Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danes sem mojemu kupila nove gate

Danes sem mojemu kupila nove gate

Bibitka, mene pa bi lahko naučila žeblje zabijat, a znaš? 🙂

Glede gat :), kupljene spodnjice niso umazane, ampak imajo pogsto nekoliko kemičen oz. tovarniški vonj.[/quote]

No ja… kupljene spodnjice je kar nekaj ljudi držalo v rokah; v proizvodnji, v trgovini… pa kdaj so padle na tla, pa kdo je kihnil vanje… Zato ni slabo oprati perila, ki ima direkten stik s kožo. Pa še lepo diši. Po svežem. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bibitka, mene pa bi lahko naučila žeblje zabijat, a znaš? 🙂

Glede gat :), kupljene spodnjice niso umazane, ampak imajo pogsto nekoliko kemičen oz. tovarniški vonj.[/quote]

No ja… kupljene spodnjice je kar nekaj ljudi držalo v rokah; v proizvodnji, v trgovini… pa kdaj so padle na tla, pa kdo je kihnil vanje… Zato ni slabo oprati perila, ki ima direkten stik s kožo. Pa še lepo diši. Po svežem. :)[/quote]
To je res…Je pa treba upoštevati dejstvo, da je tudi detergent, neko kemično sredstvo.

In če ga ženska ne uporablja v minimalnih količinah, ga lahko tudi po izpiranju, še vedno veliko ostane v samih oblekah.
To se vidi, če je po zadnjem izpiranju, v pralnem stroju, še kaj pen. Torej, če se voda peni.
Nekatere ženske mislijo, da bo perilo bolj čisto, če bodo dale več praška.

Ni brez razloga vedno več ljudi alergičnih na detergent.

Že že, a vendar to nima veze s prvim pranjem. To velja za vsa pranja. 🙂 Ali pri vas bolj poredko perete? :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Res velja za vsa pranja….Ker je bilo govora o kemičnih sredstvih v novih oblačilih, sem se spomnil na to, da je tudi detergent, ki ga uporabljamo doma, prav tako kemično sredstvo.

Pri nas pa peremo 5-6x na teden. Ni malo….

Kje pa?

Kje pa?[/quote]
To se tudi jaz zdaj sprašujem, kje…:) Še vedno pogrešam nekaj sporočil.
Bral sem, da so morali že marsikatero “krpo” odstraniti iz prodaje zaradi škodljivih barv…Pa preden gre neka obleka v prodajo, jo pošpricajo, da se ne mečka….Pa razni komentarji žensk, kako smrdi v Kik-u po kemiji…..

Kje pa?[/quote]
To se tudi jaz zdaj sprašujem, kje…:) Še vedno pogrešam nekaj sporočil.
Bral sem, da so morali že marsikatero “krpo” odstraniti iz prodaje zaradi škodljivih barv…Pa preden gre neka obleka v prodajo, jo pošpricajo, da se ne mečka….Pa razni komentarji žensk, kako smrdi v Kik-u po kemiji…..[/quote]

Ah, če ti hefe ne vidiš, le kako bi mi?! :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close