Danica Lovenjak
Samo vprašam, brez vsakih nesramnosti in namigovanj, včeraj sem naključno naletela na njen blog, ženska ima, ne vem, 26 ali 29 let, pred kratkim je menda diplomirala ampak njen blog ni nič drugega, kot hvaljenje, v katerem prestižnem butiku je bila in kaj si je kupila. Zanima pa me sledeče, od kje ima tak standard, ni, da ni, čevlje ji dela Rudolf Lopatec in vse ostalo so same hude znamke, od Kenza, Chopparda, Versaceja, M. Grošelj, Vuiton… poleg tega pa večerje v nobel restavracijah in potovanja. Ok, če je zadela na lotu verjamem ampak ob takem standardu ti denarja kmalu zmanjka. Imam več kot dve desetletji delovne dobe in družino pa še vseeno pogledam, ali bom za kavbojke dala 40 eur ali pa bom dobila kakšne znižane, da o drugem niti ne govorim. Ona na mesec porabi ziher par tisoč evrov, če računam še, da ima flet v Lj. Zanima me s čim se zna tako dobro zaslužiti?
Se ti samo delaš trapasto ali si res? Kot da ne veš, kako že od davnine ženske služijo bajne denarce. Neumne se poročijo, garajo, nimajo nič od tega razen bede, pametne se gredo pa eskortice, kjer zaslužijo eno ali dve tvoji plači na dan. Kar poglej njihov cenik. Torej si lahko kupijo kar hočejo. Ti je zdaj bolj jasno? Ker če nič nisi, nimaš nobene službe, nimaš niti za sol. Če pa imaš grozno veliko denarja, da ne veš kam z njim, so pa stvari jasne. Njej podobnih z enako “zaposlitvijo” je v Sloveniji še nekaj deset.
Sploh ne vem ne kdo je ne kaj počne, sem postala pozorna nanjo par dni nazaj, ko sem nekje videla fotko, kako se je oblekla za na neko modno revijo – fashion week ali nekaj takega. Je pisalo, da je za tiste cote dala celo premoženje, neka dolga rdeča kikla in brezobličen bel pulover z neko slikco gor, jaz taka sploh iz hiše ne bi šla.
A da jih še 30 nima? Meni se je na tisti fotki zdela 40+…
Sploh ne vem ne kdo je ne kaj počne, sem postala pozorna nanjo par dni nazaj, ko sem nekje videla fotko, kako se je oblekla za na neko modno revijo – fashion week ali nekaj takega. Je pisalo, da je za tiste cote dala celo premoženje, neka dolga rdeča kikla in brezobličen bel pulover z neko slikco gor, jaz taka sploh iz hiše ne bi šla.
A da jih še 30 nima? Meni se je na tisti fotki zdela 40+…[/quote]
week je bila res kot Pehta, samo še cajna s suhimi rožicami ji je manjkala, je imela pa od Kenza pulover!:)
Forum je zaprt za komentiranje.