Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danica Lovenjak

Danica Lovenjak

Samo vprašam, brez vsakih nesramnosti in namigovanj, včeraj sem naključno naletela na njen blog, ženska ima, ne vem, 26 ali 29 let, pred kratkim je menda diplomirala ampak njen blog ni nič drugega, kot hvaljenje, v katerem prestižnem butiku je bila in kaj si je kupila. Zanima pa me sledeče, od kje ima tak standard, ni, da ni, čevlje ji dela Rudolf Lopatec in vse ostalo so same hude znamke, od Kenza, Chopparda, Versaceja, M. Grošelj, Vuiton… poleg tega pa večerje v nobel restavracijah in potovanja. Ok, če je zadela na lotu verjamem ampak ob takem standardu ti denarja kmalu zmanjka. Imam več kot dve desetletji delovne dobe in družino pa še vseeno pogledam, ali bom za kavbojke dala 40 eur ali pa bom dobila kakšne znižane, da o drugem niti ne govorim. Ona na mesec porabi ziher par tisoč evrov, če računam še, da ima flet v Lj. Zanima me s čim se zna tako dobro zaslužiti?

A si ji folž? Daj no, ženska pri 45ih letih, z družino in službo, se obremenjuje od kod neki punci, ki je sploh ne pozna(m) denar za čevlje in torbice?? Poleg vseeeeh problemov, ki jih imaš s sabo (vsi jih imamo), in problemov, ki obstajajo v družbi?

Odgovor: to ni naša stvar v nobenem oziru.

Preprosto zasluži na račun firbčnih kot si ti. Več kot se o nekom govori, bolj se v medijih piše o njem bolj so ti mediji brani, več je reklam v njih, več imajo mediji za plačevanje intervjujev, slik, pogodb…

Logična razlaga!

kako je že služila denar Čepinova in še kar nekaj drugih?

Na videz mi je ta ženskica čisto aut!
Očitno je pa nekaj v njej, da jo ves čas valjajo po cajtengih.

Se ti samo delaš trapasto ali si res? Kot da ne veš, kako že od davnine ženske služijo bajne denarce. Neumne se poročijo, garajo, nimajo nič od tega razen bede, pametne se gredo pa eskortice, kjer zaslužijo eno ali dve tvoji plači na dan. Kar poglej njihov cenik. Torej si lahko kupijo kar hočejo. Ti je zdaj bolj jasno? Ker če nič nisi, nimaš nobene službe, nimaš niti za sol. Če pa imaš grozno veliko denarja, da ne veš kam z njim, so pa stvari jasne. Njej podobnih z enako “zaposlitvijo” je v Sloveniji še nekaj deset.

Verjetno ima kakšnega bogatega sponzorja, od tega, kar počne, oz. če sploh kaj počne, si vsega tega ne bi mogla privoščiti. Kakor ji paše.

Mogoče ima res denar, vendar je iz njenih slik fajn razvidno, da z denarjem okusa ne moreš kupiti… 🙂

To pa ne boste nikoli izvedeli!Žal.

SPONZURUŠA

Najbolj zanimivo pri njej je, da je diplomirala na Slovenistiki :).
Če si jo poslušal na Tv tega ni bilo moč uganiti.

Ampak, če ji znese, naj si kupuje kar si hoče!

Sploh ne vem ne kdo je ne kaj počne, sem postala pozorna nanjo par dni nazaj, ko sem nekje videla fotko, kako se je oblekla za na neko modno revijo – fashion week ali nekaj takega. Je pisalo, da je za tiste cote dala celo premoženje, neka dolga rdeča kikla in brezobličen bel pulover z neko slikco gor, jaz taka sploh iz hiše ne bi šla.
A da jih še 30 nima? Meni se je na tisti fotki zdela 40+…

Se mi zdi, da se variacija na temo z Danico Lovenjak in njen standard po tme in drugih forumih vleče že nekaj let. 🙂
Drugače se pa odgovor skriva v Kitajski in v ponaredkih.

Sploh ne vem ne kdo je ne kaj počne, sem postala pozorna nanjo par dni nazaj, ko sem nekje videla fotko, kako se je oblekla za na neko modno revijo – fashion week ali nekaj takega. Je pisalo, da je za tiste cote dala celo premoženje, neka dolga rdeča kikla in brezobličen bel pulover z neko slikco gor, jaz taka sploh iz hiše ne bi šla.
A da jih še 30 nima? Meni se je na tisti fotki zdela 40+…[/quote]

week je bila res kot Pehta, samo še cajna s suhimi rožicami ji je manjkala, je imela pa od Kenza pulover!:)

se mi zdi, da Kitajci še ne delajo čevljev R. Lopatca, torbic Marjete Grošelj ali pa krznenih plaščev ala krznarstvo Eber!? 🙂

Nekdo bi ji moral povedati, da znamka ne zagotavlja okusa. Tisti Kenzo pulover je videti nekaj takega kot moja najgrša pižama iz otroških let. Spominja res na zgornji del pižame in ne vem, od kot njej ideja, da ga ima lahko za kaj drugega kot za športno dejavnost……

Ona 26???? ne seri, manj kot 40 že ne.

Jaz pa vem:)) Punca ni nobena sponzoruša, kot mislite. Trdo dela in služi svoj denar.
Kako? Kot je že nekdo gor omenil- na vas, firbcih:))

očitno ne poznate mode

ne seri, nismo po župi priplavali!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close