pa pobere. Če bo stroka in ostali menila, da si to zaslužim, če slučajno še ne bom pocepljena oseba, naj me pa pobere. Prispevki vplačani  v blagajno zadnjih 30 let sicer. In tudi zadnjih 7 let nobenih viroz, okužb, nič.

. In ne omalovažujem, ne žalim, ne izpostavaljm ne kažem s prstom  ne na cepljene, ne na necepljene. Ne zdi pa se mi prav, da se tako farba narod z realnimi informacijami, če pa so na svetovnem spletu na voljo – inkaj bo sedaj -cenzura interneta naslednji korak, dostopa do tujihj infomracij? -Ker zagotovo 1/3 slovenskega prebivalstva je s strani odgovorne stroke in drugih odločujočih smatrana za “potencialni vodiljivi horuk del mase”, na katerega računajo, da se doseže, kar se želi doseči. Tale korona pač postaja čisto nič drugega kot manipulativna psihološka vojna.

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close