Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes videla domačina, kako spušča ogromen kakec v bohinjsko jezero!

Danes videla domačina, kako spušča ogromen kakec v bohinjsko jezero!

Danes sva bila z mojim na bohinjskem jezeru in kar sem videla me je naravnost šokiralo. Še malo prej sva klepetala z njim (domačin), nato pa je rekel da gre mal zaplavat, da se ohladi v tako vročem dnevu. Sicer ne ve, da ima fotoaparat, ki tako približa in najbrž je zato bil tako negostoljuben.

Uglavnem, spustil je mastno orjaško klobaso, med tem ko se je dvignil na površje. Ne morem verjeti kako so ti bohinci tako nagnusni!!!

Nikoli vec na Gorenjsko. Fuuj

Odgovor na objavo uporabnika
kako je to mogoče, 30.07.2021 ob 18:21

Danes sva bila z mojim na bohinjskem jezeru in kar sem videla me je naravnost šokiralo. Še malo prej sva klepetala z njim (domačin), nato pa je rekel da gre mal zaplavat, da se ohladi v tako vročem dnevu. Sicer ne ve, da ima fotoaparat, ki tako približa in najbrž je zato bil tako negostoljuben.

Uglavnem, spustil je mastno orjaško klobaso, med tem ko se je dvignil na površje. Ne morem verjeti kako so ti bohinci tako nagnusni!!!

takoj ko prestopiš mejo z gorenjsko, tam nekje pri medvodah, se začne močan smrad po dreku, očitno imajo gorenjci zelo radi drek, zato tako filajo polja s tem

Kako veš da je bil domačin? Mogoče sem bil jaz… sem tudi klepetal z enim prijaznim parom…

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 30.07.2021 ob 21:21

Kako veš da je bil domačin? Mogoče sem bil jaz… sem tudi klepetal z enim prijaznim parom…

rokec ena saj vemo da si pederski nimfonman nomero ena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close