Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes žalostna

Danes žalostna

Prišli so cepit sorodnico, ki je v paliativni oskrbi.

V paliativni oskrbi!!

Sram vas bodi! Še živali so bolj humane od vas.

In s čigavem dovoljenjem?

Prišli so kam? Z kakim namenom so jo cepili? Zakaj ni zavrnila?

Oprosti, mogoče se bo grdo slišalo, ampak morem vseeno vprašati.

Zakaj je to problem, če pa je v paliativni oskrbi?

Odgovor na objavo uporabnika
konec humanosti, 17.09.2021 ob 14:16

Prišli so cepit sorodnico, ki je v paliativni oskrbi.

V paliativni oskrbi!!

Sram vas bodi! Še živali so bolj humane od vas.

Vsekakor lahko javite v to temo , če bo prišlo do kakih usodnih sprememb.

Razumem vaš gnev.

NeVrjamem, 17.09.2021 ob 14:54

Prišli so kam? Z kakim namenom so jo cepili? Zakaj ni zavrnila?

Oprosti, mogoče se bo grdo slišalo, ampak morem vseeno vprašati.

Zakaj je to problem, če pa je v paliativni oskrbi?

Saj veš, kaj je paliativna oskrba?

ja…ja…

Avtorica, tudi, če je neka oseba v paliativni oskrbi, se ima sama pravico odločat o sebi. In če si je ta oseba želela, da jo cepijo, je to njena pravica.

Pa nikar ne laži, da so jo cepili proti njeni volji.

noja13, 17.09.2021 ob 15:23

Saj veš, kaj je paliativna oskrba?

Ej, noja13, zakaj se delaš norca iz mene? A ti veš kaj je?

Paliativna oskrba je aktivna obravnava človeka s kronično napredujočo boleznijo, ne glede na njegovo starost ali druge lastnosti, ter podpora njegovim bližnjim v času bolnikove bolezni kakor tudi po smrti bolnika, v času žalovanja. Pri bolnikih z rakom je glede na sodobne usmeritve vključitev paliativne oskrbe v obravnavo smiselna, ko je bolezen razširjena in neozdravljiva.

Evo, googlu sem samo zato. Mogoče boste pa zdaj razumeli, na kaj sem ciljal z vprašanjem.

NeVrjamem, 17.09.2021 ob 20:38

Ej, noja13, zakaj se delaš norca iz mene? A ti veš kaj je?

Paliativna oskrba je aktivna obravnava človeka s kronično napredujočo boleznijo, ne glede na njegovo starost ali druge lastnosti, ter podpora njegovim bližnjim v času bolnikove bolezni kakor tudi po smrti bolnika, v času žalovanja. Pri bolnikih z rakom je glede na sodobne usmeritve vključitev paliativne oskrbe v obravnavo smiselna, ko je bolezen razširjena in neozdravljiva.

Evo, googlu sem samo zato. Mogoče boste pa zdaj razumeli, na kaj sem ciljal z vprašanjem.

In zakaj naj bi se oseba, ki umira, cepila?

noja13, 17.09.2021 ob 20:41

In zakaj naj bi se oseba, ki umira, cepila?

Joj, joj, nočem biti nesramen, ampak bralno razumevanje in branje v kontekstu bo treba izboljšati.

Vprašanje sem postavil v smislu “Zakaj si žalostna zaradi tega, ker je konec tako ali tako bližen in neizbeižen”

Zato sem pa napisal tudi tisto, da bo morda zvenelo nesramno ampak bom vseeno vprašal.

Pa brez zamere.

Razumem, kaj imaš v mislih. Upam, da ni bilo proti njeni volji. Sporoči, če bodo kakšne nenadne posledice.

Realno: neke razlike sice ne bo…

Spravljajo se na nemočne, otroke, starejše … Sram jih je lahko, kar počnejo z ljudmi. Karma jih bo udarila nazaj, božja šiba ali karkoli že. Nihče ne bo ostal nekaznovan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close