Danes v Jani mama Tine GG
Vse lepo in prav. Mama je mama. Pravi, da je Tina želela biti uspešna že od malih nog. A v vsem pogovoru govori samo o ljubezni do živali in starejših ljudi in bla bla bla. Tudi o Tininem očetu ene besede – očitno sta ločena? Torej naj gospa nič ne govori o večni ljubezni, Tinin največji uspeh pa je sobotna poroka, mar ne?
Micika654, 09.09.2025 ob 13:35
Da sem jaz njena mama, bi se skrila pod povster in se tolk sramovala, da iz hiše ne bi stopila. Nikoli več.
Pisuka, tudi ta Tina ima starse in sestro in da si dovoli, da se takepise o njej, pa cetudi je pol izmisljeno, je nekaj tega sigurno resnica, saj na necem so te zgodbice morale zrasti in njeno mater mora to boleti v dno srca.
Kaj ti ljudje res vidijo samo sami sebe, ne pa svojih bliznjih, na katere imajo njihova dejanja precej velik vpliv?
Drugace pa sem pred leti imela priloznost videti obe sestri Gaber, v bistvu opazovati od dalec, ena je delovala afnasto, druga pa izjemno simpaticno.
Pa saj se babi vidi, da je prostaške narave. Zakaj bi bila hči drugačna? Najbrž jo je podpirala, da si najde čim bogatejšega bedaka. Bolj bogatega od njenega capka, ki ga nikjer ni, saj ga je definitivno sram, kakšna zalega je prišla iz njegove hiše. Vsaj enega je sram, najbrž tudi za vse druge pokvarjenke pod isto streho.
Čigava teta je že ona s Petrola? Oz, čigava sestra je, fotrova ali od te mtke?
Marš, gamad, ti imajo res že vsi gene sfukane.Bruuuuh,pa taka femili. Kaj bo prišlo ven, če bo kobila breja od goloba? Srhljivka.
Ena903, 09.09.2025 ob 13:05
Vse lepo in prav. Mama je mama. Pravi, da je Tina želela biti uspešna že od malih nog. A v vsem pogovoru govori samo o ljubezni do živali in starejših ljudi in bla bla bla. Tudi o Tininem očetu ene besede – očitno sta ločena? Torej naj gospa nič ne govori o večni ljubezni, Tinin največji uspeh pa je sobotna poroka, mar ne?
Saj Tina je uspešna,vsak je po svoje uspešen in vsak na svoj način uspe.Ona je uživala v svojem delu.Zdaj pa z dildoti nabija Golobčka.
Oprostite, kakšen uspeh pa je to, poročiti se s predsednikom vlade? Ah dajte no. Meni se zdi uspeh, ko je prijatelj ustanovil firmo in mu gre odlično. Pa ni neko pranje denarja. Ta drugi je postal profesor, predstojnik na fakulteti za fiziko. To so zame uspehi. Da si pa dolgonoga kvazi lepotica, se mi pa res ne zdi “uspeh”.
Forum je zaprt za komentiranje.