Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem si v službi pogledal serijo Squid game

Danes sem si v službi pogledal serijo Squid game

Itak noben ne ve čisto natančno kaj bi moral delat, pa sem si vzel frej in pogledal na mobitelu. Pozna kdo še kakšno dobro serijo?

Ti bom povedal katera serija. Samo najprej me zanima kje ga lahko tako serjete?

Na novo v eni državni upravi v IT oddelku 🙂 Fotrom in mamcam, sodelavcem se sanja ne kaj bi sploh moral delat. “Šef” še vedno vse z okrožnicami in preko listkov…. Mam občutek, da zna mail samo prebrat, ne pa napisat. Tako, da se kar da. Katera serija?

A si v STA? Kadunc menda ne zna pržgat računalnika. Tuj jezik pa menda samo srbohrrvaški hahaha

Na mestni občini lublana se ga tudi serje. Zoko se je javno pohvalil, da je v klubu “ne znam prižgat računalnika”. Morajo Ljubljančani in Ljubljančanke najlepšega mesta na svetu plačevat še posebej eno tajnico za te “malenkosti”. Videla in slišala na lastne oči, ko se je drl in cepetal iz pisarne.

A je to tista korejska.? To moz in hci gledata oz sta gledala ze pred casom. Gledala sta tud neko Alico v cudezi dezeli ali nekaj takega, tud azijska serija in podobna scena kot ta. Neke igre igrajo na zivljenje in smrt. Jaz sicer nisem gledala.

Evo- imenuje se Alice in borderland, japonska serija na netflixu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close