Danes žalostna
noja13, 17.09.2021 ob 15:23
Saj veš, kaj je paliativna oskrba?
Ej, noja13, zakaj se delaš norca iz mene? A ti veš kaj je?
Paliativna oskrba je aktivna obravnava človeka s kronično napredujočo boleznijo, ne glede na njegovo starost ali druge lastnosti, ter podpora njegovim bližnjim v času bolnikove bolezni kakor tudi po smrti bolnika, v času žalovanja. Pri bolnikih z rakom je glede na sodobne usmeritve vključitev paliativne oskrbe v obravnavo smiselna, ko je bolezen razširjena in neozdravljiva.
Evo, googlu sem samo zato. Mogoče boste pa zdaj razumeli, na kaj sem ciljal z vprašanjem.
NeVrjamem, 17.09.2021 ob 20:38
Ej, noja13, zakaj se delaš norca iz mene? A ti veš kaj je?
Paliativna oskrba je aktivna obravnava človeka s kronično napredujočo boleznijo, ne glede na njegovo starost ali druge lastnosti, ter podpora njegovim bližnjim v času bolnikove bolezni kakor tudi po smrti bolnika, v času žalovanja. Pri bolnikih z rakom je glede na sodobne usmeritve vključitev paliativne oskrbe v obravnavo smiselna, ko je bolezen razširjena in neozdravljiva.
Evo, googlu sem samo zato. Mogoče boste pa zdaj razumeli, na kaj sem ciljal z vprašanjem.
In zakaj naj bi se oseba, ki umira, cepila?
noja13, 17.09.2021 ob 20:41
In zakaj naj bi se oseba, ki umira, cepila?
Joj, joj, nočem biti nesramen, ampak bralno razumevanje in branje v kontekstu bo treba izboljšati.
Vprašanje sem postavil v smislu “Zakaj si žalostna zaradi tega, ker je konec tako ali tako bližen in neizbeižen”
Zato sem pa napisal tudi tisto, da bo morda zvenelo nesramno ampak bom vseeno vprašal.
Pa brez zamere.
Forum je zaprt za komentiranje.