Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Danes sem lejzbika, iščem eno da ji poližem češpljico

Danes sem lejzbika, iščem eno da ji poližem češpljico

med nogami imam tička, ampak danes sem se identificiral kot punca lejzbika in bi spoznala eno punco, da ji poližem češpljico. saj to je ok po novem zakonu, al moram prej maljevca vprašat. lp

Če boš to še naprej spraševal, lahko hitro v srajčki pristaneš, ne glede na lgtb zakone.

Meni jo lahko. Bingelj se komaj vidi, trdi tudi ne več.

.https://youtube.com/shorts/wC9nC2hlmH8?feature=share

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 10.02.2023 ob 17:56

Če boš to še naprej spraševal, lahko hitro v srajčki pristaneš, ne glede na lgtb zakone.

to pa ne mi ki se vsak dan pogledasmo v ogledalo in sproti ugotavljamo kaj smo, imamo vse pravice in tudi sodne in nihče nas ne bo nikamor zapiral. prej bodo tebe, ker nas spet predalčkaš. mi smo enakopravni in enakovredni vam razumeš.

Jaz vem☝️, 10.02.2023 ob 18:05

Meni jo lahko. Bingelj se komaj vidi, trdi tudi ne več.

To nas v bistvu ne zanima, kaj maš ti med nogami, pa tud v zgornji glavi imaš precej megleno.

zakaj lažeš, 10.02.2023 ob 18:16

to pa ne mi ki se vsak dan pogledasmo v ogledalo in sproti ugotavljamo kaj smo, imamo vse pravice in tudi sodne in nihče nas ne bo nikamor zapiral. prej bodo tebe, ker nas spet predalčkaš. mi smo enakopravni in enakovredni vam razumeš.

Saj ona je tudi on.

Taprava dva sta se našla in prepoznala v temi hehe ? dobro vama gre, bravo!

Anonimnež, 10.02.2023 ob 18:18

To nas v bistvu ne zanima, kaj maš ti med nogami, pa tud v zgornji glavi imaš precej megleno.

a ti potem praviš, da mi, ki sledimo novemu zakonu in smo si izborili pravice, nimamo vsega pošllihtanega v glavi. a maljevec tudi ne . a mu boš pisala in mu to povedala.

.https://youtube.com/shorts/9BisNtwQg5Q?feature=share

Ha ha ha,

Jaz pa ne rabim bit lezbijka, da svoji mali Niki, vsak večer na ženini ladjici češpljo ližem. ??.

No ja.. razen, kadar ima menstruacijo. Takrat moji mali sončici ližem njeno sočno ritko, premazano s tuninim oljem. ?????

Lažeš. Več kot očitno si pederčina, ki drgne svojega mehkega mikrotička na slike albanskega komunista Janše ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close