Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes ste lahko sami videli

Danes ste lahko sami videli

Kako izgleda 4 dnevni delovnik, s tem da je v sredini tedna en dan frej, ki je tudi normalno plačan (kot praznik)

Kako se vam zdi v primerjavi z 5 dnevnim delavnikom?

Veliko bolje!

Glede na izgorelost delavcev, bi dejansko morali imeti 6 urni ali 4 dnevni delovnik.

Sama delam po 9 ur na dan do petka, v petek 5-6 in se mi pozna, prav pase za kako uro podaljsat vikend.

Odgovor na objavo uporabnika
Satan, 25.06.2025 ob 23:27

Kako izgleda 4 dnevni delovnik, s tem da je v sredini tedna en dan frej, ki je tudi normalno plačan (kot praznik)

Kako se vam zdi v primerjavi z 5 dnevnim delavnikom?

Čudovito, drug teden bomo garali kot idioti.

Štiridnevni delavnik je možno imeti že danes v dosti službah. Zatakne se, ker bi rad imel enako plačo kot za pet dnevov, kajne?

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 26.06.2025 ob 08:09

Čudovito, drug teden bomo garali kot idioti.

Zelo dobro. Če bi imela kaj več dopusta bi si poleti vse srede vzela frej. To je lajf. V sredo in za wke skočit v vodo in plaaavaaat. Obožujem plavanje v naravi. Včeraj smo bili (kar nekaj Slo) naVrbskem j.-Celovec mestno kopališče. Čisto, urejeno, z nadzorniki, ki res delajo red (vstopnina/parking: do 15€ za družino vse skupaj). Mene so kupli. Nima smisla poleti dnevne do obale delat. Tista 2-3t v letu plavalnih počitnic pa mi je premalo

Zatakne se, ker smo placani kot bi delali polovicni delovni cas, delamo pa vec kot polnega!

Zatakne se, ker nas delodajalci molzejo vsepovprek, a placali ne bi.

Storilnost bi bila enaka, neutrujen delavec sigurno naredi vec od utrujenega v krajsem casu.

denarja je dovolj za isto plačo in štiri dnevni delovnik. Samo požrešna država tega ne dovoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close